Şimdi Ara

PUSAT BİTEMEZ!AMA NEDEN? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
1.627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: Weycell 61

Reytingler her iki taraftada iyiydi arkadaşım, A/B'de ilk 100 program içinden ilk 10'a giriyordu işte bu mu başarısızlık...Osman Sınavın bu güne kadar el attığı her işin kaliteli olduğunu biliyoruz saymama gerek yok. Başka bir sebep vardır. Diziler sadece tutmadıkları için kaldırılmazlar, herkesin kalp krizinden ölmediği gerçeği gibi...

Ben Pusat dizisinin bitmesini Osman Sınavın Yeni başlicak olan Pars dizisine bağlıyorum

Ne alaka? diyebilirsiniz

Ama bir şekilde bu diziye vakit açılmalıydı

Perşembe günleri zaten kurtlar vadisi günü
    Cuma eşref saati
    Cumartesi Pazar Yarışma Programı

diğer günlerde pek tutmuyor Diziler

Olamaz mı ?

• Pusat iyi güzeldide oyunculuk cok yapmacık geliyordu hele Tarık Solak mı adını tam hatırlamıyorum bu kadar kotu oyunculuk olmaz felaket yapmacık.Diziyi oyle yada boyle bir finalle bagladılar ama daha iyi bir sekilde bitirebilirlerdi çok tepki gordu Osman Sınav.
  • Kont karakterindeki Emin Boztepe kesinlikle mükemmeldi hakkını yemeyelim...Tarık Solak evet iyi rol yapamadı, bir kere yüzü çok ifadesiz duruyor her zaman hiçbir sahneye gitmiyor. Sonra Pusat'ın sevgilisi rolundeki kız felaket kötüydü, kısacası kötü adamlar rollerini iyi yaptılar ama iyi adamlar hiç yapamadılar.

@Fatih Sultan Mehmet

Haklı olabilirsin dostum dedğim gibi reytingden dolayı kaldırılmadı dizi bu tip bir sebebi vardır muhtemelen. Ya da Osman Sınav Pars sinema projesini finanse edebilmek için bu diziyi kullandı ve gerekli finansal desteği alınca yeter dedi ve sonra bitirdi.
  • valla bnde izlenio biliodum pusatı ama demekki biseler yolunda gitmemis bitirmisler

mesela slogan at avrat pusat olsa daha ii olurdu
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lord Westside

osman sınav deli yürekle çok iyi yerlere geldi...kurtlar vadisinde zirveye oturdu ama sonra inişe geçti...birtane dizi çekti adını bile hatırlamıyorum karadenizde geçiyordu sanırım kısa sürede kalktı...acı hayat zaten rezaletti nasıl o kadar uzun sürdü anlamadım...pusat ise bence osman sınav ın sonu olur çünkü gerçekten komedi bir diziydi...oyunculuk sıfır, konu sıfır, seslendirme sıfır,,0+0+0=0

Osman Sınav deli yürekten önce süper baba'yı çekti.
  • Şimdi beyler bu dizinin bitmesinin,tutup tutmamasıyla bi ilgisi yok.Bence bunun altında daha başka nedenler var....
    Belki diziyi sevmiyor olabilirsiniz,belkide sloganı saçma gelmiştir,belkide bu diziye kafanızı sokacak kadar nefret ediyosunuz....
    Ama yiğidi öldürün,hakkını ver.
    Böyle bi konu önceden işlenmişmiydi?
    Osman Sınav'ın en kötü yapımı olarak gösteriyosunuz.Bunda ki gerekçe nedir?Bir boksör'ün hayatını anlatacaksanız,oyuncularınızında boksla bi ilişkisi olmalı.Pusat karakterindeki Haluk Piyes kardeşimizde boksla bayağı bi içli dışlı idi.Yani boks'un ne demek olduğunu biliyordu.Tarık Solak'ta zamanında dövüş sporlarıyla ilgiliymiş.Kont karaterindeki Emin Boztepe kardeşimizde biliyorsunuz ki uluslar arası alanda,dövüş sporları adına bayağı bi ödül toplamıştır....

Bu kadar güzel bi kadro ve bu kadar iyi bir hikaye varken,hem ozanlarında desteklediği bu güzel yapımın tutmama ile ilişkilendirlmesi hem beni hemde bütün pusat fanlarını üzdü.Lütfen beyler.Böyle diziler tek tük çıkar.Kalitesi tartışılır o ayrı.Ama bir sürü kaliteli dizilerde gördük 5 bölümden sonra yayından kalktığını.
    O nefret ettiğiniz pusat bitti.Hayırlısı olsun.Artık o zor günler için sakladığınız kınaları yakma vakti gelmiştir sanırım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Berkei_Lee -- 18 Aralık 2007; 9:37:10 >

• Kızın annesi ,pusat ı canlandıran oyunculuk tam bir fiyasko okul müsamerelerinde bile daha kaliteli oyunculuk olduğunu düşünüyorum.

Hele ki senaryonun işleyişi berbat ...... ve pusat nedense kontun arabasına binip yine nedense kontun evine gidiyor..sonra adam buna geçmiş yıllardaki şampiyonları tanıtmaya başlıyor ve pusatta sözde nefret ettiği adamı uslu uslu dinliyor . Daha sonra sözde kötü adamın iyiyi dövüştürmek için ailesinden birilerini kaçırıp tehtid felan etmesi lazım bu sahneyi beklerken pusat adama dönüp ne zaman dövüşüyorum diye soruyor

kötü adam bile şaşırıp dövüşmek mi istiyorsun diyor (adamın kötülük yapma hevesi boğazında kalıyor yani )

pusatta evet anladım ki senden kurtulmak için dövüşmem gerekiyor diyor

nası yani hani kötü adamın onu zorlaması öyle dövüştürmesi iyi adamın aslında illegal olan bu dövüşten yana olmaması gerekiyordu..bu nasıl senaryo nasıl mantık anlayamadım

• quote:

Orjinalden alıntı: s£stavina

Kızın annesi ,pusat ı canlandıran oyunculuk tam bir fiyasko okul müsamerelerinde bile daha kaliteli oyunculuk olduğunu düşünüyorum.

Hele ki senaryonun işleyişi berbat ...... ve pusat nedense kontun arabasına binip yine nedense kontun evine gidiyor..sonra adam buna geçmiş yıllardaki şampiyonları tanıtmaya başlıyor ve pusatta sözde nefret ettiği adamı uslu uslu dinliyor . Daha sonra sözde kötü adamın iyiyi dövüştürmek için ailesinden birilerini kaçırıp tehtid felan etmesi lazım bu sahneyi beklerken pusat adama dönüp ne zaman dövüşüyorum diye soruyor

kötü adam bile şaşırıp dövüşmek mi istiyorsun diyor (adamın kötülük yapma hevesi boğazında kalıyor yani )

pusatta evet anladım ki senden kurtulmak için dövüşmem gerekiyor diyor

nası yani hani kötü adamın onu zorlaması öyle dövüştürmesi iyi adamın aslında illegal olan bu dövüşten yana olmaması gerekiyordu..bu nasıl senaryo nasıl mantık anlayamadım

Çok basit.Kontun elinde bir belge vardı.Bu belgeyle pusat'ın lisansını iptal edebilirdi.Pusat o belgeyi almak için kafes dövüşlerine girdi.Hazır girmişken kontada meydan okudu.Yeni bir iddia ortaya attı.Ben yenersem sen bu pis işleri bırakacak ve o belgeyi bana vereceksin,eğer ben yenilirsem sonsuza kadar senin dövüşçün olur,istediğin kafese beni sokarsın dedi....

Evine gitme hadisesine gelince pusat son derece temkinli davrandı.Kontla dövüşüceği ana kadar hiçbir pürüz çıkarmadı ama hep dişini gösterdi.Kont'ta evine pusatı ikna etmek için çağırmıştı.Çünkü pusat gerçektende çok hırslı,çok güçlü bir boksördü.Yani iyi bir kafes dövüşçüsü olabilirdi....

Ha şimdi sen kötü adamın kötülük yapamadığını,pusatın bu hevesini boğazına dizdiğini söylüyorsun.Bununda tek nedeni pusatın bir an önce kontla kapışma isteğiydi.Yani kontu yenip hem belgesini alacaktı,hem de başka bir boksörün bu kafeste ölmesini engeleyecekti.....
    Şimdi bunların nesi saçma ben onu anlamadım......

Dizideki oyuncuların oyunculuklarına bişey diyemem.Ama diziyle bağdaşmış,bir bütün oluşturmuş bir cast vardı.

• ratingleri fena değilmiş ya
    ama kabul etmek gerek dövüş sahneleri çok uyduruktu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: neuro

quote:

Orjinalden alıntı: Lord Westside

osman sınav deli yürekle çok iyi yerlere geldi...kurtlar vadisinde zirveye oturdu ama sonra inişe geçti...birtane dizi çekti adını bile hatırlamıyorum karadenizde geçiyordu sanırım kısa sürede kalktı...acı hayat zaten rezaletti nasıl o kadar uzun sürdü anlamadım...pusat ise bence osman sınav ın sonu olur çünkü gerçekten komedi bir diziydi...oyunculuk sıfır, konu sıfır, seslendirme sıfır,,0+0+0=0

Osman Sınav deli yürekten önce süper baba'yı çekti.

Süper Baba'yı Osman Sınav çekmedi sadece 2. sezondu galiba o kısımda görev aldı yönetmen olarak ya da başka birşey tam hatırlamıyorum ama başlatan o değil. Yine de parmağı var tabi...

PUSAT için çok rezil dizi demem, çok iyi dizide demem ama iyi yerlere gelebilirdi devam etmeliydi diyorum.

• Öyle ya da böyle bu dizi bitti :)
  • Geçmiş olsun

Konu olarak Kurtlar Vadisî' nin gölgesinde kalan bir diziydi O diziyi sırf kafes dövüşleri ve, o salak sloganı acaba bu sefer nereye sıkıştırıcaklar diye izliyordum
  • quote:

Orjinalden alıntı: fox_w

Geçmiş olsun

Konu olarak Kurtlar Vadisî' nin gölgesinde kalan bir diziydi O diziyi sırf kafes dövüşleri ve, o salak sloganı acaba bu sefer nereye sıkıştırıcaklar diye izliyordum

O kadar aşağlama hocam

Ben hala pars dizisine yer açılmak için bitirildiğini savunuyorum sonuçta dizinin sevmeyenleri kadar sevenleride vardı

• Canım diziye yazık ettiler!
  • senaryo ve kurgusu bence çok iyiydi; ama oyunculuk ve dövüş sahneleri çok amatörceydi. zaten başoldeki pusatın oyunculuğu berbattı. gerçi birkaç iyi transferle sürdürülebilir bir dizi haline gelebilirdi ama olmadı...
  • Ya ßi Pusat AnLaşamadı DiziyLe Yadaa TutuLmadı Ama Ciddi ßi Sebebi OLmassa ßitmezdi Çünkü Yapan Osman Sınav.
  • Dizi tuttu ya, retyinglerde 3.oluyordu.. Sette anlaşmazlıklar varmış sanırım
  • İlk 2-3 Bölümü izlemiştim bayada beğenmiştim ama ondan sonrakiLer Sıkmıştı beni.Kaldırılması iyi oLdu bence.

• Eşek öldü ortaklık bitti siz bitmiş diziyi konuşuyorsunuz. Burda konuşmakla dizi geri gelmez.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.