Şimdi Ara

Pusuya Yatmış 4K'ların Ucuzlamasını Bekleyenler Grubu (575. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11.484
Cevap
211
Favori
792.638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 571572573574575
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Avcıyken av olmanın en güzel örneği olmuş konu.
    Biz pusuya yattıkça adamlar eldeki tv leri daha yüksek fiyata her türlü satıyorlar. Sonuçta herkes araştırmacı yada fiyat takibinde değil. Sen istediğin kadar araştır ve uygun yada doğru olan fiyatı bekle, elin oğlu gidip pat diye sormadan soruşturmadan gidip alıyor, bu durumda satıcıda avcı oluyor.
    Zaten dolar 1 kuruş artsa hemen fiyatların yükseldiği bir piyasada, dolar 5 kuruş düşse fiyatı düşecek şey ya yerinde sayıyor yada yine çıkıyor, çünkü dolar şimdilik gerildi sonrasına zıplayacak diye önlemini alıyor millet. Zaten ötv, gümrük vergisi vb dolar filan derken fiyatların düşmesi zor. Önce fiyatları şişirip sonrada 100 200 TL indirim yapan satıcılarda ayrı bir bela.
    Sony 55Xf9005 modelini araştırıyorum mesela, alışveriş sitesi yorumlarına ürünü mart alında alan biri demişki, tam zamanında almışım, ben aldım 700 TL zam geldi. E şimdi o 700 tl zammın arkasından 150 200 TL indirim yapınca adamlar iyi fiyat diyoruz.

    Sonuç ne olursa olsun deli gibi bir teknoloji tüketimimiz mevcut. Bir kesim varki o kesim bilinçli tüketiciyi de zor durumda bırakıyor,deli gibi alışveriş peşindeler.

    9 yıldır 50D550 Samsung plazma kullanıcısıyım ve artık ömrünün son demleri diye bir tv bakayım dedim, 7 8 bin TL de verebilirim ama bir baktım 7 8 bin TL lik tv ler bile yorumlarda eh işte olmuş. :) bizmi çok beklentiyi yükselttik yoksa bizemi yükseldiler düşünmelerdeyim...




  • Öncelikle herkese iyi bayramlar,

    Yeni nesil 4K TV'lerde inanılmaz bir çeşitlilik ve özellik karmaşası yapılmış durumda...

    Forumda gözlemlediğim kadarıyla birbirine ve panel modellerine hakaret seviyesine gelecek düzeyde fanatik yorumlar yazılıyor. Şuan içinde bulunduğumuz ve gelecekte bizi bekleyen devir öyle bir devir olacak ki inanın bana yok VA yok IPS paneller zerre önemli olmayacak şuan cebinizde saklayacağınız her para sizin yararınıza olacaktır. He tabii ki şuan 10 bin verebilecek çok rahat imkanı olan yine alır ama içinizden "ahh be biraz daha fazla veriyim taksitle öderim" vs diyip limit dışına çıkmamanızı cidden öneririm. Ekonomik buhran olduğu zaman markalar zaten isteseler bile bu fiyatlara ürünlerini asla satamayacaklardır. Bunun en önemli örneğini akıllı telefonlarda gördük 10 bin üzerine çıkan telefonlar hem ülkemizde hemde dünyada büyük hayal kırıklığı yaşattılar. İnsanın hayatını idame ettireceği ihtiyaçlar çok daha önemli olacaktır.

    Kısacası arkadaşlar sizlere önerim işletim sistemi konusunda ilerde canınızı sıkmayacak ve gelecekte çok yaygınlaşacak önemli teknolojileri taşıyan (HDR, Dolby Vision,HDMI 2.1) gibi TV'lere ağırlık vermenizdir. Bu tür özellikleri taşıyıp panelin yok siyah kalitesi şu sitede şu kadar yorum ,puan almış benim alacağım tv de ondan az puan almış vs diye içinizi karartmayın. Ben sinema TV mezunuyum binlerce film izledim inanın bizler görüntü yönetmeni değiliz ki izlerken birebir gerçek renkleri siyahları görmek isteyelim. Kimse size bu rengi tam anlamıyla görmedin diye hesap sormaz :) TV kadar izleyeceğiniz filminde kalitesi önemlidir bunu unutmayın :) şuan 6-8 bin arasında olan bir çok TV cidden Bluray REMUX filmleri dahi izletme konusunda çok iyi seçenekler sunuyor. Ben şuan evde iki ayrı IPS panelli eski 4K TV lerden kullanıyorum ve filmin kalitesi yani Remux Bluray ise çok fazla keyif alıyorum. Sizlerde kendi bütçenize en uygun Televizyonu seçin sonra uzatıp ayaklarınızı ve keyfinize bakın.

    Herkese iyi forumlar




  • bende uzun bi süre bekleyip 58 inç Regal aldım geçtim baya memnunum arayüzü youtube/netflix vs uygulama geçişleri yeterli memnunum.
  • güzel bir başlıktı :)

  • 
Sayfa: önceki 571572573574575
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.