Şimdi Ara

Python Türkçe Kaynaklardan Öğrenme?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba yeni bu pyhton,veri bilimi,makine öğrenimi gibi şeylere giriş yapmak istiyorum. Endüstri mühendisiyim ve gelecekte bu gibi şeyleri bilmenin ekstra bir özellik katacağını düşünüyorum bana.

    Yalnız kimden öneri alsam ingilizce kaynaklardan öğren diyorlar. Ama benim ingilizcem olmasına rağmen böyle zorlu şeyleri anlayabilecek kapasitede değilim ister videodan olsun ister yazılı olsun.

    Diyeceğim o ki bu yazdığım python,r programlama,veri bilimler,makine öğrenimi gibi şeyleri türkçe kaynaklardan da iyi bir derece öğrenebilir miyim? Udemy'de falan bolca bunlarla ilgili kurslar var? Onlar yeterli olur mu?



  • Mustafa Murat Coşkun Udemy eğitimi

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Veya Sadi Evren şeker in dersleri

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Doğru eğitime denk gelmemiş olabilir misin. courseradaki Andrew Ng reisin machine learning kursu son derece basit. "Bilale anlatır gibi" seviyesinde. Birde programlamad asöyle bir şey var. Herşey ilk duyduğunda oturmuyor. Bazı şeyler zamanla oturuyor. Misal ben uzunca bir zaman abtract ile interface in farkı benim ne işime yarayacak kavrayamamıştım. Bi an geldi mantıklı oldu ve tam kavradım. O yüzden şimdilik bazı şeyleri anlamamayı cok kısa bir süreliğine dert etme. (en azından kurs sonuna kadar)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mahoni_38

    Doğru eğitime denk gelmemiş olabilir misin. courseradaki Andrew Ng reisin machine learning kursu son derece basit. "Bilale anlatır gibi" seviyesinde. Birde programlamad asöyle bir şey var. Herşey ilk duyduğunda oturmuyor. Bazı şeyler zamanla oturuyor. Misal ben uzunca bir zaman abtract ile interface in farkı benim ne işime yarayacak kavrayamamıştım. Bi an geldi mantıklı oldu ve tam kavradım. O yüzden şimdilik bazı şeyleri anlamamayı cok kısa bir süreliğine dert etme. (en azından kurs sonuna kadar)
    hocam udemy'den mustafa murat çoşkun'un pyhton eğitim dersini aldım ve şimdilik baya güzel anlatıyor gibi. Buradan öğrenmek sıkıntı olur mu ki? Biraz kafamda oturunca belki yabancı kaynaklara geçsem?

    bir de course de paralı bir sistem mi udemy gibi?
  • Python için hazırladığımve devam ettiğim bir video serisi var. Gün geçtikçe uygulama videolarını anlatmaya çalışacağım.
    Aklımda Uygulama olarak Veritabanı Bağlantısı Uygulamaları var. Takip ederseniz bir çok uygulama videosu çekmeyi düşünüyorum.
    Şuanda python dersleri dışında bir kaç uygulama videosu mevcut. En son Pokemon oyunu videsounu yükledim.
    Umarım yardımcı olurum.

    Youtube :https://www.youtube.com/playlist?list=PLJG7YbP94zityG-8_ZqZju875KOkDvIGj

    Blogger :https://selimsilgu.blogspot.com/p/python-ders-icerigi.html



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi slmslg -- 29 Mart 2019; 11:4:26 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: BlackLead

    hocam udemy'den mustafa murat çoşkun'un pyhton eğitim dersini aldım ve şimdilik baya güzel anlatıyor gibi. Buradan öğrenmek sıkıntı olur mu ki? Biraz kafamda oturunca belki yabancı kaynaklara geçsem?

    bir de course de paralı bir sistem mi udemy gibi?

    Alıntıları Göster
    Coursera kursları çok kaliteli.

    Bu kursu profesör anlatıyor mesela.

    7 gün ücretsiz. 7 günde bitirebilirsen ücret vermene gerek yok.

    Kurs sonunda sertifika istersen ücretli.
    https://www.coursera.org/specializations/python




  • Selamlar,

    Başlangıçtan ileri seviye ye kadar herkese Python yazılım geliştirme dilinin detaylarını öğretmek için bir eğitim serisi başladım. Eğitim serisi ek olarak alıştırmalar ve projeler olacak. Projeler gerçek ticari projelerin bir versiyonu olup kendi kullanımınız için değiştirip kullanabilirsiniz.

    ---> Python - Komple Eğitim Serisi

    İstekleriniz, yorumlarınız veya eleştirilerinizi benimle paylaşırsanız sevinirim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VatooVatoo -- 25 Nisan 2019; 22:17:10 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.