Şimdi Ara

PUTINCILERIN ALAYI BURAYA!!!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bildiğiniz gibi herkes Amerika'nın özerk Kürdistan kuracağını düşünüyor.Ben öyle düsünmüyorum.Amerika'nın bu plani uygulamayacagı ve yeni bir planı devreye sokacağını düşünüyorum.Başlığımda dediğim gibi ABD capsız pyd'yi ne yapsın.Pyd orta doğunun fahisesi konumundadır.Su dünyada Turkiye dahil yardım dilenmedikleri ülke kalmadı.En son Rusya'dan açık açık yardım dilendiler.Herkese ihanet ediyorlarTürkiye'ye de ihanet ettiler..Zaten yapılanma olarak kukla bile olamayacak kadar başarısızlar.Abd Pyd'yi affetmeyecektir.Şu an durum pyd lehine olsa bile zaman gectikce değisecektir.Türkiye'nin son zamandaki yaptıklarına bakarsak da Amerika ile aralarında olumlu gelişmeler olduğunu gorebiliriz.Ben tabi tam buna dayandırmadım.Abd zaman gectikce öso ya desteğini zirveye çıkaracak,pyd den elini eteğini cekip kaderine bırakacaktır.Esed ve işid in güc kaybedecegi açık.Esed in Rusya dan destek almasına raģmen.Öso iyice bölgeye hakim olacak ve Abd o aralar pyd ye desteğini minumun duzeye çekecek.Abd nin düşüncesi öso ağırlıklı icinde kurtlerin de bulundugu fakat ozerklik olmayan Suriye.Eğer Pyd özerklik ilanına kalkarsa Turkiye ve Öso gereğini en sert şekilde yapacaktır.Pyd hayallerine kavuşmayacaktır.Umarım öyle olur.

Bu arada ben Rusya'nın devlet bütünlüğünden değil bir Rusya taraftari esed in devamı bir rejim ve kuzeyde kurdistan istedigini dusunuyorum zaten Rusya tarih boyunca kürt ayaklanmalarını desteklemistirhttp://www.xn--turgaygler-geb.com/rusya-hedefte/#.VlIuRMtajqB fakat Rusya ne yaparsa yapsın burda Amerikapitalizm ve muttefiklerinin onünde diz çökecek.

https://www.google.com.tr/url?sa=t&source=web&rct=j&url=http://www.birgun.net/haber-detay/hdp-li-vekil-lezgin-botan-kurtler-yuzunu-rusya-ya-cevirdi-95776.html&ved=0ahUKEwj36v-I7aTJAhVCWSwKHTteCh0QqQIITTAN&usg=AFQjCNHQlOHbhQdWeOIuMbShqMghPttQMw&sig2=9ytG_wauxd2OQBLwOGrXDg

Hdp milletvekili burda kürtler yüzünu Rusya'ya cevirdi diyor.Bu da benim gorüşlerimi destekliyor

Özellikle ilk linki okuyun,hak vereceksiniz.Rusya kazanirsa Turkiye için hic iyi olmaz

iyi forumlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ResenHareketEdenSAVCI -- 22 Kasım 2015; 23:17:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Katılıyorum.

• Gelin bakalım putinciler saglam hazırlandım bu sefer,sagolsun hdp de beni destekledi,Rus tarihi zaten arkamda

• Niye putinci ya da abdci oluyorsunuz babanızın oğlu mu anlamadım. Çıkarları doğrultusunda ikisi de Kürdüstanın kurulmasına yardım edecektir. Şu anda rusyanın çıkarına ters düştüğü için rusya desteklemiyor. İkili oynayıp denge politikası kurmamız lazım.
  • putin sömürgecidir dünyanın en büyük siyasi hırsızıdır rusyada madem işler yolunda bir sürü rus kadını haytta kalmak aç kalmamak içğin başka ülke erkekleriyle evleniyor

rusya ukraynayıda sömürdü her yeri sömürdü putin denen hırsızın kişisel serveti 260 milyar abd doları olarak tahmin ediliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinirlikaplan

putin sömürgecidir dünyanın en büyük siyasi hırsızıdır rusyada madem işler yolunda bir sürü rus kadını haytta kalmak aç kalmamak içğin başka ülke erkekleriyle evleniyor

rusya ukraynayıda sömürdü her yeri sömürdü putin denen hırsızın kişisel serveti 260 milyar abd doları olarak tahmin ediliyor.

+1

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abd'nin de istediği bu. bölgeyi parçalar halinde ülkelere ayırmak, pyd midir adı ne zıkkımsa bu ülkenin de bağımlı olması abd'nin işine gelir çünkü bu sayede sürekli kontrol altında tutulur kürtler.

Bunlar israil oyunu diye dalga geçmeyin ama abd şu anda israil'in taşeronluğunu yapıyor (rockfeller ve rothschild sayesinde) israil'in de amacı büyük israil'i kurmak (kendi kaynaklarında yazıyor)...

Bölgede ne kadar çok ülke olursa o kadar abd'nin işine gelir. Niye? Çünkü batılılar üniter tek devlet istemiyor. Dewvletler parçalara ayrılsın ki daha çabuk yutulabilsin...
  • abd özerk kürdistana izin vermezse bence kürtler esedle işbirliğine girmeli.biz toprakları coniler keyf çatsın diye kazanmadık.bence ya amerika hakkımızı verir yada güle güle ösö
  • turkiye kendi yerli fuze ucak gemi helikopter uydu tankini uretiyor rusyanin turkiye karsisinda hic sansi yok hazir ruysaya girilmisken dogalgsz kaynaklarina el konulmakli

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne kurtler ne turkler amerikanin yada rusyanin umurunda degil. Anlamayan var halen.

Adamlar kendi cikarlari icin bizi birbirimizle savastirmaya calisiyor. Ne yazik ki basarili da oluyorlar.

Bize dusen siyasi dusuncelerin ustunde inadina baris. Ve huzuru bozana musaade etmemek.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.