Şimdi Ara

PVE bilgim 0

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • oyuna catalysmde başladım ama doğru düzgün oynamadım PVP falan yaptım

PVE nasıl yapıcam hiçbir bilgim yok raide bile bitek I dan girmeyi biliyorum diğer raidlere nasıl girilir bilmiyorum
    neler yapabilirim ?

580 LVL itemler nasıl alınıyor ?

• Senin I'dan girdiğin LFR'dir. Flex, normal, heroic var. Bunlar için de trade channelda raide adam arayanlara ilvlini ve gerekirse achi'ni /w atacaksın.
  • Skillet kullanıcısına yanıt
    580 itemler nerden düşüyor , bide 550 pvp itemleri ile girsem sıkıntı cıkarmı diğleri 528 likmi ne
  • quote:

Orijinalden alıntı: Priest Tyrande

580 itemler nerden düşüyor , bide 550 pvp itemleri ile girsem sıkıntı cıkarmı diğleri 528 likmi ne

580 heroic, sen daha dur pvp itemların varsa ilk lfr ve flex gir ayrıca önceki patchin raidini de yapabilirsin. Fakat güncel raide almazlar.
  • Hocam ne lfr ı? Direk flex gir bendede full 550 pvp item var.100-150k dps yapıyorum lfr seni kurtarmaz zaten lfr itemler 550 pvpden daha kötü (bu arada flex e kesin alırlar ben hiç sorun yaşandım daha )

Flex de 3-5 birşey topladıktan sonra normal e girersin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tobiobito -- 22 Ağustos 2014; 1:48:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar Mendings enchantı var bowa basamıyorum
  • Full pvp itemıyla flex alırlar mı bilmiyorum ama alırlarsa flex gir. Item levelın 545-550 üstünde oldugunda (full pve) normal raidlere girmek icin dene sansını genelde curve isterler ama istemeyenlerede denk gelirsin. En kolayı bi guild bul onlarla normal runlara gir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bowa enchant basılmaz,scope basılır.
  • Ne lfr ne Flex zaten 550 item lv adamsın 540 düşüyo flexden napıcan o itemi. Tam Pve yapıcak zamanı bulmuşsun guildler yana yana adam arıyo gir 25 man yapan bi guild hop 4 haftada fullsun ki cok rahatda bulursun şu zamanda.
    Bu arada tokenlerini almayı unutma belki haberin yoktur diye söylüyorum bide world booslardan 2 tane 553 lv pve item alma şanşın var denemekte fayda var. Back olmadıgı icin ordosu saymıyorum.
  • Önce raidlere biraz alış lfr den sonra flex ardından normal girersin bence
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.