Şimdi Ara

Q Klavye Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yeri bura mı bilmiyorum,değilse şimdiden özür dilerim.

Klavye ile başım dertte.Bilgisayarı açınca yada herhangi bir oyuna girince klavye F klavye oluyor.Q klavyeyi seçmeme rağmen otomatik olarak hep F klavyeyi seçiyor bilgisayar.Nasıl düzeltebilirim.

Sistem win 7 64 bit.

• F klavyeyi tamamen kaldırmayı denediniz mi?
    Dil çubuğundaki simgeye sağ tıklayop seçeneklerden veya denetim masasında saat dil ve bölge seçeneklerinde klavye ve giriş yöntemlerini açıp klavyeleri değiştirden yapabilirsiniz bunu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _memet

F klavyeyi tamamen kaldırmayı denediniz mi?
    Dil çubuğundaki simgeye sağ tıklayop seçeneklerden veya denetim masasında saat dil ve bölge seçeneklerinde klavye ve giriş yöntemlerini açıp klavyeleri değiştirden yapabilirsiniz bunu.

Hocam F klavye tamamı ile kaldirilamiyor.
    Dediginiz ayarlamaları da yaptım. Ayarlamadan sonra klavye Q oluyor. Lakin oyun oynadım - herhangi bir oyun- klavye F ye dönüyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • PuSaT28 P kullanıcısına yanıt
    Bildiğim kadarıyla ancak varsayılan giriş dilinde "Türkçe (Türkiye) Türkçe F" seçiliyse F klavye kaldırılamaz, Q varsa kalkabilmesi lazım. Varsayılan olarak hangisi görünüyor?
  • quote:

Bildiğim kadarıyla ancak varsayılan giriş dilinde "Türkçe (Türkiye) Türkçe F" seçiliyse F klavye kaldırılamaz, Q varsa kalkabilmesi lazım. Varsayılan olarak hangisi görünüyor?

Türkçe F. Kafamı duvarlara vuracağım, olmuyor bir türlü.

• Denemişsinizdir diye tahmin ediyorum ama yine yazayım: Oradaki düşer-menüden varsayılanı Q yapıp "uygula"ya basın, daha sonra F'i kaldırılabilmesi gerekiyor normalde.
  • quote:

Denemişsinizdir diye tahmin ediyorum ama yine yazayım: Oradaki düşer-menüden varsayılanı Q yapıp "uygula"ya basın, daha sonra F'i kaldırılabilmesi gerekiyor normalde.

Üstad yardımın için çok sağol. Lakin olmuyor bir türlü. Birde sadece dota da sorun çıkarmaya başladı. Diğer oyunlar düzeldi. Yardımların için tekrar teşekkür ediyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    asus klavye sorunu
    12 yıl önce açıldı
    Klavye ve mouse takılmaları
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.