Bildirim
Q6600 - 1.19 vcore 3040 mhz / 1.0 vcore 2400mhz
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Standart değerinde minimum kaç voltla çalıştırabiliyorsun peki. Yani 2.4 GHz'te? Ve bu voltaj değerinde sıcaklıklar nasıl? -
kısa zamanda q6600 işlemcisi ile default kendi voltajı ve max voltaj 1.9 v core ile çıkabilecegi max mhz denemesinde bulunacagım. -
Çıkabileceği Max. MHz. i az çok biliyoruzda. standart hızında çalışabileceği minimum gerilimi bilmiyoruz. Bunu öğrenmek yeter bana şimdilik. Birde sıcaklık değerleri bu gerilim değerinde nedir? -
Expander değişik voltlarda çıkabildiği stabil max hızları ile ss alman mümkün mü?
Örneğin 1.3 1.4 gibi voltajlarla deneme yaparsan almayı düşünen arkadalar için çok iyi olacaktır -
bendeki b3 olmasına ragmen 1.3v 3250 stabil. -
Güzel skor..Yalnız dünya skoru çok yüksekte.
http://valid.x86-secret.com/show_oc.php?id=226647
-
4.9 ghz lik dünya rekoru ln2 ile kırılmış. elimdeki donanım ile çıkabilecegim max mhz ye bu degerlere yakın sonuç elde edebilirim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EXPANDER -- 23 Eylül 2007; 13:11:30 > -
Ben FSB harici hiç bir şeyi ellemeden Q6600 işlemcimde 3,4 ü gördüm hatta stabil kullanıyorum. bu sonuç iyimidir? Titan amanda var soğutucu -
quote:
Orjinalden alıntı: originals
Ben FSB harici hiç bir şeyi ellemeden Q6600 işlemcimde 3,4 ü gördüm hatta stabil kullanıyorum. bu sonuç iyimidir? Titan amanda var soğutucu
hangi rev? -
G0 deil onu biliom :) -
quote:
Orjinalden alıntı: EXPANDER
q6600 kendi 2.4 ghz standart hızında 1v core ile stabil çalışabiliyor. ss ektedir. ayrıca 0.98 vcore ile 2.4 ghz hızında çalıştırabildim.
Standart hızında kullanan arkadaşların 1 V.'dan fazla gerilim vermesi, işlemcinin fazla ısınmasından başka birşeye yaramıyor yani. Tşk.ler. -
Bide ben verem E6850 1.168v hava soğutma
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 865pe -- 20 Eylül 2007; 0:16:11 > -
@865pe 2 çekirdekli işlemci ile o voltaj ile çalışabilir:) 0.98 vcore ile q6600 çalışıyor. -
ben ise q6600 b3 aynı işlemci ile 3000 mhz üstüne çıkamıyorum çıksamda pc açılmıyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zalman_1 -- 22 Eylül 2007; 15:52:57 > -
maksat oc deil, piskopatlık
smartguardian 210 C mı gösterio, bana mı öyle geldi -
quote:
Orjinalden alıntı: EXPANDER
@865pe 2 çekirdekli işlemci ile o voltaj ile çalışabilir:) 0.98 vcore ile q6600 çalışıyor.
her 2 .çekirdekli işlemci o voltajda çalışır ama 3550mhz yaparmı?1.400v ile 4000mhz günlük kullanıyorm birde stabilite için bişeyler koysaydın o değerde bi bakardık
bu arada sanırım hava soğutma değil gazmı bastın cpu temp den belli
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 865pe -- 23 Eylül 2007; 12:29:49 > -
quote:
Orjinalden alıntı: powersystemultimated
Güzel skor..Yalnız dünya skoru çok yüksekte.
http://valid.x86-secret.com/show_oc.php?id=226647
Quad Core hemde %100 den fazla overclock ben bunu super pi 1m alırken dusunemiyorum 10 saniye falan alır heralde
-
def voltajı 1.26vcore değil 1.26v
guzel değerler de max fsb vs düşünsen artık phase change la daha iyi olucak gibi -
1V ?
Benzer içerikler
- perçin nasıl sökülür
- laptop fan hızı ayarlama
- ses geçirmeyen duvar kağıdı kullananlar
- porçöz ile radyatör temizliği
- cfm nedir
- sıvı metal
- overclock nasıl yapılır
- termal macun önerisi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X