Şimdi Ara

PVP KO kasıyor, Windows 7 - 64 Bit - 6.Gün

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
948
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Başlıkta belirttiğim özellikte bir bilgisayar, Laptop var elimde. Ve cok daha zor oyunları daha iyi oynatırken, PVP KO da bir problem yaşıyorum. 6 Gündür çözemiyorum bunu. Ve resmen canımı sıkıyor. Yaşadığım sıkıntıları madde halinde dökücem.

1- Uzaktan başka bir karakter görünürken ufak bi kasma(0,1 Saniye civarında)
    2- Kalabalık olan bir yerde, özellikle savaş esnasında ciddi kasmalar(1-2 saniye gibi büyük kasma aralıkları)
    3- Nova-45Alanı gibi skillerdede kasmalar yaşıyorum.(0,1 Saniye civarında)

Şimdi bu kasılma sebeplerini internetten araştırdığım kadarıyla;

1- Bilgisayarın windows 7 64 Bit olması sebebiyle, eski oyunlar ile uyum problemi yaşamasını bir sebep olarak belirtmiş çoğu site. Bana kalırsa bu bir problem olabilir, fakat uyumluluk ayarları yapıldığı halde çözüme ulaşamadım.
    2- Knight online görüntü ayarlarının High yapılması bir sebep olarak gösterilmiş; bunun bir anlamı yok. Düzelttiğim halde Hiç bir değişim söz konusu bile olmadı.
    3- Çözüm olarak Booster falan kullanın denilmiş bazı sitelerde gene, buda bir çözüm olmadı.
    4- Bir sitede; Bilgisayarın Knight online çalışma sırasında, Ekran kartı yerine işlemciye yükleniyor, bu yüzdende bu kasmalar ile karşılaşıyorsunuz demiş. Bunun bir çözüm olmasıda muhtemel fakat ben bunu yapamadım.

Elimdeki Bilgisayar, Asus K52F, Varsayılan çözüm yöntemi Nvidia için olduğundan Bende bu işe yaramadı. Açıkçası Programa göre yapılan değişimide ben kendi bilgisayarıma uygulayamadım.

Bu bence bugünlerde genel bir sorun teşkil edebilir. 3 Bin Tl lik bilgisayarlarda bile karşılaşılan bir problem.

Bu konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar mümkünse paylaşsınlar. Saygılar iyi forumlar

• Konu güncel
  • hocam merhabalar. Öncelikle Şunu belirteyim hocam knight Eski bir Oyun olduğu için tek çekirdek üzerinden oyunun akışı sağlanıyor. Yani bunu gözünüz ile görmek isterseniz cpu z gibi programlar ile çekirdek hareketlerini izleyebilirsiniz ki ben öyle yapıyorum. Örneğin knight açık iken alt taab yapıp cpu z programına baktığınızda tek çekirdeğin %50 %70 den fazla işlem yaptığını diğerlerinin ise %10 civarı işlem yaptığını görürsünüz. Yani Ister 8 çekirdekli makinede oynayın Ister 2 çekirdekte oynayın işlemci tek çekirdek ile oyunu çevirdiği için kasmalar olacaktır. :) Fakat şöyle bir iki yorum okudum onu da aktarayım sizlere. Hangi firmanın işlemcisini kullanıyorsunuz Bilemiyorum ama amd işlemcilerin tek çekirdeklerinin intel işlemcilerin tek çekirdeklerine göre biraz daha düşük performanslı olduğu söyleniyor. Zaten Oyun tek çekirdeğe biniyor ya, intel işlemciler biraz daha güçlü olduğu için kasmalar daha az yaşanıyormuş. Tabi dikkat ederseniz hiç olmaz demiyorum :) illaki olacak ama daha az olduğu hakkında yorumlar okumuştum intel işlemciler ile ilgili :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    META QUEST 2 (64 GB)
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.