Şimdi Ara

PUSAT BİTEMEZ!AMA NEDEN? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
1.628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • osman sınav deli yürekle çok iyi yerlere geldi...kurtlar vadisinde zirveye oturdu ama sonra inişe geçti...birtane dizi çekti adını bile hatırlamıyorum karadenizde geçiyordu sanırım kısa sürede kalktı...acı hayat zaten rezaletti nasıl o kadar uzun sürdü anlamadım...pusat ise bence osman sınav ın sonu olur çünkü gerçekten komedi bir diziydi...oyunculuk sıfır, konu sıfır, seslendirme sıfır,,0+0+0=0
  • konusu güzel fakat action azdı , ama sürükleyiciydi genede bence tuttu film kapanma sebebi başroldeki oyunculardan birinin ayrılmasıdır gibi geliyor , zaten parsı koycak yer arıyorlardı..Ama filmin girişindende anladıysanız ani bir karar bu çünkü geçen bölümde kurşun patlayarak bitiyordu bu sefer o kurşunu patlamasını konuşma olarak deiştirmişler..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lord Westside

osman sınav deli yürekle çok iyi yerlere geldi...kurtlar vadisinde zirveye oturdu ama sonra inişe geçti...birtane dizi çekti adını bile hatırlamıyorum karadenizde geçiyordu sanırım kısa sürede kalktı...acı hayat zaten rezaletti nasıl o kadar uzun sürdü anlamadım...pusat ise bence osman sınav ın sonu olur çünkü gerçekten komedi bir diziydi...oyunculuk sıfır, konu sıfır, seslendirme sıfır,,0+0+0=0

Kapıları açmak.
    4-5 bölüm mü ne gösterildi heralde sonra gitti.
    Ardından epey bi dizide görev aldı aslında osman sınav
    Sonra pars'ı çekti.
    Şimdi pars narkoterör diye bi dizi var o çıkacak.
    Osman sınav çok kaliteli biri idi. Ama son zamanlarda tutunamıyor malesef.
  • pars narko terör bence son şansı olur osman sınavın...ama o dizininde şöyle bir dezavantajı olucak...insanlar o tip dizi zevkini KV ile tatmin ediyor..yani bir 2.sini benimsemiyor..örnek : sağır oda..hatta yakında yeni bir örneğini mahşer dizisiyle görücez...7-8 .bölümü zor görür diye düşünüyorum...

pars ise büyük ihtimal aynı akıbete uğruyabilir..tabi osman sınav son çektiği başarısız dizilerden ders almış bir şekilde bu projeyi yürütürse o zaman belki bu dediklerimden farklı olur durum...

mesela bir izleyici olarak 2 şeye değinmek istiyorum osman sınavın son 2 dizisi hakkında..

1-seslendirmeler çok kötü..bazı oyuncular kendi sesleriyle konuşurken bazıları dublajlı sesli..ama bu hemen farkediliyor ve çok itici bir durum oluyor....çünkü kendi sesiyle konuşanlarla dublaj olanlar arasındaki tonaj farkı çok sinir bozucu...yani kendi sesiyle oynayan adamın sesi yankılı ve gerçekçi gelirken dublajlı olanın sesi resmen stüdyoda okunmuş bariz belli oluyor...

2-oyunculuklar berbat...acı hayatta da aynıydı pusattada aynı...çok yapmacık oyuncular seçilmiş...acı hayatı annem izliyordu arada bakıyordum ve resmen mide bulandırıcı bir oyunculuk görüyordum...oyuncu seçimlerini çok acil değiştirmesi lazım osman sınavın...

• quote:

Orjinalden alıntı: Lord Westside

osman sınav deli yürekle çok iyi yerlere geldi...kurtlar vadisinde zirveye oturdu ama sonra inişe geçti...birtane dizi çekti adını bile hatırlamıyorum karadenizde geçiyordu sanırım kısa sürede kalktı...acı hayat zaten rezaletti nasıl o kadar uzun sürdü anlamadım...pusat ise bence osman sınav ın sonu olur çünkü gerçekten komedi bir diziydi...oyunculuk sıfır, konu sıfır, seslendirme sıfır,,0+0+0=0

deli yürekle zaten kıyaslayamassın diğer dizilerini bundan daha iyi bir dizi cekebilecegini zannetmiyorum osman sınav ın
    pusat ta da kalite yoktu zaten
    sadece farklı seneryo diye ilgi cekmişti
  • Pusata kötü dizi diyorsanız siz kötü dizi görmemişsiniz demektir. Nokta. (Örn: Avrupa Yakası hayatımda bu kadar kötü, yılışık ve hiç komik olmayan bir komedi görmedim )
  • yahu tamam dizi tutmamış olabilir final yapıyorsunda.bu kadar türk filmi tarzı bi son olurmu ya.osman sınav sınıfta kalmıştır pusatla.hayatımda izlediğim en saçma dizi finaliydi.
  • Ben eşref saatinin saatlerini pusat ile değistirdiklerinde anladım fazla uzun değil bu dizinin ömrü dedim ayrıca bitmesinin bir diğer sebebi osman sınavın Pars ''Antinarko'' dizisinin başlicak olması
  • Ultra kötü oyunculuk vardı o dizide..Seslendirmeden bahsetmiyorum bile..İsabet olmuş..
  • quote:

Orjinalden alıntı: .EvideNcE.

Ultra kötü oyunculuk vardı o dizide..Seslendirmeden bahsetmiyorum bile..İsabet olmuş..

Bir diğer sebepte bu :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: 007ybse04

Pusata kötü dizi diyorsanız siz kötü dizi görmemişsiniz demektir. Nokta. (Örn: Avrupa Yakası hayatımda bu kadar kötü, yılışık ve hiç komik olmayan bir komedi görmedim )

herkesin kendi düşüncesi arkadaşım bana görede avrupa yakası cok gzl bir dizidir yeni sezon u izlmemedigim için onu katmıyorum
  • çünki zafere giden yolda çekilen çile kutsaldır (böyle diziyede böyle sloganada kafam girsin)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Crabeinmorn

çünki zafere giden yolda çekilen çile kutsaldır (böyle diziyede böyle sloganada kafam girsin)

Dizinin reklamını gördüğüm anda tahmin etmiştim Msn iletilerinde bu yazıyı görüceğimi
  • youtub da osman sinava inanilmazbir sekilde kufur var
  • güzeL ßi diziydi ama konuları çelişkiliydi
  • En azından direk bitirmediler uyduruk da olsa bi final gösterdiler.
    Ya diğer bir sürü dizi gibi final minal yapmadan çekiverselerdi yayından.
    Pusatı ilk 3 bölüm falan izledim bi daha izlememiştim zaten.
    Acı hayat da öyle
    Kapıları açmak da öyle.
    Osman sınav malesef son yapımlarında başarısız.
    Bunu düzeltmesini istiyorum.

Bi kurtlar vadisinin bi deli yüreğin bi ekmek teknesinin yapımcısı olan bi insan bu kaliteleri yeniden yakalayabilir.
  • pusatım.artık hayatımda bi eksiklik olacak
  • Ben Pusat dizisinin bitmesini Osman Sınavın Yeni başlicak olan Pars dizisine bağlıyorum

Ne alaka? diyebilirsiniz

Ama bir şekilde bu diziye vakit açılmalıydı

Perşembe günleri zaten kurtlar vadisi günü
    Cuma eşref saati
    Cumartesi Pazar Yarışma Programı

diğer günlerde pek tutmuyor Diziler
  • bitmesinin tek nedeni a/b de iyi rating alamaması.Total da her hafta istisnasız ilk 3 e girerdi.Ama reklam verenler için a/b de alacağı rating önemli.ben üzüldüm bitmesine izlediğim ender dizilerden biriydi
  • Reytingler her iki taraftada iyiydi arkadaşım, A/B'de ilk 100 program içinden ilk 10'a giriyordu işte bu mu başarısızlık...Osman Sınavın bu güne kadar el attığı her işin kaliteli olduğunu biliyoruz saymama gerek yok. Başka bir sebep vardır. Diziler sadece tutmadıkları için kaldırılmazlar, herkesin kalp krizinden ölmediği gerçeği gibi...
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.