Kolay gelsin arkadaşlar. Aşağıdaki resimde görüldüğü gibi normal mode kısmı yok, sorun nedir çözümü nedir bilen varsa yardımcı olursa çok ama çok sevinirim.
quote:Orijinalden alıntı: RequiemDH eğitim maçı + botlarla 1 maç yapıcan sanırım öyle hatırlıyorum fakat emin değilim deniyeyim usta.botlarla maç yapmak için hangi bölümü kullanıyorduk? *önceden böyle bir sorun yoktu, zaten hesap yeni de..
quote:Orijinalden alıntı: R410 quote:Orijinalden alıntı: RequiemDH eğitim maçı + botlarla 1 maç yapıcan sanırım öyle hatırlıyorum fakat emin değilim deniyeyim usta.botlarla maç yapmak için hangi bölümü kullanıyorduk? *önceden böyle bir sorun yoktu, zaten hesap yeni de.. yapay zeka bot macıdır
quote:Orijinalden alıntı: The Netherdrake quote:Orijinalden alıntı: R410 quote:Orijinalden alıntı: RequiemDH eğitim maçı + botlarla 1 maç yapıcan sanırım öyle hatırlıyorum fakat emin değilim deniyeyim usta.botlarla maç yapmak için hangi bölümü kullanıyorduk? *önceden böyle bir sorun yoktu, zaten hesap yeni de.. yapay zeka bot macıdır onu yaparsam normal mode açılır mı?
quote:Orijinalden alıntı: R410 quote:Orijinalden alıntı: The Netherdrake quote:Orijinalden alıntı: R410 quote:Orijinalden alıntı: RequiemDH eğitim maçı + botlarla 1 maç yapıcan sanırım öyle hatırlıyorum fakat emin değilim deniyeyim usta.botlarla maç yapmak için hangi bölümü kullanıyorduk? *önceden böyle bir sorun yoktu, zaten hesap yeni de.. yapay zeka bot macıdır onu yaparsam normal mode açılır mı? sen bir yapta hele olmazsa başkası gelir başka bir şey söyler
quote:Orijinalden alıntı: R410 quote:Orijinalden alıntı: The Netherdrake quote:Orijinalden alıntı: R410 quote:Orijinalden alıntı: RequiemDH eğitim maçı + botlarla 1 maç yapıcan sanırım öyle hatırlıyorum fakat emin değilim deniyeyim usta.botlarla maç yapmak için hangi bölümü kullanıyorduk? *önceden böyle bir sorun yoktu, zaten hesap yeni de.. yapay zeka bot macıdır onu yaparsam normal mode açılır mı? bot oyunu atarsın.
quote:Orijinalden alıntı: RequiemDH quote:Orijinalden alıntı: R410 quote:Orijinalden alıntı: The Netherdrake quote:Orijinalden alıntı: R410 quote:Orijinalden alıntı: RequiemDH eğitim maçı + botlarla 1 maç yapıcan sanırım öyle hatırlıyorum fakat emin değilim deniyeyim usta.botlarla maç yapmak için hangi bölümü kullanıyorduk? *önceden böyle bir sorun yoktu, zaten hesap yeni de.. yapay zeka bot macıdır onu yaparsam normal mode açılır mı? sen bir yapta hele olmazsa başkası gelir başka bir şey söyler olmadı be kardeşim yahu, benden başka kimse yaşamadı mı bu sorunu
Arkadaşlar nedenini bilmiyorum lobiden bir oyuna girdim 3 seviye birden atladım ve sorun düzeldi, hepinizden Allah razı olsun.
quote:Orijinalden alıntı: NK_Ultra 3-4 levelde açılıo o bişe olmaz E 3-4 levele kadar nerde oynıyacak millet =)
quote:Orijinalden alıntı: R410 quote:Orijinalden alıntı: NK_Ultra 3-4 levelde açılıo o bişe olmaz E 3-4 levele kadar nerde oynıyacak millet =) Yapay zeka veya eğitim :=)