Şimdi Ara

PUSULA YAYINCILIK VE NİCER DİCER REKLAMI İLE BAŞIMA GELENLER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR MERHABA. BEN SİZİ TELEVİZYON REKLAMLARI VE PUSULA YAYINCILIK A.Ş. FİRMASI İLE İLGİLİ BİLGİLENDİRMEK İSTİYORUM. 08.2013 TARİHİNDE PUSULA YAYINCILIK FİRMASINDAN NİCER DİCER PLUS ADINDA BİR ÜRÜN ALDIM. ÜRÜN İLK KULLANIMDA DAĞILDI. FİRMANIN 0 212 331 26 10 NOLU HATTINA ULAŞMAK MÜMKÜN DEĞİL YAKLAŞIK 1 SAAT 30 DAKİKA BEKLEYEBİLİRSENİZ BİR MUHATAP BULMA İHTİMALİNİZ OLABİLİR. FAKS İLE ULAŞTIM. ÜRÜNÜ İADE ETTİM VE PARA İADESİ İSTEDİM. BİRİ BENİ ARADI VE ÜRÜNÜN HATALI OLDUĞUNU YENİSİNİ GÖNDERECEKLERİNİ SÖYLEDİ. GÖNDERDİLER DE. O DA DAĞILDI. ANKARA YENİMAHALLE TÜKETİCİ HAKEM HEYETİNE BAŞVURDUM. HAKLI BULUNDUM, BEDEL İADESİNE KARAR VERİLDİ. FİRMAYA HAKEM HEYETİ KARARINI DEFALARCA GÖNDERMEME RAĞMEN ÖDEME YAPMIYOR. BİRAZ ARAŞTIRDIM. BENİM DURUMUMDA YÜZLERCE MAĞDUR VAR. EĞER BÖYLE BİR ÜRÜNÜ TELEVİZYONDAN SİPARİŞ EDECEKSENİZ POSTADAN TESLİM ALIRKEN DİKKAT EDİN. MACERA YAŞAMAK İSTİYORSANIZ. POSTAYI ALIN VE AÇIN
     PUSULA YAYINCILIK VE NİCER DİCER REKLAMI İLE BAŞIMA GELENLER PUSULA YAYINCILIK VE NİCER DİCER REKLAMI İLE BAŞIMA GELENLER PUSULA YAYINCILIK VE NİCER DİCER REKLAMI İLE BAŞIMA GELENLER PUSULA YAYINCILIK VE NİCER DİCER REKLAMI İLE BAŞIMA GELENLER PUSULA YAYINCILIK VE NİCER DİCER REKLAMI İLE BAŞIMA GELENLER

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UCGOZKAN -- 27 Ocak 2014; 10:47:29 >

• Şu telefonlar da aynı mok. 1 hafta sonra bozuluyor. TV'lerde ki "hemen arayın şu da, bu da hediymiz olsun!" diyen reklamlardan sakınmak gerekiyormuş zaten. Geçmiş olsun diyelim..
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.