Şimdi Ara

Pusuya Yatmış 4K'ların Ucuzlamasını Bekleyenler Grubu (423. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.487
Cevap
208
Favori
797.625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 421422423424425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam ben panasonic i teşhir ürünü olarak 15 günlüktü, 2924 TL ye aldım. Bakalım kurulunca incelerim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emres26

55" tv için askı aparatı tavsiyeniz var mı?

Piyasada satılan 35-50 TL askı aparatları iş yapar mı?

Yoksa tel askı aparatı mı alınmalıdır?

ŞUNUN GİBİ SAĞLAM BİŞEY OLSUN:

• quote:

Orijinalden alıntı: lordford50

quote:

Orijinalden alıntı: elfuerte

Smarti gelismis ve iyi olan 3000 tlye kadar akici bir goruntu sunan 50'' uzeri uygun fiyatli bir led onerebilecek varmi.. Bizzat denemis biri

buradaki hemen hemen herkes senin pozisyonunda pusuda .
    .
    önerim:sony
    http://www.hepsiburada.com/liste/sony-kdl-55w805a-55-400hz-wifi-uydu-alicili-smart-3d-led-tv-2-adet-3d-gozluk/productDetails.aspx?productId=evsony55w805a&categoryId=163192

fena gorunmuyor bu televizyon fakat butce acigi yaratir bende :).. Bunun hediyesiz vs 3000 civarina satan bir yer bulursak cok iyi olacak..

• quote:

Orijinalden alıntı: stonhand

55lb870 v teknosa ve kliksada 3199 a düşmüş bilginize.
    Ulan alır almaz indirime gidilirmi arkadaş yok hediye çeki,avantajix ıvır zıvırla 3320 ye alabildik adamlar tak diye 300 TL indirim yaptılar.

Hayirli olsun televizyonunuz.. Memnun kaldiniz mi aldiginiz modelden... Arti ve eksilerini paylasabilir misiniz. Sd yayin performansi ve banding vs olaylari ile :)

• quote:

Orijinalden alıntı: hebelup

Sony için w905 ile w805 arasındaki fark nedir acaba teşekkürler.

55w805 ile 55w955
    Arasında 1500 lira fark var.
    W955 de
    Skype kamera entegre.
    Long Duct Speaker = Uzun kanal hoparlörler, saf ve güçlü bas sesi.
    Triluminos Ekran Teknolojisi = geniş renk aralığı ile gerçek renkler.
    X-Tended Dynamic Range (XDR) = üç kat daha geniş parlaklık aralığı.
    Var.
    .
    Ikisi de 400 hz.
    Ikisinin de ses çıkış gucu 3x10w .
    50w805 ve 42w805 de 2x8w .
    .
    Ayrıca 50 ve 55w805 de (yanlışım olabilir) Aktif 3D var,ve 2 usb girişi var,
    55w955 de pasif 3D var Ve 3 usb girişi var.
    Not, 42w805 de 200hz ve pasif 3d var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lordford50 -- 27 Ağustos 2014; 19:43:57 >
  • quote:

Ulan alır almaz indirime gidilirmi arkadaş yok hediye çeki,avantajix ıvır zıvırla 3320 ye alabildik adamlar tak diye 300 TL indirim yaptılar.

Çok iyi fiyat.
    Lb730 daki sorunlar dikey çizgiler bunda da var mı?
    ( 730 da Futbol izlerken ve google sayfasında çok belirgin miş.)
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lordford50 -- 27 Ağustos 2014; 19:47:47 >

• Hepsiburada sitesinde de indirim gelmiş. Chip para ve hediye çeki de var.

• quote:

Orijinalden alıntı: lordford50

quote:

Çok iyi fiyat.
    Lb730 daki sorunlar dikey çizgiler bunda da var mı?
    ( 730 da Futbol izlerken ve google sayfasında çok belirgin miş.)
    .
    http://www.teknosa.com/urunler/110015212/lg-55lb870v-dvb-s2t2c-3d-fhd-smart-led-lcd-tv

Almaya gittim ama hem nautilusdaki teknosa hemde capitoldaki teknosa istanbuldaki tüm ürünler teşhir malıdır dedi sadece.. Açılmamış sıfır bulamazsınız.. Bu yuzden pek bel bağlamayın derim..

• Mediamarkt dan 47LB730v 2200 TL ye sipariş verdim.
  • quote:

quote:

Hayirli olsun televizyonunuz.. Memnun kaldiniz mi aldiginiz modelden... Arti ve eksilerini paylasabilir misiniz. Sd yayin performansi ve banding vs olaylari ile :)

Daha gelmedi mediamark dün kargoya vergi artık bugün yada yarın elimde olur.
    55lb870 için istanbulda armonipark teknosaya hafta sonu sormuştum elimizde kapatlı kutu var demişti alacak olan varsa isterse sorsun teknosadan 3599 tlye satıyor diye almadım mübarek iki gün sonra fiyatı 3199 a çektiler ilginç adamlar.
    Tv gelsin muhtemelen cumartesi yada ptesi kurulur duruma göre ufaktan bir inceleme yaparım.

• stonhand S kullanıcısına yanıt
    Ben dün almaya gittim mağazada 3 yada 4 tane vardı hepsi teşhir ürünü dedi. Capitol şubeyi aradım orasıda sadece teşhir kaldığını söyledi. Peki nerde bulabilirim diye sordum 2 mağaza da bana İstanbulda bulamayacağımı teknosa sitesinden sipariş verirsemde muhtemelen outlet ürün alacağımı söyledi. Şehirdışından belki getirme imkanımız olacağından bahsetti eğer birkaç gün bekleyebilirsek diye. Bende 3099 tl ye Samsung 55h6470 aldım. C.tesi günü kurulumu yapılacak. Ama elimde usb ile gittim ve banding vs maç video testi yaptığımda tv yağ gibi akıyordu. Lglde flash desteği yok dedi satıcı çok şaşırdım.. Bu doğrumudur
  • quote:

Ben dün almaya gittim mağazada 3 yada 4 tane vardı hepsi teşhir ürünü dedi. Capitol şubeyi aradım orasıda sadece teşhir kaldığını söyledi. Peki nerde bulabilirim diye sordum 2 mağaza da bana İstanbulda bulamayacağımı teknosa sitesinden sipariş verirsemde muhtemelen outlet ürün alacağımı söyledi. Şehirdışından belki getirme imkanımız olacağından bahsetti eğer birkaç gün bekleyebilirsek diye. Bende 3099 tl ye Samsung 55h6470 aldım. C.tesi günü kurulumu yapılacak. Ama elimde usb ile gittim ve banding vs maç video testi yaptığımda tv yağ gibi akıyordu. Lglde flash desteği yok dedi satıcı çok şaşırdım.. Bu doğrumudur

Bence sallamışlar yine
    Teknosa sitesinden outlet yollayamaz belirtmeden. Kapalı sıfır kutu olacağı kesin. Hepsiburada sitesinde de aynı fiyata var, ayrıca axesse 100tl indirimi ve 200tl çeki de var.
    55h6470 de güzel seçim yine de. Hayırlı olsun.

• H6470 güzel televizyon ancak satıcılarda LB870V yi ayar olarak H7000 ile karşılaştırıyorlar. Birde bu samsungların ısınma problemimi vardır ne iştir satıcı sony satmaya çalışmıştı samsungun ekrana dokundurttu ekran çok sıcaktı sonyde en ufak bir ısı yoktur ilginç geldi lg de denemedim ama hayırlısı.
    Samsungun güzel yanı dinamik görüntüde çok parlak ekran vermesi ama ozamanda renkler sapıtıyor normale alıyorsunuz ekran düzeliyor satıcılar teşhir ürünlerini devamlı dinamikte tutuyor.
    Hayırlısıyla gelsede kurdursak 3d bir test etsek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kontrolsuz_guc

quote:

Bence sallamışlar yine
    Teknosa sitesinden outlet yollayamaz belirtmeden. Kapalı sıfır kutu olacağı kesin. Hepsiburada sitesinde de aynı fiyata var, ayrıca axesse 100tl indirimi ve 200tl çeki de var.
    55h6470 de güzel seçim yine de. Hayırlı olsun.

hb de ürün bitmiş durumda geçici olarak temin edilemiyor mesajı var şuan sadece teknosa ve kliksada 3199 diğer yerlerde 3400-3599 arasında gidip geliyor.

• stonhand S kullanıcısına yanıt
    HB bitmesi kötü olmuş. Kararsız kalıp kampanyayı kaçırmak hiç hoş değil
  • Şu an teknosada 3199 tl 55lb870 saılıyor. Ayrıca teknosa.com da şöyle bir uyarı var.
    Ürün mağazamızda teşhir ürünü olarak sergileniyor olabilir. Lütfen ürün hakkında bilgi almak için mağazamızı arayınız.

Ancak teknosada teknosa.com adresinden alınanlar kapalı kutu üründür. Mağazalardan alınanlar kapalı kutu olmayabilir diyordu. şimdi o uyarıyı kaldırmışlar.
  • hebelup kullanıcısına yanıt
    Teknosa.com adresinde bitince yazıyorlar onu diye biliyorum. Zaten mağazadan da internetten de teşhir ise belirtmek zorundalar faturasında.
  • Düzeltme: Teknosa.com müşteri hizmetlerini aradım. Ürün için teşhir bilgisi girilmemiş kapalı kutu gönderilir diyorlar.
  • 55lb870 de flash desteği olmadığı doğrumudur arkadaşlar.. Eğer flash desteği varsa çok fena dolandırıldık demektir. Sırf flash desteği yok dediği için kararımı değiştirip Samsung almaya razı oldum. Yoksa Samsung telefonlarından dolayı nefret ettiğim bir marka idi... Flash varsa tvyi açmadan iade etmeyi düşünüyorum. Biri cevaplarsa sevinirim
  • flash desteği olduğunda ne oluyor ? bilmediğimden merakımdan soruyorum normal usbden taktığımız film v.b. bütün dosyaları açmıyormu ?
    Şunuda ekleyeyim arkadaşımda lg var iptv diye birşeye abone film, dizi ne isterse seyredebiliyor hemde hd kalitesinde kaç kere sordum bir sorun yok demişti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stonhand -- 28 Ağustos 2014; 11:06:44 >
  • 
Sayfa: önceki 421422423424425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.