Şimdi Ara

Python veri analizi ödevim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Üniversite 2. sınıf öğrencisiyim ve programlama ödevim içi yardım olucak arkadaş arıyorum ücreti mukabilinde halil.sehakarelektrik@gmail.com bana burdan ulaşırsanız sevinirim

not: elektrik elektronik öğrencisi olduğum için yapamıyorum. neden böyle bir ödev verdi hoca anlamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Halil0307 -- 10 Mayıs 2020; 0:49:54 >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Halil0307 H kullanıcısına yanıt
    Hocam, Linear algebra, probability, random processes, signal processing gibi derslerden birini aldiysan, odevi yapabilecek bilgin kesin vardir, ki Lise marematigi bile yeterlidir buyuk ihtimalle verilen odevi yapmaya. Sucu elektrik elektonige atmaktansa Bence otur yapmaya ugras.
    Veri analizi gibi konular daha fazla matematik gerektiriyor, hem de elektronikcilerin cok fazla kullandigi cinsten matematik. Veri analizi (data science) icin elektrik muhendislerinin egitimi bilgisayar muhendislerinin egitiminden daha uygun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.