Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Q6600 İŞLEMCİ+FAN OC HİÇ DENENMEMİŞ Satın Al 19 Nisan 2012 00:58 1 1 Q6600 İŞLEMCİ+FAN OC HİÇ DENENMEMİŞ Q6600 işlemcimi satıyorum hiç oc yapmadım denemedim hiç sorunu yok fanıyla beraber satılıktır,pazarlık yoktur..( 190 TL ) Halen daha çok güçlü bir işlemcidir win7 puanı 7.3 dür. Alan arkadaşa hayırlı olsun.. Fiyat : 190 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Satılık oyun canavarı ! OCZ VERTEX 2 60 GB ZORLANMAMIŞ ! CYBORG RAT 7 O BİR CANAVAR ! (MOUSE :)) İ5 2500K 1 HAFTALIK !!
teşekkürler hocam saygılar.. ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Satılık oyun canavarı ! OCZ VERTEX 2 60 GB ZORLANMAMIŞ ! CYBORG RAT 7 O BİR CANAVAR ! (MOUSE :)) İ5 2500K 1 HAFTALIK !!
@ cyntic arkadaşa satılmıştır, Hayırlı olsun.. ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Satılık oyun canavarı ! OCZ VERTEX 2 60 GB ZORLANMAMIŞ ! CYBORG RAT 7 O BİR CANAVAR ! (MOUSE :)) İ5 2500K 1 HAFTALIK !!