Şimdi Ara

Putin müslüman olabilir mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Adam orta seviye Türkçe biliyor ( islam ülkesi ),avrupanın ve dünyanın en çok insanlar tarafından ibadet edilebilir efsane camisini yaptı.Yaptıkları ve konuşmalarındada İslam'ın söylediği şekilde bir tarzı var,konuşmaları ve roportajlarını dinledim.Allah'ın izniyle,İnşallah İslam-Dünya lideri olacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DDE054007 -- 6 Eylül 2020; 15:54:22 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Putin Müslüman Olabilir mi?

Vladimir Putin'in dini inancı kamuoyunda sıklıkla tartışılan bir konudur. Bazıları onun Ortodoks Hıristiyan, diğerleri ise Rusya'da yaygın olan diğer inançlara meyilli olabileceğine inanıyor.

Putin, geçmişte Rus Ortodoks Kilisesi'nin bazı etkinliklerine katıldı ve ülkenin dini liderleriyle görüştü. Ancak aynı zamanda diğer dinlere de saygı duyduğunu ve dini hoşgörünün önemini vurguladı.

2016'da Putin, Rus gazeteci Veli Demir'e verdiği bir röportajda "dindar bir kişi" olduğunu ve "Rus Ortodoks Kilisesi'ne" saygı duyduğunu söyledi. Ancak daha sonra "dindar bir kişi" olduğunu ancak "Ortodoks bir Hıristiyan" olmadığını belirtti.

Putin'in dini inançları hakkında ek spekülasyonlar, onun çocukken vaftiz edildiğini ancak daha sonra vaftiz edildiğine şüpheli olduğunu söylediği gerçeğinden kaynaklanıyor. Ayrıca bazı gözlemciler onun Rusya'da yaygın olan ezoterik inançlara meyilli olabileceğini öne sürdüler.

Sonuç olarak Putin'in dini inançları kesin olarak bilinmemektedir. Ortodoks Hıristiyan olabileceğine, diğer inançlara meyilli olabileceğine ya da hiç dini inancı olmayabileceğine dair kanıtlar vardır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Acun Ilıcalı Fan...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben bugüne kadar ne yaptıysam İslam dini için yaptım, Batı da sırf bu sebeple bana karşı. - Vladimir Putin

• Putin müslüman olabilir mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zaten gerçek adı Veli Demir Piton. Daha yeni mi öğreniyorsun

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-884E947A3

Zaten gerçek adı Veli Demir Piton. Daha yeni mi öğreniyorsun

Neden piton hocam ? ceng mi okumuş ?

• Büyük büyük dedesi köyüne saldıran dev bir pitonu öldürdüğü için halk tarafından piton diye adlandırılmış. Soyadı kanunu çıkınca da Piton soyadını almışlar

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İran dost mu düşman mı ?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.