Şimdi Ara

Q7>CR7

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • dedim dedim inanmadınız.gözlerinizle gördünüz artık ligi geçtim dünyada yok bu golü atabilecek adam

Orijinalden alıntı: Gurney5

Q7 yetenekli oyuncuda istikrarlı adam değil. Çıkar öyle bir gol atar ki sezonluk kredisi olur.

olsun bu ronaldo dan daha yetenekli olduğu gerçeğini değiştirmiyor

Orijinalden alıntı: Tarja Turunen

quote:

Orijinalden alıntı: Gurney5

Q7 yetenekli oyuncuda istikrarlı adam değil. Çıkar öyle bir gol atar ki sezonluk kredisi olur.

olsun bu ronaldo dan daha yetenekli olduğu gerçeğini değiştirmiyor

d0ru
    Dota 2 LoL'den daha kötü bir oyun değildir ,Dota 2 LoL'den iyi bir oyun da değildir .Binaenaleyh Dota 2 bir oyun değildir.Yaşam şeklidir.

Vikings
    Floki
  • Teknik kapasitesi çok yüksek ama bitirici son vuruşları ronaldo ya göre zayıf. O da olsa zaten şu an başka bir seviyede, başka bir takımdaydı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Cristiano Ronaldo Galatasaray'da !
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Teknik olarak evet disiplin olarak hayır neden bizde sebebide ortada zaten.

Bitiriciliği çok kötü şu aralar ama hırs yaparsa bir noktaya geliyor tabi bunu genele yayması zor yine.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M3lank0lik -- 27 Şubat 2018; 20:42:43 >
    İşittim ki bazı arkadaşlar yoksulluğumuzu bahane ederek memleketlerine dönmek istiyorlarmış. Ben kimseyi zorla MİLLİ MECLİSE davet etmedim. Herkes kararında hürdür, bunlara başkaları da katılabilirler. Ben bu kutsal davaya inanmış bir insan sıfatıyla buradan bir yere gitmemeye karar verdim. Hatta hepiniz gidebilirsiniz. ASKER MUSTAFA KEMAL mavzerini eline alır, fişeklerini göğsüne dizer, bir eline de bayrağı alır, bu şekilde Elmadağı&amp;#8217;na çıkar, orada tek kurşunum kalana kadar vatanı müdafaa ederim. Kurşunlarım bitince bu aciz vücudumu bayrağıma sarar, düşman kurşunlarıyla yaralanır, temiz kanımı, kutsal bayrağıma içire içire tek başıma can veririm. BEN BUNA AND İÇTİM.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.