Merhaba arkadaşlar, Aracı yeni aldığım için yeni yeni öğreniyorum özelliklerini her stop edip tekrar çalıştırdığımda Start/stop aktif oluyor ve ECO moddan çıkıyor Sürekli ECO modda ve Start/stop kapalı olması gibi bir seçenek veya ayar yapılabiliyor mu acaba? |
Qashqai 1.3 DIG-T
![](/static/forum/img/populer-yerinde.png)
![Daha fazla göster butonu](/static/forum/img/Layer_3.png)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Merhaba start stop için kaputun kapalı olduğunu anlayan sensörü yan çeviriyorlardı ve kaput açık algılandığı için stop/start devreye girmiyordu, youtube'da videoları var. ECO mod için ise, sürekli eco modda kullanmanızı önermem , çabuk vites yükselterek daha çok yarım debriyaj yapıyor şanzıman. Bu da kavramanın erken yıpranmasına yol açabilir.Tabi J11 kasa için söyledim.Eğer yeni kasaysa bilgim yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hijacke-R -- 25 Ekim 2023; 21:31:58 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ECO mod diye bir mod niye koymuşlar ki çok manasız hep o modda olur sport mode tarzı bir şey olurdu daha devirli istersen ona geçerdin
ECO mod normal hali ve ekonomik olur diye o şekilde kullanmayı düşünmüştüm J11 kasa
Start/Stop var mı sizde kullanıyor musunuz ben ilk kez kullanıyorum acaip gereksiz geldi henüz alışamadım muhtemelen :)
-
Ben kullanırken hep düğmeden kapıyorum hocam stop/start'ı aküyü ve marş motorunu korumak adına. Araca fabrikasyon dışı bir modifikasyon yapmak istemiyorum. Otomatik ayna katlamayı da taktırmadım sırf bu yüzden.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hijacke-R -- 25 Ekim 2023; 22:16:35 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Start stop kaza sebebi bence. Ara yoldan ana yola geçişler veya ani hızlanma-kaçma gerektiren durumlarda araç pasif kalıyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hayırlı olsun hocam. Hangi paketi aldınız acaba? Ne kadara mal oldu üstünüze?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ben ayna katlamayı yaptırıcam camlar otomatik kapanıyormuş zaten güzel kullanışlı oluyor bence
bu konuyu açtığım 2 meseleyle alakalı da bir yetkili servisi ziyaret edicem açıkcası bir çözümleri var mı bu tercihlerim konusunda diye
-
Mid night paket 1.165'e aldım 2020 35 binde hatasız
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X