Şimdi Ara

Q9650 RAM UYUMSUZLUGU PROBLEMİ YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Q9650 ile 2x2 ram çakınca pc de donma oluyor tek takınca sorun yok Q6600 de olmuyordu ısınma yok fanlar temiz bıos son bıos neden olur uzman yardımı
    sistem
    Asus p5e3
    ram kıngston 2x2 1333 mhz
    zotac 1 gb 256 bit eco
    psu hıng power rock solid 1000 w
    250 gb segate hdd

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

• ram'lerden biri sorunlu olabilir
    2 side aynı değilse uyumsuzluk yapıyor olabilir
    anakartın soketlerinde sorun olabilir
    işlemcinin bellek kontrolcüsünde sorun olabilir vb. şeyler
  • ramin tekini tak biosa gir mhzsini dusur sonra diğer rami tak işlemci mhzsine göre ayar cek
  • ikonunun yeri burası değil ama anakartın biosunu tekrar yükle yenisi çıktıysa yenisi yükle.yoksa bile.eski şu anki biosu indir tekrar yükle.bios ile geçmesi lazım.bende öyle olmuştu
  • ram lerim kit ikisinide ayrı ayrı tek takıp denedim sorun yok bunu geçelim bıos tehlikeli ve bu akşam zamanım yok başka çözümü olan vamı yardımlarınız için tşk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SuperVisör -- 5 Temmuz 2010; 23:28:15 >
  • anakrtın ramlerde destekledıgı son mhz 1333 ıse bıosu guncellemenıze ragmen dual calısmayabılır.dual yapmadan calıstırmayı deneyın.buyuk ıhtımal bu yuzden sorun yasıyorsunuzdur
  • anakart Asus p5e3 1800 mhz ze kadar destegi vardır anakartı geçelim Q9650 ye geçtikden den sonra dual çalışmamasının başka nedeni nedir tek modül ram ile çalışıyor zaten ben 2X2 kit şeklinde kullanmak istiyorum bunu çaresini bulmak lazım yardım......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SuperVisör -- 6 Temmuz 2010; 13:44:34 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PUBG Ram Sorunu
    7 yıl önce açıldı
    anakart ram uyuşmazlığı mı?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bios yüklemenin neresi tehlikeli hocam.bilmiyorsanız yüklemeyi bir bilene yaptırmanız yeterli
  • psu tamiri yaptırdıgımıda nerden çıkardınız öyle birşey yok psumda bir sorun yok Q9650 işlemciyi takınca pc donma yapıyor 2x2 ram in tekini çıkarınca sorun olmuyor ikisini nasıl takıcam bu sorunun çözümü nedir buna yardım istiyorum
  • Anakartın biosu nu güncelmi
  • günceldi tekrar güncelledim 2x2 taktım bakalım bu akşam fazla deneme zamanım yok şuan sorun yok uzun zamanda ne olur bilinmez
  • ilan yanlış yerde.
  • sorun devam etmektedir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.