Şimdi Ara

Q6700'e Maksimum Hangi Kart Olur?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler psu ile ekran kartina toplam 450 Tl butcem var.İslemcim biraz tedirgin ediyor.
    Core 2 Quad Q6700 2.7 Ghz Oc ile 3.3 Ghz ve monitor cozunurlugum 1440x900.Darbogaz olayi tedirgin ediyor biraz.Hitman,Ac3 falan high'ta oynatsin istiyorum en az.8X'de AA acmak istiyorum Testlere baktimda biraz 7850 fp gibi duruyor.1 Gb olanini alabilirim ama darbogaz yaparmi?Eger yaparsa 6870 almayi dusunuyorum ne dersiniz?

Psu:
    http://www.vatanbilgisayar.com/G%C3%BC%C3%A7%20Kayna%C4%9F%C4%B1/ocz-ocz-zs550w-eu-zs-serisi-80plus-550w-guc-kaynagi/productdetails.aspx?I_ID=59914

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hd7850 alın 1gb en az. Vatan indirmiyle uygun fiyatta. Mimariden dolayı güncel işlemcilere göre biraz daha düşük performans alabilirsiniz ama sonucta işlemcini 4 çekirdek 3.3ghz...
  • 7850 3.3 ghz de zorlamaz diyebilirim ama diger arkadaşlardan da yorum almanı tavsiye ederim
  • 7850 alman için bir neden göremiyorum çünkü ekran çözünürlüğün çok yüksek değil. Daha az para harcayıp 5870 yada 6950@6970 tercih edip sağlam bir psu almanı öneririm arkadaşım.

Saygılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FIRAT_G_

7850 alman için bir neden göremiyorum çünkü ekran çözünürlüğün çok yüksek değil. Daha az para harcayıp 5870 yada 6950@6970 tercih edip sağlam bir psu almanı öneririm arkadaşım.

Saygılar.

Zaten 6970 ile 7850 yakin neredeyse.İkinci el dusunmuyorum bende.Hem 6950 250W guc tuketiyor neredeyse birde bios modu kurunca 312W oluyor.

• 7850 2gb limit üstünü alma
  • quote:

Orijinalden alıntı: Baran.

quote:

7850 alman için bir neden göremiyorum çünkü ekran çözünürlüğün çok yüksek değil. Daha az para harcayıp 5870 yada 6950@6970 tercih edip sağlam bir psu almanı öneririm arkadaşım.

Saygılar.

Zaten 6970 ile 7850 yakin neredeyse.İkinci el dusunmuyorum bende.Hem 6950 250W guc tuketiyor neredeyse birde bios modu kurunca 312W oluyor.

daha az ödeyip psu'yu daha kaliteli alman için söylemiştim arkadaşım. seninkide bir tercih. senin yerinde olsam ben tercihimi söylediğim şekilde yapardım. tabiki tercih senin nasıl istersen öyle yaparsın.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

Saygılar.

daha az ödeyip psu'yu daha kaliteli alman için söylemiştim arkadaşım. seninkide bir tercih. senin yerinde olsam ben tercihimi söylediğim şekilde yapardım. tabiki tercih senin nasıl istersen öyle yaparsın.

Ucuza patliyor biliyorum ama su darbogaz olayi kafa karistiriyor.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Saygılar.

Ucuza patliyor biliyorum ama su darbogaz olayi kafa karistiriyor.

çözünürlüğün düşük olduğu için yüksek performans gösterip kartın kasılacağını düşünmüyorum açıkçası.

• aynı işlemciden bendede var kasa anakart ram ekran kartı önerebilirmisiniz 800 tl bütçeyle oyun bilgisayarı olsun
  • 7850 1gb , 6870 veya 7770 düşünebilirsiniz . Nvidia tarafındada seçenekler mevcut . F/p olarak 7850 en iisi olur cok azda olsa darboğaz olabilir gibime geliyor

• 2 GB 7850 al.
    Hiç bir sıkıntı çekmezsin.
    3.3 GHZ hızında çalışan 4 çekirdekli bir işlemcin var sonuçta.
    7850'yi besleyecektir kanımca.
  • Q9400 ile oc 3.60 ghz de 6950 ile kullanıyorum 1080p olrak . 450 watt lık power kullanıyorum
  • Q6600@3.0 ghz işlemcime 7850 2GB OC. sapphire ekran kartı aldım...

Oyundayken CPU - GPU kullanım oranlarını gösteren bi program bulamadım, darboğaz olup olmadığını nasıl anlayabilirim?

Call Of Duty Black Ops 2 oynuyorum 2 gündür...

Sahadow full açıkken ve herşey full.ken FPS düşüşü oluyordu patlama sahnelerinde...neyi kısacağımı tam olarak bilemedim ama shadow-texture detail gibi bazı çok az şeyi ortaya çektim...60.ın altına düşmedi FPS...Bunlar işlemciden mi kaynaklanır, yoksa normal mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: UNDYING

Q6600@3.0 ghz işlemcime 7850 2GB OC. sapphire ekran kartı aldım...

Oyundayken CPU - GPU kullanım oranlarını gösteren bi program bulamadım, darboğaz olup olmadığını nasıl anlayabilirim?

Call Of Duty Black Ops 2 oynuyorum 2 gündür...

Sahadow full açıkken ve herşey full.ken FPS düşüşü oluyordu patlama sahnelerinde...neyi kısacağımı tam olarak bilemedim ama shadow-texture detail gibi bazı çok az şeyi ortaya çektim...60.ın altına düşmedi FPS...Bunlar işlemciden mi kaynaklanır, yoksa normal mi?

msl afterburner ile gpu kullanımını gorebılırsınız.Sorun muhtemelen islemcıden kaynaklanıyor.3.2'nln uzerıne cıkmaya calısın.

• quote:

Orijinalden alıntı: ebeoglu94

7850 1gb , 6870 veya 7770 düşünebilirsiniz . Nvidia tarafındada seçenekler mevcut . F/p olarak 7850 en iisi olur cok azda olsa darboğaz olabilir gibime geliyor

7850 fp zaten ona lafim yok.Ama aldigim parada bsuna gitmesin.Peki 6870'mi Gtx560 Se'mi alayim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.