oyundayken bazen klavyem sapıtıyo f klavyeye donusuyo ama sadece oyunda aynı zamnda msn de normal konusabilorum...
nedir bunun sebebi ve nasıl duzelir fikri olan varmı
nasıl düzelebilecegi hakkında bi bilgim yok fakat cevabını ögrenmeyi isterim çünkü benim de başıma geliyordu. Türkçe yi düzgünce kullanamayısımdan dolayı özür diliyorum f klavyede q olarak yazmak zorunda oldugum için dikkat edemiyorum.
Masa Üstündeki Menü Çubugunda,Dil Çubugu buLunur. Orada TR ve EN Yazar EN ' i Seçerseniz F Klavye oLur. TR Yi Seçerseniz Q Klavye oLur.. Dil Çubuğu Yok Diyenler İçin Menü Çubuğuna Sağ Tıklayın Ve Şunları Sırasıyla Uygulayın Çıkacaktır. Menü Çubuguna Sağ Tık --> Araç Çubukları --> Dil Çubuğu Nu Seçerseniz Sağ Alt Köşede Çıkacaktır. Yazılım Hataları İçin Özür Dilerim..
Saygılarımla
quote:
Orjinalden alıntı: Shape0fMyFeaR
Masa Üstündeki Menü Çubugunda,Dil Çubugu buLunur. Orada TR ve EN Yazar EN ' i Seçerseniz F Klavye oLur. TR Yi Seçerseniz Q Klavye oLur.. Dil Çubuğu Yok Diyenler İçin Menü Çubuğuna Sağ Tıklayın Ve Şunları Sırasıyla Uygulayın Çıkacaktır. Menü Çubuguna Sağ Tık --> Araç Çubukları --> Dil Çubuğu Nu Seçerseniz Sağ Alt Köşede Çıkacaktır. Yazılım Hataları İçin Özür Dilerim..
Saygılarımla
bende aynısını diyecekdim
quote:
Orjinalden alıntı: Shape0fMyFeaR
Saygılarımla
zaten tr kısmında ama oyunda yine f klavyeye donusuyo cok sacma bisiy su an normal..ama oyunda kullanamıorum