Şimdi Ara

Q9650 Kuru Buz/4761 MHz/Testler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu akşam işlemcimizi kurubuz ile kasarak güzel sonuçlar aldık. Testler devam ediyor, WR'ler çoğalacak...

Erdem arkadaşımız ile çalışmalarımız 4 saat kadar sürdü. Kendisi de çok iyi OC ustasıdır, ortak çalışma için kendisine teşekkür ederim...

SİSTEM:

[CPU PSN : Intel Core2 Quad CPU Q9650
    Freq : 4761.33 MHz (529.04 * 9)
    MB Model : LP DK P45-T2RS PLUS
    GPU Type : ATI Radeon HD 2600 XT
    RAM : 2048 MB DDR2 Dual Channel
    Manufacturer : Crucial Technology
    PSU : High Power 1000W

VALİD:http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=501500

TESTLER:

ÇALIŞMALARDAN: (Yüzüm neden mi asık? Aseton çarptı da!)

• Sarımsak
  • hadi bi rekor falan
  • Çok güzel bi bench akşamı oldu.. Ahmet abiye her türlü ilgi alakası için çok teşekkür ediyorum.. Anakartı tanıma süreci günü sonunda meyvelerini verdi ve günü bi adet wr ile kapatabildik Vakit buldukça denemelere devam edeceğiz inş.

Qx9650'nin çarpan kilidi kapalı olan versiyonu... Bu yüzden Qx'e göre çok daha fazla emek isteyen bi işlemci.. Ahmet abinin ulaştığı 536 fsb değerine ulaşamadım bikaç fırın daha ekmek yemem lazım

quote:

Orjinalden alıntı: a1a1a1fs

hadi bi rekor falan

Q9650 Pifast ile dünya rekorunu aldık.. Ss'lerde mevcut.. Anakartın quad ile yaptığı fsb değerini yukarı çektikçe rekorlar rahatlıkla gelecektir

• Benim de senin skorların için epey ekmek yemem lazım :)

Hafta içi hemen başlayalım çalışmalara...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NEO_DRACULA -- 7 Şubat 2009; 18:20:01 >
  • hayırlı olsun güzel çalısma.. 1.64v 4.711 güzel degerler , lanparty de iyi iş çıkarmıs ramlerde , daha zorluyacakmısınız ??

5 - 5 - 5 sesleri gelebilir yani

edit : sıcaklıkları göremedim ama core temp almadınızmı yoksa
    orthos kastınızmı ? bu çıkılan degermi stabil deger mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muten Baba -- 7 Şubat 2009; 18:24:49 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: NEO_DRACULA

Benim de senin skorların için epey ekmek yemem lazım :)

Hafta içi hemen başlayalım çalışmalara...

Tabi abi devam ederiz inş hafta içi de..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • DK p45 bu kadar dayanıklı olacağını hiç zannetmiyordum güzel iş çıkartmışsınız tebrikler
  • quote:

Orjinalden alıntı: Seca2

DK p45 bu kadar dayanıklı olacağını hiç zannetmiyordum güzel iş çıkartmışsınız tebrikler

Bizi de şaşırttı, normalde Q işlemcileri extreme seviyede kasmaya çok uygun değil bu model. Uzun süre uğraşmamızın sebeplerinden biri de buydu.

Stabilite testi yapmadık çünkü bu değerde günlük kullanmak anlamsız olur. 4 GHz'de stok kadar rahat kullanılabilecek bir işlemci. 4.2-4.4 GHz'lerde de stabil günlük kullananlar var uygun anakartlar ile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NEO_DRACULA -- 7 Şubat 2009; 22:48:34 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Erdemliol

Çok güzel bi bench akşamı oldu.. Ahmet abiye her türlü ilgi alakası için çok teşekkür ediyorum.. Anakartı tanıma süreci günü sonunda meyvelerini verdi ve günü bi adet wr ile kapatabildik Vakit buldukça denemelere devam edeceğiz inş.

Qx9650'nin çarpan kilidi kapalı olan versiyonu... Bu yüzden Qx'e göre çok daha fazla emek isteyen bi işlemci.. Ahmet abinin ulaştığı 536 fsb değerine ulaşamadım bikaç fırın daha ekmek yemem lazım

quote:

Orjinalden alıntı: a1a1a1fs

hadi bi rekor falan

Q9650 Pifast ile dünya rekorunu aldık.. Ss'lerde mevcut.. Anakartın quad ile yaptığı fsb değerini yukarı çektikçe rekorlar rahatlıkla gelecektir

İşte takım çalışması,elinize sağlık,erdemim görüşelim saygılar

• Ahmet abi sen olmasan bu OC alemi nolcak yaw. Güzel çalışma olmuş.Bi ara benim işlemciye de bi el atsan iyi olur. Şuan q9550 E0 Default voltajla 4.0ghz de çalışıyor. Super pi 32m geçiyorda Prime95 te çakılıyor.Biraz voltaj verip gıdıklayak şunu. İşlemciyi yeni alınca kıyamıyorum voltaj vermeye
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cüneyt Aykaç

Ahmet abi sen olmasan bu OC alemi nolcak yaw. Güzel çalışma olmuş.Bi ara benim işlemciye de bi el atsan iyi olur. Şuan q9550 E0 Default voltajla 4.0ghz de çalışıyor. Super pi 32m geçiyorda Prime95 te çakılıyor.Biraz voltaj verip gıdıklayak şunu. İşlemciyi yeni alınca kıyamıyorum voltaj vermeye

Görüşemedik MSN'de, işler bitti ama kısmet olmadı...
  • bende denk getiremedim bir türlü akşamları 8 den sonra açıyorum msn'i 4.0 mhz kadar stabilite yi yakaladım. 4.1 de prime95 te çöküyor biraz ince ayar lazım yardım lazım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.