Şimdi Ara

px90 bu adam 3 ayda nasıl böyle olmuş.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
4
Favori
12.131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • protein tozu filanmı kullanmış bu arkadaş 3 ay içerisinde nasıl böyle bi görünüme kavuşmuş. px90 bu denli etkili bir programmı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB39D0135 -- 19 Kasım 2013; 14:17:00 >

• Px90 çok meşhur bir vücut geliştirme programı ve çok ağır , kolay uygulanan bir program değil...

İnternette çok fazla videosu var , doğru uygulandığında sonuç alanlar var ancak sakatlanan insanlarda var..
  • quote:

Orijinalden alıntı: oyuncu11790

Px90 çok meşhur bir vücut geliştirme programı ve çok ağır , kolay uygulanan bir program değil...

İnternette çok fazla videosu var , doğru uygulandığında sonuç alanlar var ancak sakatlanan insanlarda var..

Ever hocam px90 un namını biliyorum hatta coğu before after resimlerini inceledim ama bu arkadaş 3 aylık bir sürede sağlam bi sonuc almış gibi duruyor hele o ilk resimlerdeki göbeğin yerine gelen baklavalar filan ek bi takviye kullanmışmıdır sizce.
  • Protein tozunu ne sanıyorsunuz siz ? İksir felan mı..
  • Bu programı uygulayacaklar verilen diyete tamamen uyarsa güzel sonuçlar alırlar.
  • 20. Günde tatil nedeniyle birakmak zorunda kaldim ( Workout ) . Harika bir program . İlk gunlerde zorlanirsin ammavelakin hep dinc oluyosun hemde vucut bayaa bir gelisiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 ayda normal bence , aşırı bir değişim göremedim göbek dışında.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Son 3 ayda olur mu
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar en azından çok basit bir bilgiyi oturtun,protein tozu şirin babanın sihirli karışımı falan değil yani herşeyi buna bağlayamazsınız.

Programa gelince px90 ve military training tarzı idman tipleri doğru ve yeirnde uygulandığında çok etkili sonuçlar alınabilecek oldukça ağır programlardır , diyetle birlikte yapıldığında harikalar yaratıyo cidden
  • quote:

Orijinalden alıntı: bonobopanzer

Arkadaşlar en azından çok basit bir bilgiyi oturtun,protein tozu şirin babanın sihirli karışımı falan değil yani herşeyi buna bağlayamazsınız.

Programa gelince px90 ve military training tarzı idman tipleri doğru ve yeirnde uygulandığında çok etkili sonuçlar alınabilecek oldukça ağır programlardır , diyetle birlikte yapıldığında harikalar yaratıyo cidden

Benim bi pek bilgim yok protein tozu hakkında öyle netten duyduklarım hocam tabi siz daha iyi bilirsiniz sadece arkadaşın 3 ay sürede o denli hacimlemesini protein tozuna bağladım sizce bi etkisi olmuşmudur tozun bu konuda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB39D0135 -- 19 Kasım 2013; 14:33:41 >
  • Göbekli bir kişinin p90x i tam doğru yapma şansı yok.P90x i indirmiştim ben ama normal bir insan evladı yapamaz bence.Dakikalarca barfiks,şınav çekiyorlar.Şınav neysede barfiks belli bir aşamaya gelmeden çekilmez,p90x e başladamadan önce p90x e hazırlık yapmak gerekiyor bence.Ben yapmadım o ayrı
  • quote:

Orijinalden alıntı: thebancally

Göbekli bir kişinin p90x i tam doğru yapma şansı yok.P90x i indirmiştim ben ama normal bir insan evladı yapamaz bence.Dakikalarca barfiks,şınav çekiyorlar.Şınav neysede barfiks belli bir aşamaya gelmeden çekilmez,p90x e başladamadan önce p90x e hazırlık yapmak gerekiyor bence.Ben yapmadım o ayrı

En başta zaten söylüyorlar.Yapabildiğiniz kadar yapın,ama doğru olarak yapın.Kilolu kişiler 3 Aylık periyotta 2-3 defa tekrarlayabilir.Ya da P90 denilen P90X'ten daha hafif olan program tercih edilebilir.Vize dönemi biter bitmez bir tur daha atmayı düşünüyorum.

• DH deki 1 90 sarışın kaslı terimindeki kaslı kısmın px90 sayesinde oldu. DH bi de para mı verecekti spor salonlarına,protein tozlarına. mamunda da beleşi varken
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sacramental

Protein tozunu ne sanıyorsunuz siz ? İksir felan mı..

++++

• p90x çok ağır bir program hakkıyla yapıp beslenmesine dikkat ederse olabilir. Ama zararlı bence o hızla o kadar kilo vermek kas yapmak..

• Kilo vermiş iyi de vücudu çok berbat adamın. Göğüs kasmadan sadece kollara abanmış kollardan oluşuyor sanki
  • programa nasıl ulaşılır pm pls
  • turkcesini bulan varsa bir pm de ben alayim

• P90X'i denemeye kalktım.Standart versiyonu ile başladım, 2. gün montumu asamıyordum, kollar kalkmıyordu resmen.
    Daha sonra yalın versiyonunu 1 hafta denedim, kışın camı, pencereyi açıyordum.Kan ter içinde kalıyordum.Biraz tembel biri olduğum için onu da bıraktım
  • p90x ağırlık programı değildir ve videodaki arkadaşın vücudunda bir şey yok kiloluyken zayıflaması dışında fit olmuş p90x cardio ve sıkılaştırma programı ve uygun şekilde beslenme sıkı antremanla gerçekten bu forma kavuşulur işe yarar
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.