Beşiktaş'ın Avrupa Ligi grubundaki en ciddi rakibi Dinamo Kiev ile oynanacak maçlara Ricardo Quaresma ayrı bir hırsla hazırlanıyor.
eçen sezon Kara Kartal’ın İnönü Stadı’nda 4-1 kaybettiği ilk karşılaşmanın son anlarında kırmızı kart gören Portekizli süperstar üç maç ceza almıştı. Siyah-Beyazlılar’ın Avrupa Ligi Play-Off turunda Alania ile oynadığı iki karşılaşmada forma giyemeyen yıldız oyuncu cezasını tamamladı. Ukrayna temsilcisi ile geçen sezondan kalan bir hesabı olduğunu kaydeden Q7, “Dinamo Kiev güçlü bir takım ama bizi gafil avlamışlardı. İstanbul’daki ilk maçın hakemi de tam bir rezaletti. Bana gösterdiği kırmızı kart yüzünden üç karşılaşmada takımı yalnız bıraktım. İlk hedefimiz gruptan lider çıkmak. Özellikle D.Kiev maçları benim için ayrı bir önem taşıyacak. Onlardan iki mücadelede de rövanşı almak istiyoruz ve bunu yapabilecek kalitede bir ekibiz” diye konuştu.
Üç maç ceza almıştı. Siyah-Beyazlıların Avrupa Ligi Play-Off turunda Alania ile oynadığı iki karşılaşmada forma giyemeyen yıldız oyuncu cezasını tamamladı.
Üç maç ceza almıştı. Siyah-Beyazlıların Avrupa Ligi Play-Off turunda Alania ile oynadığı iki karşılaşmada forma giyemeyen yıldız oyuncu cezasını tamamladı.
Dinamo Kiev maçının rövanşı da var.
Öl de öleyim Quaresma!
quote:
Orijinalden alıntı: SemolicK
Ufak ayrıntı kaynak fanatik
Kendini bir halt sanıyor bu Kiev, onlar iyi değildi biz kötüydük, lapa lapa karda deplasmanda oynadık, adamların deplasmanı resmen kumpas...
Allahım ne büyük yıldız.
d.kiev bizden büyük takım da değil, bizden iyi bir takım da değil defans ve kaleciniz iyi olursa, d.kievi yenebiliriz
tutan mi var yahu gecen sene yapcagini yapsaydin ne degiscek ki ?
quote:
Orijinalden alıntı: inonu88
Geçen seneden ne mi değişeceği var hocam Yanında Hilbert'le Aurelio ile değil Simao,Fernandes ile oynayacak.Forvette Almeida geçen seneye göre çok daha iyi durumda dahada iyileşecektir.Ben umutluyum baya bu seneden
quote:
Orijinalden alıntı: Colossus_
quote:
Geçen seneden ne mi değişeceği var hocam Yanında Hilbert'le Aurelio ile değil Simao,Fernandes ile oynayacak.Forvette Almeida geçen seneye göre çok daha iyi durumda dahada iyileşecektir.Ben umutluyum baya bu seneden
gecen sene hilbertli aurelio lu kadroyla on elemede rakiplerin anasini belliyoduk simdi 2. lig takimlari fark atiyo bize bilmem anlatabildim mi
quote:
quote:
quote:
gecen sene hilbertli aurelio lu kadroyla on elemede rakiplerin anasini belliyoduk simdi 2. lig takimlari fark atiyo bize bilmem anlatabildim mi
Anlatabildinde geçen sene hiç bi maça 1.5 saat sonradan başlayıp patates tarlasında oynamamıştık hocam.
quote:
quote:
quote:
quote:
Anlatabildinde geçen sene hiç bi maça 1.5 saat sonradan başlayıp patates tarlasında oynamamıştık hocam.
aslinda konusmak bile gereksiz sonucta 1 -2 mac oldu gecen senede bomba gibi baslayip sonmustuk fenerde tam tersiydi mesela futbolda ne olcagi belli olmaz belki takim bi hava yakalar hersey guzel olur.
Q7 kralsin king sin supersin sen Kiev i Opersin... ye onlari