Şimdi Ara

Pvesi zevkli oyun.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler pvesi zevkli oyun arıyoruz.5 kişiyiz tek yapmak istediğimiz zevkli bir şekilde lvl kasmak

• Tera'yı bi düşünün derim ^^
  • Bugüne kadar pvesi en zevkli gelen oyun swtor oldu starwars hayranıysanız zaten ücretsiz olarak indirip oynayabilirsiniz.Pve sini bitirdikten sonra zaten pvp yaparsınız yada bırakırsınız size kalmış.( Swtor oynayan birçok kişide pve bakımından benle hemfikir bende sadece pve oynayıp bırakmıştım. )
  • quote:

Orijinalden alıntı: Natsu Dragneel

Tera'yı bi düşünün derim ^^

Tera max lvl kastık bayada pk yaptık bıraktık sonra patron ve dragon nest c9 vindictus gibi oyunlardada max lvl kastık oyun bulmakta zorlanıyoz artık.
  • PvE olarak zombi gibi grinde bağlamayı kastetmiyorsanız Rift diyorum. Kaliteli dungeonları var. Grubunuz da varmış zaten.
  • Eskiden Aion'un pve'si çok güzeldi. 3,5'tan sonra oynamadim ama o yuzden son durum hakkında bir bilgim yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Quirah

PvE olarak zombi gibi grinde bağlamayı kastetmiyorsanız Rift diyorum. Kaliteli dungeonları var. Grubunuz da varmış zaten.

Non target olmayan oyunlar sarmıyor biliyormusun patron .Bizim grupta 1 2 tane noob var non target olmazsa kaybederiz onlara
  • healheal kullanıcısına yanıt
    Aura Kingdom olabilir ^^
  • quote:

Aura Kingdom olabilir ^^

Onu söyleyip duruyorlar non target mı o oyun ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: healheal

quote:

Aura Kingdom olabilir ^^

Onu söyleyip duruyorlar non target mı o oyun ?

Ne yazıkki ^^ Ama güzeldir. 40 lvl olduğunda 2. bir clas'ın özelliklerini açabiliyosun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.