< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darktemplar1903 -- 8 Şubat 2026; 13:54:30 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
|
|
|
Ben yetkili servise taktırmıştım. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ege.. -- 9 Şubat 2026; 15:58:28 > |
|
Teşekkür ederim yanıtınız için .Mevcut antenim(çubuklu)artık deforme olduğundan değiştirmem gerekiyor(balık sırtı tercih etmek istedim), fakat alışveriş sitelerinde birçok seçenek mevcut uyarmı verim alabilirmiyim bilemediğim için tavsiyeye ihtiyaç duydum. Deneyimi olan arkadaşlar görüş bildirirse memnun olurum, saygılar. |
|
Merhaba, 2025 designpack aracım 4000 km. Araç kalkış ve duruşlarda olmak üzere ,alttan sanıyorum şanzımandan çat çut(tek seferde yapıyor) ses çıkarmaya başladı . Son zamanlarda çok sık olmaya başladı sizlerde de oluyor mu acaba? |
|
Diğer konudaki whatsapp grubundan sorabilirsiniz orası daha aktif gibi 2021+ Qashqai j12 hafif hibrit kullanıcıları | DonanımHaber Forum https://forum.donanimhaber.com/2021-qashqai-j12-hafif-hibrit-kullanicilari--155195498ben daha yeni aldım, az kullandım, çok dikkat etmedim ana bende de çıt oluyor gibi bir yerde bahsedilmişti çok sıkıntı değil vb demişlerdi sanki diğer konunun geçmişinde olabilir, o konuyu baya okumuştum < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
merhaba. aracımda ön tarafta bulunan ince farlarda su buharı oluşmakta. bildiğiniz içine su girmiş gibi her tarafı ıslak ve buğulu. aracım 5 aylık, sıfır aldığım platinium paket. herhangi bir hasar darbe yok. bunun sebebi ne olabilir? |
|
Benim aracımda böyle bir durum yok, ancak bizimkisi genelde kapalı garajda olunca çok fazla sıcaklık değişimi görmüyor ayrıca bulunduğum il pek nemli değil. Su damlaları birleşip akacak kadar değil de hafif bir sis pus ise sorun olacağını sanmam. Dikkat etmedim ama bir yerlerde buhar tahliye edecek ama su girişini engelleyecek kadar bir açıklık varsa belki o tıkanmıştır. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|