Şimdi Ara

Q8400 , Asus GTX 750Ti ve 4 Gb DDR2 nasıl oyun performansı verir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.086
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dediğim gibi eski sistemime işlemci ve ekran kartını yükseltip böle bir sistem oluşturmayı düşündüm.

Sistemi 1 yıl kullanacağım ve Gta 5 , Fifa-Pes Serileri gibi oyunları oynayacağım. 1600x900 çözünürlük ile nasıl oyun performansı alırım ? Oynanabilir şekilde medium ayarlarda Gta 5 oynayabilir miyim? Ve PSU 3 ay dayanır mı sonra riske atmadan değiştirmeyi düşünüyorum.

Sistem Özellikleri :
    Anakart : ECS G31T-M7.
    İşlemci : İntel Core 2 Quad Q8400
    Bellek : 4GB DDR2.
    1600x900 çözünürlük.
    Psu resimde gösterdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BrsBlood -- 25 Haziran 2015; 23:47:25 >

• Bende Q8200 ve 4GB ram vardı. Ekran kartım R7 250

Ekran kartı yetmesine rağmen işlemci ve ram yetmiyor maalesef.

Gta V akıcı oynamak için en az 6gb ram ve Fx6300 veya İ3 4170 şart.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • PSU yeni olsa neyse de hem 300w hem de dandik ve eski PSU yla çok risk alırsınız. Ayrıca FIFA ve PES i dediğin ayarlarda o çözünürlükle bu sistem rahat oynatır fakat GTA V sıkıntı olabilir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lana-Del-Rey kullanıcısına yanıt
    Düşük ayarlarda hiç mi akıcı oynayamam ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben imzamda ki sistemi kullanıyorum. Ekran kartlarımız neredeyse aynı performansta benim çözünürlüğüm 1920x1080. GTA'yı henüz denemedim fakat BF3, BF4, AC:3, AC:BF, Metro 2033 ve Metro:LL vs. kısacası çoğu pyunu yüksek ayarda oynayabiliyorum. Siz de biraz overclock yaparsanız oynayabilirisniz diye düşünüyorum
  • Teşekkürler. Gta5 i lowda oynama konusunda cevap bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BrsBlood

Teşekkürler. Gta5 i lowda oynama konusunda cevap bekliyorum.

Dostum bugün bazı tutulan güncel oyunlar , en düşük daha aşağısı olmayan ayarlarda dahi belli bir doku yoğunluğuna ve kalitesine sahipler.Bu yoğunluk ve kalitede işlenen yüzlerce sabit ve hareketli nesneyi mantıksal olarak hesaplayarak konumlandırmak da işlemciye düşüyor dolayısıyla evet oynarsınız ama ekran kartınız istediğiniz ayarlarda yeterli olsa da işlemciniz buna yetişemeyebilir.

Ortalama bir h81 anakart 170,180 tl , Pentium G serisi çarpan kilitli işlemciler keza aynı fiyatlarda G3258 bir ara tutuldu bu aralar yerden yere vuruluyor yine almayı düşünürsen 200 lira civarı , 8gb ram'i bir çok firma 190-200 liralara satıyor indirimlerle kısaca böyle bir değişimi ayırabileceğiniz 500,600 lira ile yapabilirsiniz , 1150 soketin işlemci skalası geniş olduğu için ilerde upgrade de edebilirsiniz.Bütçeniz yoksa ve yazdığınız sistemi kullanmak zorundaysanız Youtube dan işlemci+ekran kartınızı gameplay diye aratarak bakabilirsiniz Gta 5 nasıl performans vermiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Provisioner -- 26 Haziran 2015; 3:23:50 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Provisioner kullanıcısına yanıt
    http://youtu.be/9BmG7_2TP_s İşlemciyi OC yapmıs (2,6'dan 2,9'a) high-very high oynuyor. Ben OC yapmadan düşük seviyede 30-40 FPS alabilir miyim ? Yoksa aynı videodaki gibi 20-30 FPS mi? MP oynamayacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BrsBlood -- 26 Haziran 2015; 4:26:02 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gta5 çok iyi optimizasyonlu bi oyun çok düşük ayarlarda oynarsın belki ama vice city gibi görüntü elde edebilirsin(dh gta5 ekran kartı incelemesinde var).Tabi o psu risk oluşturuyor. Q8400 de 3.6 ghz ye çıksa bile o karta darboğaz yapar

@nacker

Sistemlerimiz neredeyse aynı hatta cpu frekansı bile aynı ancak darboğazın kralı var özellikle bf4 oynamakta zorluk çekiyorum,yakında skylake geçicez inşallah
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.