Şimdi Ara

Q9300 QUAD ISLEMCI Satıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
1.163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    http://e1209.hizliresim.com/11/t/dcrp4.jpg

INTEL 9300 QUAD CORE ISLEMCI - 200 TL
    http://ark.intel.com/products/33922/Intel-Core2-Quad-Processor-Q9300-(6M-Cache-2_50-GHz-1333-MHz-FSB)

Intel-VT destekli dört çekirdekli harika bir işlemci. Varsayılan olarak 2.5 GHZ'de çalışıyor ve normal bir kullanıcı için son derece yeterli.. Ben yazılım ve sistem uzmanı olarak Hyper-V, VMWARE Workstation ve benzer platformlar için bu sistemi topladım ve son derece memnun bir şekilde kullanıyorum. Upgrade için satmayı düşünüyorum.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi greenflash -- 26 Eylül 2012; 17:58:59 >

• sadece işlemci fiyatı nedir ?
  • HAYIRLI SATIŞLAR
  • quote:

Orijinalden alıntı: byomar93

sadece işlemci fiyatı nedir ?

cevaplandı...
  • fx buldozer satılık (sıfır) ilana eklendi...
  • Pm
  • şahsi fikrim işlemci fiyatını biraz revize etmelisiniz .. vatanda %25 indirim olmadığı halde bile 470tl siz 410 tl istiyorsunuz.. vatandaki fiyatı %25 indirimli günde 400tl civarı bu işlemcinin..
    yani o fiyata alacak kişi gider vatandan aynı fiyata alır buradan uğraşmaz. bence 350tl seviyelerine inmeli.. şahsi görüşüm tabiki.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ALINIK Q9650 ISLEMCI
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: BilisimNET

şahsi fikrim işlemci fiyatını biraz revize etmelisiniz .. vatanda %25 indirim olmadığı halde bile 470tl siz 410 tl istiyorsunuz.. vatandaki fiyatı %25 indirimli günde 400tl civarı bu işlemcinin..
    yani o fiyata alacak kişi gider vatandan aynı fiyata alır buradan uğraşmaz. bence 350tl seviyelerine inmeli.. şahsi görüşüm tabiki.

Vatan'da %25 indirim olduğunda fiyatı 400-410 TL aralığında olacak. Ancak uzun zamandır OEM indirimleri eskisi kadar sık yapılmıyor. Ayrıca Vatan mağazası her yerde yok.

Acil sistem toplamak isteyenler değerlendirebilsin diye yeterince uygun fiyat verdim.

350 TL'lik seviyelere şu an için inmesini beklemiyorum. Zaten 600'lerden bu seviyeye indi bu işlemci. Tekrar bir indirim gelirse hemen olacağını sanmıyorum.
  • pmler cevaplandı..
  • takip

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fiyatlar değiştirildi... Acil ihtiyacım olmadığı için ilgilenenler pm atabilir.
  • pm attım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.