Şimdi Ara

q klavye neden f klavyeye donusuyor:S

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • oyundayken bazen klavyem sapıtıyo f klavyeye donusuyo ama sadece oyunda aynı zamnda msn de normal konusabilorum...

nedir bunun sebebi ve nasıl duzelir fikri olan varmı

• nasıl düzelebilecegi hakkında bi bilgim yok fakat cevabını ögrenmeyi isterim çünkü benim de başıma geliyordu.
    Türkçe yi düzgünce kullanamayısımdan dolayı özür diliyorum f klavyede q olarak yazmak zorunda oldugum için dikkat edemiyorum.
  • Masa Üstündeki Menü Çubugunda,Dil Çubugu buLunur. Orada TR ve EN Yazar EN ' i Seçerseniz F Klavye oLur. TR Yi Seçerseniz Q Klavye oLur.. Dil Çubuğu Yok Diyenler İçin Menü Çubuğuna Sağ Tıklayın Ve Şunları Sırasıyla Uygulayın Çıkacaktır. Menü Çubuguna Sağ Tık --> Araç Çubukları --> Dil Çubuğu Nu Seçerseniz Sağ Alt Köşede Çıkacaktır. Yazılım Hataları İçin Özür Dilerim..

Saygılarımla
  • quote:

Orjinalden alıntı: Shape0fMyFeaR

Masa Üstündeki Menü Çubugunda,Dil Çubugu buLunur. Orada TR ve EN Yazar EN ' i Seçerseniz F Klavye oLur. TR Yi Seçerseniz Q Klavye oLur.. Dil Çubuğu Yok Diyenler İçin Menü Çubuğuna Sağ Tıklayın Ve Şunları Sırasıyla Uygulayın Çıkacaktır. Menü Çubuguna Sağ Tık --> Araç Çubukları --> Dil Çubuğu Nu Seçerseniz Sağ Alt Köşede Çıkacaktır. Yazılım Hataları İçin Özür Dilerim..

Saygılarımla

bende aynısını diyecekdim
  • quote:

Orjinalden alıntı: Shape0fMyFeaR

Masa Üstündeki Menü Çubugunda,Dil Çubugu buLunur. Orada TR ve EN Yazar EN ' i Seçerseniz F Klavye oLur. TR Yi Seçerseniz Q Klavye oLur.. Dil Çubuğu Yok Diyenler İçin Menü Çubuğuna Sağ Tıklayın Ve Şunları Sırasıyla Uygulayın Çıkacaktır. Menü Çubuguna Sağ Tık --> Araç Çubukları --> Dil Çubuğu Nu Seçerseniz Sağ Alt Köşede Çıkacaktır. Yazılım Hataları İçin Özür Dilerim..

Saygılarımla

zaten tr kısmında ama oyunda yine f klavyeye donusuyo
    cok sacma bisiy su an normal..ama oyunda kullanamıorum

• up up up up
    kimse bilmiyomu
  • unnamedhero Öylede oLmuyorsa Reset Atıcaksın Yada Reset Atmadan Önce Birde Şunu Dene

Başlat-->Ayarlar-->Denetim Masası --> BöLge ve DiL Seçenekler'i Kısmından Gerekli Ayarları Zaten

buLacaksın BuLamassan Eğer Reset At Kesinlikle Düzelir..

SaygıLarımla
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    F/P Mekanik Klavye Önerisi
    geçen yıl açıldı
    cs klavye secimi (f klavye yapma)
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • onun bir kısayol tuşu var ALT+Sol Shift yaparsan aynı anda ozaman klavye 2. seçeneğe geçiyordu sanırım. deneyin
  • quote:

Orjinalden alıntı: Libercorpus

onun bir kısayol tuşu var ALT+Sol Shift yaparsan aynı anda ozaman klavye 2. seçeneğe geçiyordu sanırım. deneyin

ewet ise yaradı
    saol....turkce harfler kullanılmıyo ama olsun:)
    hic konusamamaktan iyidir...
    oyunda f klavye windowsda q klavye duzenim var ise bak
  • oyun içinde f olunca ister diğin kadar deiştir hep f ancak oyundan çıkınca düzeliyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.