Şimdi Ara

pve için hunter kararsız kaldım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İnternette baya araştırma yaptım.Horde olarak hunter karakter açcam.Troll karakteri iyi olmasına rağmen ben sevmiyorum. Orc hunter ın pet damage i %2 ye düşürülmüş.Bloodelf görünüş olarak çok hoşuma gidiyor fakat getirisi pek yok. Sizce orc mu açıyım yoksa bloodelf mi?

• Çok fark etmez hangisini istiyorsan onu aç sevmedim diye troll açmıyorsan seviyorum blood elf açıcam demek zor olmamalı. %2 daha hızlı tuşlara basarsın olur biter :) tabi aradaki farkı hissedebilirsen :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Armory imzamda,bakınız bir Belf nasıl giydirilir
  • PvE için Hunter? İşte gerçek fantazi
  • mage veya lock oyna, pve de hunter suan cok kötü
  • quote:

Orijinalden alıntı: shruikan

PvE için Hunter? İşte gerçek fantazi

+1

yok illa hunter oynayacagım diyorsan mutlaka sevdigin ırkla oyna.. ben blood elfimi baska serverda bırakıp orc kastım çok pişmanım..
  • Evet o zaman şunu da ekleyeyim. Kötü falan ama kimse de vazgeçemiyor abi range dps iş yapacaksa kiting mesela hemen ver huntera

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Knightley

mop başında ilk raidime survival gitmiştim. çok düşük kalmıştı dpsim. bu forumda hunterın dpsinin düşük olduğunu falan yazmıştım. ama şu an beast master olarak damageımdan gayet memnunum.

huntera kötü diyeneler sitelerdeki -blizzard'ın "gerçeği yansıtmıyor" dediği- simülasyon sonuçlarındaki sıralamaya bakarak mı söylüyorlar yoksa maini hunter olup da gear, meslek vs. kasıp bosslarda rotasyon kaçırmadan oynayıp düşük kaldığı için mi kötü diyorlar merak ediyorum..

beraber pug gittiğim adamlar beni friendlistlerine ekleyip pug toplarlarken whisp atıp çağırıyorlar. galiba onlar da benim gibi hunterın kötü olduğunu düşünmüyorlar.

@Nuke General

örneğin senin imzandaki hunter 469 item lvl. dpsinin düşük kalması gayet normal. ds zamanındaki survival hunter artık yok. o zaman en basit dps yapan class survival hunter iken şu an bm hunter en zorlarından bir tanesi. yani zor derken rotasyondan bahsediyorum. eski survivalda cdsi doldukça ve lock and load procladıkça explosive shot atıyordın. tek rotasyon buydu tek cd olan rapid fire ı bile kullanmıyordum. şimdi bm hunterda cdsini takip etmen gereken 7-8 tane skill var.

End Game guildlerin videolarını bakarak söylüyorlar. Method da hunter ilk 10 da göremezsin mesela ama adamlar vazgeçiyor mu? Hayır çünkü çok başka görevleri olabiliyor hunterların raidlerde.. Blizz bunu bildiği içinde o işler için zaten hunter kullanmaya mecbursunuz bari dps yapmayın demek istemiş olabilir.. End Game guildlere dikkat edin çoğu kilit iş hunterlara verilir..

Dps konusuna gelince end gamede farkediyor diğer kişilerle ama çıkıp bi pug raidde oyunculuğu tartışılır kişilerle yapılmış bir raidde yaptığınız dpsi çokda karşılaştırmamak lzm. Belki siz size uygun dpsi yapıyorsunuz ama onların yapıp yapmadığını bilemezsiniz..

• MMO hunter forumunda da bir eleman vardı. Biz 'hunter dps kötü, başlangıç için iyi ama sonra çok gerilere düşeceğiz.' dediğimizde, 'l2p guys, I top meters' diyordu. Sanki tier başlangıcında biz toplamadık. Hunter gear scale anlamında en kötü dpslerden biri. Tier'de sona yaklaştıkça dps olarak geri düşüyoruz. Şunu açık söyleyeyim, 490ilvl üzeri olup, dps meterda üstlere oynuyorsanız (raid genelinin aynı ilvl ayarı olduğunu varsayıyorum) raid arkadaşlarınızın oyunculuğundan şüphe duymaya başlayın.

Bir ara üşenmeyin Method loglarına bakın. Rogerbrown ne hallerde.

Bu arada horde açacağım diyorsan orc açmanı öneririm.
  • quote:

mop başında ilk raidime survival gitmiştim. çok düşük kalmıştı dpsim. bu forumda hunterın dpsinin düşük olduğunu falan yazmıştım. ama şu an beast master olarak damageımdan gayet memnunum.

huntera kötü diyeneler sitelerdeki -blizzard'ın "gerçeği yansıtmıyor" dediği- simülasyon sonuçlarındaki sıralamaya bakarak mı söylüyorlar yoksa maini hunter olup da gear, meslek vs. kasıp bosslarda rotasyon kaçırmadan oynayıp düşük kaldığı için mi kötü diyorlar merak ediyorum..

beraber pug gittiğim adamlar beni friendlistlerine ekleyip pug toplarlarken whisp atıp çağırıyorlar. galiba onlar da benim gibi hunterın kötü olduğunu düşünmüyorlar.

@Nuke General

örneğin senin imzandaki hunter 469 item lvl. dpsinin düşük kalması gayet normal. ds zamanındaki survival hunter artık yok. o zaman en basit dps yapan class survival hunter iken şu an bm hunter en zorlarından bir tanesi. yani zor derken rotasyondan bahsediyorum. eski survivalda cdsi doldukça ve lock and load procladıkça explosive shot atıyordın. tek rotasyon buydu tek cd olan rapid fire ı bile kullanmıyordum. şimdi bm hunterda cdsini takip etmen gereken 7-8 tane skill var.

Doğrudur,ben zaten survival hiç sevmedim sevemedim. Ben official serverlara sanırsam Zandalari zamanında başlamıştım emin değilim. O zamanlar da MM ile BM oynuyordum. DS zamanı artık raid olaylarına gireyim dedim o zaman beni survival ile tanıştırdılar. Hakikaten çok rahattı ama ben yine de hareketin fazla olduğu mekaniklerde BM kullanıyordum ki bunun faydasını çokca gördüm. Şimdi ise BM bana göre yüksek değil fakat YETERLİ dps'e sahip. Ben lider olarak bir hunter'ı listenin sonunda gördüğümde oo bu ne böyle başka adam alalım daha iyi falan demiyorum çünkü hunter range dps'in iş yapması gerektiğinde görev verilebilecek en ideal sınıf. Hatta 5.1 ile cobra-steady-aimed shotların hareketli iken de cast edilebiliyor olması hunterları tam görev adamı yaptı Sonuç olarak bana göre kimse hunter'dan tepeye oynamasını beklemesin. He olur da öyle birşey olursa yuxexes arkadaşımızın dediği gibi yanınızda oynayanlardan şüphe edin derim Düşünüyorum da herhalde tepeye oynayan bir sınıf olsak arena takımlarının hepsinde hunter olur

• @ Knightley

Anladığım kadarıyla 10m guilddesin. 2tank 3Healer desek en kaba hesaptan 5 tane DPS ile yarışıyorsun. 4-5 kişi arasındaki kıstas pek mantıklı değil. LFR/PuG 25m performansından bahsediyorsan eğer, o da sağlıklı bir kıstas olamaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elemriel -- 30 Kasım 2012; 15:21:22 >
  • aynı geara sahip aynı oyun tecrübesine sahip aynı kalitede oyunu oynayanlar arasında en kötü dps hunter suan, clasını doğru düzgün bilmeyen adamları anca geçebilir iyi bir hunter, bazen onda bile zorlanılıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cy_x

aynı geara sahip aynı oyun tecrübesine sahip aynı kalitede oyunu oynayanlar arasında en kötü dps hunter suan, clasını doğru düzgün bilmeyen adamları anca geçebilir iyi bir hunter, bazen onda bile zorlanılıyor.

Bende bu şekilde düşünüyorum

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yuxexes

MMO hunter forumunda da bir eleman vardı. Biz 'hunter dps kötü, başlangıç için iyi ama sonra çok gerilere düşeceğiz.' dediğimizde, 'l2p guys, I top meters' diyordu. Sanki tier başlangıcında biz toplamadık. Hunter gear scale anlamında en kötü dpslerden biri. Tier'de sona yaklaştıkça dps olarak geri düşüyoruz. Şunu açık söyleyeyim, 490ilvl üzeri olup, dps meterda üstlere oynuyorsanız (raid genelinin aynı ilvl ayarı olduğunu varsayıyorum) raid arkadaşlarınızın oyunculuğundan şüphe duymaya başlayın.

Bir ara üşenmeyin Method loglarına bakın. Rogerbrown ne hallerde.

Bu arada horde açacağım diyorsan orc açmanı öneririm.

söylediğiniz nickten methodu buldum.

http://www.worldoflogs.com/reports/54pvru68kp6mnhed/sum/damageDone/?s=3972&e=4696 methodun sha of fear kestiği fight. söylediğiniz hunter yok ama başka hunterlar var.

Bu tür guildler normal 25m normal fightlarını haftada 2-3 run şeklinde yaparak (hc run için) alt charlarla mainlere item kasarlar.. Orda gördüğün charların çoğu alt..Sco suz bir method raidi olmaz.. Dps miktarına bakacaksan hc fightlarında bakman gerekiyor ki orda herkes main karakterleri ile oynuyor..

Bu arada yanlış bi şeyler yazdığını düşünmüyorum alınmana gerek yok. Saygılı bir şekilde örnekler vererek tartışıyoruz ki başlık pve hunter olunca bence gayet yerinde bir tartışma. Ben hunter oynamıyorum hatta kasmadığım sevemediğim tek class hunter ama end game raidleri izlemeyi ve dps meter hps meter bakmayı çok severim.. Classlar arası en iyi değerlendirmeleri oralardan yapıyorum çünkü orada ki oyuncular hem kendilerini kanıtlamış hemde item olarak birbirine yakın kişiler.. Ama ilk mesajımda da dediğim gibi hunter dpsi ile değerlendirilecek bir class değil..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metamania -- 30 Kasım 2012; 17:18:33 >

• krippers diablo da bir ilk gerçekleşti ama WoW da fenomen falan değil. Çok izledim stream yaptığı videoları. DPS sıralamasında ilk 10 a belki giriyor. Hatta PvP denemişti ilk panda zamanı rezil olmuştu. Birde Death Knight karakteri var. DK da daha beter oynuyor. Hunter için stream video izleyip referans alınacak kişi asla krippers değil bence.
  • Eğer adam gibi bir ayar çekmezlerse daha bir kaç patch Hunter oynanmaz. Cata zamanı hiç korkmadan, çekinmeden PvP'de millete dalardım, şimdi ise içimde sürekli bir tereddüt. Abidik-gubidik bir rogue bile beni kovaliyorsa bunda bir tuhaflık demektir.

Hiç dps'im iyi demeyin, siz doğru dürüst oynayabilen başka sınıflara rastlamamışsınız demek ki.

PvE'de sözüm ona "kilit görevleri" Hunter'a vermelerinin tek sebebi, Hunter'ın hareket halinde iken en yüksek dps yapan sınıf olması. Başka hangi sınıfa bir görev verirseniz verin, dps'i aynı durumda Hunter'dan düşük kalır.

Ama gene de Hunter'ım! Gidip de salak bir mage ya da paladin asla açmam!
  • Cevap yazan bütün arkadaşlara teşekkürler.Orc hunter açtım. Konu uçmuş gitmiş :) Benim hunter karakterle oynamak istememin sebebi solo takılmak istiyorum.Rafla çok hızlı 90 level oldum dungeonlara gire çıka hiç quest yapmadım. Hunter ile quest yaparak 90 level olmayı düşünüyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.