Şimdi Ara

Q6600 PSU YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sistemimi aşağıda yazdığı gibi yeniledim sadece güç kaynağı kaldı ama merak ediyorum güç kaynağım Bross atx300w ve işlemcim bu yüzdenmi çok ısınıyor ? Corsair 430W'ta sorun kalırmı ?

• sistemini komple yazmalısın.sadece işlemci ile o psu sorun yaratmaz.ekran kartın çok önemli

edit : imzanda sistemin yazılıymış.o sisteme ucu ucuna yeter gibi psu..işlemcinin ısınması fanınla alakalı olabilir.soğutucunun iyi oturup oturmadığına bak.birde sıcaklık değerlerini ss eklermisin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xtracer -- 31 Ocak 2013; 21:39:52 >
  • core temp programında, pc facebooktayken çekirdek sıcaklıkları ortalama 50 derece oyuna girdiğimde 70 derece oluyor, psu'nun 2.ye fanı bozuluyor artık gitti ve birşey daha soracam psu'nun anakartla felan uyumu gibi bişi söz konusu değil dimi alacağım psu'nun çok kaliteli ve 500w performansından bile yüksek bir performans sergilediğini duydum ?
  • psu larda marka kalitesi-verimlilik-ihtiyaca göre boyut şeklinde sıralama en doğrusudur.

güncel psu lar güncel ve geriye dönük bütün anakartlar ile uyumsuz şekilde çalışır ..

ama güncel olmayan eski bir psu ile güncel anakartta sorunlar çıkar,bikaç ek aparat alman gerekir extradan.
    alacağın psu nun marka modelini yazarsan net cvp veririz
  • CORSAIR CX 430

birde bu psu aldığımda eski psumla değiştirebilirmiyim kolayca kabloları takip edip bir sorun çıkarmaz dimi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Narchotich -- 31 Ocak 2013; 23:30:52 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ryzen 5600 Overclock yardım!
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.