Şimdi Ara

Q9300 kitlenme sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    anakart msi p45 8d memorly lover
    ekran kartı club 3d hd 3850 512 MB 256 bit
    ram kingston 2X2GB 800 mhz
    hardısk seagate 250 gb

baska ne lazım bılemedım ama benım sorunum su makınem son 2 haftadır kıtlenmeye basladı bazen 2 saat bazen 10 saat sonra kıtlenıyor bostayken degıl tabı oyun falan oynarken herseyı denedım donanımları soktum taktım temızledım ısletım sıstemını degıstırdım cpu ısısı en fazla 70 dereceyı goruyor kı oyun oynarken bu normaldır sanırım ne bıleyım yaw cozemedım aslında dırek aldıgım yere gotururum normalde ama Mavi bılgısayar bıldıgınız uzere ıflas etmıs.su an Fethıyede ıkamet edıyorum pc den anlayan cok fazla kısı yok guvenebılecegım olsa da ben bılmıyorum..ne yapmamı onerırsınız?

• forumu biraz araştır güncel işlemci ve ram testleri var onlar bi uygula bakalım hata verecekmi örneğin prime95 gibi ..test yaparkende bi yanda da işlemci sıcaklıklarını gözlemle ...sonuçları buraya yaz bi çare bulunur
  • sanırım bu aksamkı kıtlenmede sorunu az da olsa gorebıldım gıbı kıtlendıgı anda ekranın sag ust kosesı dıyebılecegım yerde 2cm X 3 Cm ebatında bı renk karısıklıgı oldu..hanı hatırlar mısınız bılmem de kartı oyun konsolları vardı atari de dıyebılırım onlara kartları tam oturtamadıgımızda tv da cıkan renklı renklı seyler..acaba dıyorum kı ekran kartında mı bır sorun var?
  • ekran kartı olabilir ancak 70 derecede az bir ısı değil oyundan çıktıgınız anda 70 dereceyse oyundayken 80-90 görüyor olabilir buda çok sıcak demek ekran kartını deneyebileceginiz başka makine yada başka bir ekran kartı varsa öyle deneyin,sorunun işlemciden olma olasılıgı çok düşük..
    Cooler Master Rc 690 II || Gx 650 Watt || Asus ROG Strix B550-F Gaming || Ryzen 5 1600 AF || Noctua NH-U14S || Crucial Ballistix BL2K8G30C15U4B || Sapphire RX 5500 XT 4 GB || Razer Black Widow || Microsoft Comfort 6000 || BENQ RL 2455 HM
    Steam : coseturche
    PSN : Cose Turche
    Origin ID : CoseTurche
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Laptop donma problemi ...
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.