Bildirim
Pvp sistemi Knight online gibi olan oyun ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
savas systemini seviyorum ko oyunun evet ona benzer bildiginiz varsa soyleyin ama oynamadigim bir oyun olsun -
1 senedir burada verilen verilmeyen coğu oyunu indirip deneme sonrada pcdenkaldırma fırsatım oldu. daha bende bulamadım. bazı oyunları cok kısa süre oynadım ancak ortalık yerde pvp teklifi yapn olunca pek hosuma gitmedi cz ardream gibi sadece orada pvp olan bir oyun bulursanız banada heber verin :)
not: ayrıca kamera hareketide knight gibi olursa sevinirim. -
Cabal online -
quote:
Orjinalden alıntı: GARYOSAVAN
RF On-Line var.http://www.mmorpgtr.com/phpBB/viewtopic.php?f=40&t=50
hee rf online aynı ko. hay Allahım... -
quote:
Orjinalden alıntı: call of
Cabal online
pvp sistemi ko gibi istiyolar sen cabal diosun :/ -
herkes kendi oynadığı oyunu sölüyo. pvpsi ko'a en çok benzeyen call of 4 hahah
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RealGangsta -- 3 Mart 2008; 1:40:33 > -
ko kadar olmasada , pvp sistemi en ii oyunlardan sayılabilir rf online...gerek grafikler,gerek konu,gerek oturmus sistemleri ile denemeni tavsiye ederim cabal vs den daha cok zevk alıcagından eminim
ek olarak belirli saatlerde günde 3 kez yapılan savaslar,tüm ırkların aynı mapde exp kastıgı haritalar ile pvp sisteminden cok daha üstün bi sistem bence her yer pvp alanı exp kasarken bi bakıon arkadan bi party sana dogru gelio
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seopast -- 3 Mart 2008; 1:58:18 > -
wow un pvp sistemi hoşuma gidiyo bnm -
quote:
Orjinalden alıntı: King Aragon
quote:
Orjinalden alıntı: call of
Cabal online
pvp sistemi ko gibi istiyolar sen cabal diosun :/
ko nun pvp sistemini biliyorum ben sadece kendi begendigim pvp sistemini soyledim -
infinity nin ve rakionunda pvp sistemi super yhaaa -
rakion oyna tam aksiyon işte arada kaynadın oluyor kim kimi kesiyor belli değil -
savaşmak için savaş alanı olması kadar saçma bişey yok... adı üstünde bir şehire dalmak, pk'lık ,bişeyler kaybetme korkusu, itemim düşücek filan param gidicek donsuz gezicem, gibi korkular olmadıktan sonra heyecansız oluyor haliyle... öle mal gibi yaratık kes - lvl atla - git repairle git farm yap.. nedir bu? yaratık kesmek online oyun anlayışına aykırı.. ataridede yaratık kesiyoruz kardeşim...Birde guild işi olayı bozuyor bazen kendi başına ilerleyememek mesela ben tek geziyorum ark yok napayım ölimmi ?! guildce gelişenler guildsiz olanlardan üstün olduğu zaman da hiç adil olmuyor..mesela wow da elin salağı talent vermeyi bilmiyo daha gelmiş üstüne gladyatör düzmüş !?!.. bu yüzden [1-UO 2.Warhammer] ....................YEA
-
UO tamamda daha Warhammer çıkmadı ki... :) Yalan bir yorum olur onun için. Bi çıksın bakarız iyi mi kötü mü... Ultima On-Line 2 çıksa 3D olarak. Ne WOW kalır, ne KO, ne CABAL, ne RF... Hepsini siler bu piyasadan. UO kadar eskisi, UO kadar dandik grafiklisi ama UO kadar zevklisini oynamadım daha. :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GARYOSAVAN -- 4 Mart 2008; 14:41:50 > -
Warhammer çıkmadı ama o kadar adamlar nasıl olduğu hakkında bilgi veriyo bende ona dayanarak söledim zaten olmayan bişi atmadım kafadan.. 3D uo diye bi kavram olmaz zaten boyutla alakası yok uo nun..ph ve app center açarak mahvettiler oyunu..Bu arada uo nun 3D si çıktı ha diyosan w a s d ile oynansın felan o zmn uo olmaz zaten..Birde yorum yalan olur demişin Warhammer in RvR sistemini araştırmadan yazmışın sanırım..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turukai -- 4 Mart 2008; 15:21:14 > -
quote:
Orjinalden alıntı: suzaku639
Warhammer çıkmadı ama o kadar adamlar nasıl olduğu hakkında bilgi veriyo bende ona dayanarak söledim zaten olmayan bişi atmadım kafadan.. 3D uo diye bi kavram olmaz zaten boyutla alakası yok uo nun..ph ve app center açarak mahvettiler oyunu..
Atıyorsun demiyorum ancak çoğu zaman yapımcılar oyunlarını abartıyor. Battlefield 2 çıkmadan önce bilmem kaç tane map etkileşimli binalar ve yeryüzü olacak zart zurt dediler. 8 tane map etkileşimli yer yüzü şekilleri falanda olmadan oyunu piyasaya sürdüler. Bad Company'e o özellikleri koydular. Tamam yapımcılar söyledikleri üzerinde uğraşıyorlar ancak bazen verdikleri tarihe hazır olmayabiliyor. O yüzden fazla umutlanmamak lazım. 3D UO vardı zaten ancak 2D olanın aynısını karton kutu gibi modeller ile yaptılar. Tam 3D olamadı. :)
-
Warhammer ın yapımcılarının pek acelesi yok zaten Daoc un yapımcılarından çıkan oyundan fazla da endişe duymam sanırım Mythic bu :)
Ayrıca oyunun closed betasını oynayıp oyun hakkında salak salak eleştiri yapıyolar.Test ettiklerinin farkında değiller.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turukai -- 4 Mart 2008; 15:33:02 > -
quote:
Orjinalden alıntı: RealGangsta
herkes kendi oynadığı oyunu sölüyo. pvpsi ko'a en çok benzeyen call of 4 hahah
HeHe Şakacı Çocuk Seni ..
PvP Bakımından KO ' Ya Benzetmek Biraz Saçma Olur Ama Tür Bakımından RF ' Dede Diğer Cabal - Sro Ws. Oyunlar Gibi Teklif Usulü Değil.. Çat Pat Dalabiliyosun.. Ve Her Gün 2 Kere Chip War Adı Verilen Sawaşlar Oluyor.. -
24 online oyun oynadım , unuttuklarımı bilmiyorum bile vardır 10-15 tane onlarda , daha cz , adream gibi biyer görmedim...Görmekte istemem ...
---
İnfinty gayet güzel...aman benzemesin... -
pvp sistemi Knight Onlineye benzeyen en iyi oyun Knight Online
Benzer içerikler
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X