Şimdi Ara

Pusat paşamı kaybettik... (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
266
Cevap
7
Favori
24.131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
81 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    kukaraça kullanıcısına yanıt
    JustBeHappy kullanıcısına yanıt
    İlk mesaj güncellendi dostlarım.. Herkesi etiketletmiyor k.bakmayın unuttuğumu sanmayın..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crazy585858 -- 26 Kasım 2018; 20:28:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk mesaj güncellendi dostlarım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crazy585858 -- 26 Kasım 2018; 20:35:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-C4CF452C5

Bu mesaj silindi.
    Aynen Globfel 4 adlı ilaca ulaşmamızı sağlayacak birisi olsa keşke :(

• Beyler şimdi herkesten bir ricada bulunacağım;

Facebook'ta, instagram'da fark etmez: "Yakın zamanda Rusya veya Ukrayna'dan gelecek var mı?" diye bir hikaye paylaşsın herkes. Belki birimizin bir tanıdığı çıkar. Şu ilacı getirtelim.
  • Şimdi millet yanlış anlıcak ama o zaman kedi neden bakar insan bu durumda ise yada neden çocuk yapar gibi bir mevzu... Durumu olmayan neden böyle işlere girişiyor...

• quote:

Orijinalden alıntı: AbinizDöndü

Şimdi millet yanlış anlıcak ama o zaman kedi neden bakar insan bu durumda ise yada neden çocuk yapar gibi bir mevzu... Durumu olmayan neden böyle işlere girişiyor...
    Utanmadan kendisini tanıyorum diye iftira atıyorsun şu iş bitsin beni karalamaya çalışman yüzünden davaya kadar gideceğim iftira atmak neymiş göreceksin.
    İşten çıkarılacağımı bilebilirmiydim ? Kedimin hastalanmasının ekonomik kriz dönemine denk geleceğini bilebilirmiydim ? Senin bu mantığına göre kimse evlenmesin çünkü insan zengin olsa bile bir anda batabilir çocuk yapmasın kimse o zaman ! Benim yurtdışındaki 10 liralık ilac yana döne aramaktaki amacım ne olabilir kedimden başka? Ne istiyorum 30 kolimi istiyorum bu ilaçtanda sen bunları yazıyorsun ? Epi topu 3-4 doz benim oğlumu kurtaracak sorunumuz bu... ve zamanımız daralıyor.

Paranoyaksın sanki diğer arkadaşlar benim eski mesajlarıma bakamıyor bir tek sen zekisin dimi..

İLK MESAJTA İŞTEN ÇIKTIĞIM BORÇ HARÇ YÜZÜNDEN ELİMDE NE VARSA SATTIĞIM VE 600-700 TL CİVARI TEDAVİ MASRAFINI KREDİ KARTINDAN.. Kİ KART BENİM BİLE DEĞİL ABİMİN ! VE ABİMİN BORÇ GIRTLAKTA KENDİSİNİN BİR LİRASİ DAHİ YOK ŞU AN. KARTIN LİMİTİNİ DOLDURDUKTAN SONRA ÇARESİZ KALIP BURAYA YARDIM KONUSU AÇTIĞIM YAZIYOR. BEN İLK BAŞTA SADECE İLAÇ İSTEDİM SAĞOLSUN BİRİSİ ALDI GÖNDERDİ. AMA TEDAVİ UZADI VETERİNERİN ADRESİ NUMARASI ORDA ARA SOR ÖĞREN NE İSTİYORSAN.. BÖYLE BİR DOLANDIRICILIK YAPACAK OLSAYDIM O TÜR MESAJLARIMI SİLEBİLECEK ZEKAM VAR MERAK ETME AMA SEN İLK MESAJİ OKUYABİLECEK KAPASİTEDE DEĞİLSİN. BU KONUYU ACMAMİN SEBEBİ EKONOMİK OLARAK ZOR BİR YERE DENK GELDİ OĞLUMUN HASTALIĞI SORUN BU VE ZAMAN ALEYHİMİZE İŞLİYOR ! EĞER ZAMANIMIZ KISITLI OLMASAYDI BU KONUYU
    AÇMAZ GİDER İŞ BULURDUM EMİN OL. AMA ŞU AN KEDİMDEN BAŞKA BİRŞEYLE İLGİLENEMİYORUM VE ÇOK ŞÜKÜR FORUMDAKİ ARKADAŞLAR BUNUN FARKINDA.GİT İLK MESAJİ OKU NE DEMEK İSTEDİGİMİ ANLARSİN VE DAHADA YAZMA KONUYA LÜTFEN KİRLİLİK YAPMA İNANIN İNSANIN ENERJİSİNİ ALIYOR MORALİNİ BOZUYORSUNUZ SİZİN GİBİ ANLAYIŞSIZ İNSANLARDAN BIKTIM.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crazy585858 -- 27 Kasım 2018; 1:18:2 >

• Hocam lütfen siz bu tarz şahıslara takılmayin moralinizi daha da bozmayin biz onların yazdığı şeyi okumuyoruz bile.

Koskoca forumda yokmu bir tanıdığı akrabası rusya yada ukraynadan getirtebilcek konu yukarı cıksın.
  • fleleo kullanıcısına yanıt
    Sağolun hocam teşekkürler cidden. Maalesef şu ana kadar bir yardım yok yurtdışına gidip gelecek kimselerden :(

• Cok uzuldum benim de var o yuzden anlayabiliyorum umarim en kisa zamanda yurtdisina gidip gelen birisi bulunur. Eksi sozlukte birkac kisiye mesaj attim umarim orada da konu gundeme gelir henuz caylak durumunda oldugum icin yazamiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TolkiensPipe -- 27 Kasım 2018; 2:47:39 >
  • Hocam bugun arkadas ile konustum.dedigin ilac icin rusyadan geliyor el altindan getiriliyor arastirayim dedi bi kac yeri aradi ama bulamadi bulsaydi ilaci alicaktim ama malesef sunuda soyledi.Cok umutlanmasin hatta hic umudu olmasin uyutsun daha iyi 10-15 gun uzatir omrunu belki ilacla dedi ama olucek dedi hayvan yakinda daha cok sisecek dedi.cidden cok uzulerek yaziyorum bende kedi besliyorum az cok anliyabiliyorum acinizi.

• quote:

Orijinalden alıntı: HimuKenshi

Hocam bugun arkadas ile konustum.dedigin ilac icin rusyadan geliyor el altindan getiriliyor arastirayim dedi bi kac yeri aradi ama bulamadi bulsaydi ilaci alicaktim ama malesef sunuda soyledi.Cok umutlanmasin hatta hic umudu olmasin uyutsun daha iyi 10-15 gun uzatir omrunu belki ilacla dedi ama olucek dedi hayvan yakinda daha cok sisecek dedi.cidden cok uzulerek yaziyorum bende kedi besliyorum az cok anliyabiliyorum acinizi.
    Hocam araştırdım ve bu hastalıktan kurtulan kediler var. Destekleyici tedavi şart tabiki.. Şu an ekinezya veriyorum yarında inşAllah Lysin adlı aminoasit aldı forumdan bir dostumu sağolsun oda gelecek onuda vericem. Elimizden geleni yapıcaz Allahın izniyle.. ilk başta yemek bile yiyemiyordu yerinden kalkamıyordu şu an yine enerjisi eskisine göre çok iyi.. Atlatabileceğine dair umudum var keşke iştahı açılsa paşamın tamam dicem kurtardık.. Çok zor ama Allahtan umut kesilmez.. Ayrıca arkadaşınıza globfel 4 diye sorarmısınız acaba :( Yardımınız ve dualariniz için çok teşekkürler Allah sizdende razı olsun

@TolkiensPipe Hocam olurda başlık açılırsa ekşi sözlükte lütfen Globfel 4 adlı ilacı aradığımızı belirtsinler.Allah razı olsun sizdende çok teşekkürler hepinize

• Şu harcamalarının fişlerini atsana millette görsün...

• quote:

Orijinalden alıntı: AbinizDöndü

Şu harcamalarının fişlerini atsana millette görsün...
    ŞU ANA KADAR ALDIĞIM NAKİT YARDIMI

150 + 40+ 46+ 30 + 20 TOPLAM = 286 TL

HARCADIĞIM 280 TL

Bu dünki 50 tl serum + 30 tl ilaçlar toplam 80 tl nin fişi.

Pusat paşamı kaybettik...

Buda ayın 24 ünde veterinere ödenen 200tl nin dekontu.. Tcmi ve Adresimi kırmızı ile karaladım.Mavi ile cizdiğim yerlere bak bakalım ne yazıyor.

Pusat paşamı kaybettik...

FAZLA AĞLAMA ARTIK. SENİN BELLİKİ PSİKOLOJİK SORUNLARIN VAR PSİKOLOĞA GİTMENİ TAVSİYE EDERİM.KONUMDAN DEFOLUP GİT.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crazy585858 -- 27 Kasım 2018; 6:54:48 >

• Size ikna oldum artık özelden konuşalım yardım için. Günümüzde insanlara güvenilmiyor siz beni kötü olarak görüyor olabilirsiniz.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.