Şimdi Ara

Pvp Server Arıyorum Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
1
Favori
1.567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Yaz günlerinde oynamak için güzel bir pvp server arıyorum. Level ve item biraz zor olursa iyi olur. Bir kaç arkadaş oynayacağız, kasmayı özledik. Bildiğiniz böyle bir server varsa yardımcı olursanız sevinirim.

Teşekkürler...

• 57 dakika sonra YourKO açılacak, tecrübe ve eşya zor neredeyse UsKO ile aynı.

Bu akşam 21.00'da imiş ben 20.00 sanıyordum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whitfield -- 5 Temmuz 2013; 20:03:56 >
  • yourko sahtekar serverin önde gideni. oldschoolko gel kardeş. 10 atilla kestik 0 drop aldık düşün artık :) tüm eventler var. +7 shell piyasada bulamazsın .çok eğlenceli . Maksimum 70lvl var
  • elLbufFer kullanıcısına yanıt
    oldschoolko da baya eski server itemini yapan yaptı orada
  • Old Knight Online knight defterini 5 yıl önce kapattım ama breth piana olan server ada başlanır hani bildigin usko 1000+ user hep
  • quote:

Orijinalden alıntı: _baron_

oldschoolko da baya eski server itemini yapan yaptı orada

2 haftadır oynuyorum bendeki item değil mi ? emin ol daha eğlenceli hocam. itemli var ama ondan daha fazla ezik var
  • 3 gün önce 5 arkadaş oldschoolkoya başladık , ilk gün izlenimlerimiz sizin gibiydi "ne güzel eski haritalar ,kimsede item yok , zor kasılıyor süper tam istediğimiz , eventlar var " ama 3. gün sonundaki izlenimler : cz bomboş saatlerce bir kaç kişi birbirini keser okadar aksiyon sıfır yani , 1000 online diyor sitesinde ama sadece savaştan savaşa aksiyon var , artı zaten 1 haftada 70 olabiliyorsun exp eventlarla hikaye server yani oldschoolko

artı şunu düşün uğraştın kastın okadar expi ezik ezik itemlerle exp kastın uğraştın tırmaladın , sonra server patladı yazık olur emeğe .
    sonradan mantıklı olanın exp kasmada harcadığın zamanı item kasmaya ayırmak olduğunu anlamamdı , bende ona göre bi server buldum daha mantıklı geldi. 100 online olan bir pvp serverda oynuyorum inanınki oldschoolko da ki 3 günlük can sıkıcı maceradan sonra , aksiyon hiç bitmiyor czde 100 kişiyle şaka gibi :) item kasmak zor tabi uğraşıyoruz bakalım .)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ardream Server Önerisi
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben SexyKO öneriyorum.Usko ile 1e1 aynı.İtemli olarak başlatıyor.83 olmak 1 gün falan sürüyor.Unique itemler bifrosttan falan çıkıyor.Bence server ömrü,kullanıcı sayısı ve joblar arası denge bakımından çok iyi durumda.
  • OldSchoolko öneririm ama beğenmediysen homeko tarzı olarak bian-ko.Uskoyla birebir aynı arıyorsan Sexyko öneririm knight gibi pus itemleri paralı
  • Sexyko olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • herkesin eşit olduğu bir server varmı
  • http://bian-ko.net/panel/ hafta içi 1.500 hafta sonu 3 bin kişi on.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vsclub

http://bian-ko.net/panel/ hafta içi 1.500 hafta sonu 3 bin kişi on.

Gelmeyi düşünüyorum server zormu kolaymı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: laplaceşeytanı

quote:

http://bian-ko.net/panel/ hafta içi 1.500 hafta sonu 3 bin kişi on.

Gelmeyi düşünüyorum server zormu kolaymı ?

cevap bekliyorum bende
  • oldschoolko vardı bilmiyorum hala açıkmı açıksa güzeldi baya
  • breth piana olan server var mı hala alt tab atınca kapanan?
  • 83/1 server ama item zor . yani +8 chitin shell set'e 3 günde sahip olabilirsiniz fakat +7 kro set takılar +7 kro silahlara sahip olman
    ız en az 1.5 - 2 ay sürer .

şöyle anlatayım size +8 shell 3 gb , cuff 4 gb ? giga hammer 8-9 gb civarı yani kro set çekerseniz kralsınız :D

her gün lunar var var. 3 kez bdw yapılıyor saahın 10'u ve şuan 2200 kişi açık gece bu sayı 3bin'i geçiyor yani oldukça aktif bir server .

açılalı 2 ay oluyor öyle insanlarda pek item yok, şuan en çok np'si olan kişi 100k yok uçurum yok oyunda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trakya1923 -- 16 Temmuz 2013; 10:29:37 >
  • quote:

83/1 server ama item zor . yani +8 chitin shell set'e 3 günde sahip olabilirsiniz fakat +7 kro set takılar +7 kro silahlara sahip olman
    ız en az 1.5 - 2 ay sürer .

şöyle anlatayım size +8 shell 3 gb , cuff 4 gb ? giga hammer 8-9 gb civarı yani kro set çekerseniz kralsınız :D

her gün lunar var var. 3 kez bdw yapılıyor saahın 10'u ve şuan 2200 kişi açık gece bu sayı 3bin'i geçiyor yani oldukça aktif bir server .

açılalı 2 ay oluyor öyle insanlarda pek item yok, şuan en çok np'si olan kişi 100k yok uçurum yok oyunda.

pm pm pm
  • Bu pvp olayını birisini pmden haberdar edermi? Eski kullaniciyim bırakmıştım çok onceden ama belki eski tadı alabilirim umudu var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kocuce gel.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.