Şimdi Ara

Pürüzsüz Duvar İçin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
4.188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 20 yıllık müstakil 150m2 dubleks sobalı evde oturuyorum (Çanakkale). Evde tadilat yaptırmayı düşünüyorum. Kalorifer, stropiyer, komple mutfak, duvar kağıdı, merdiven korkulukları vs.

    Evin duvarları pürüzlü, duvar kağıdı düşünüyordum. Duvarlarımız düz olmadığı için önce bütün evin sıva alçı yapılası gerektiğini öğrendim. Bu işlem çok uzayacağı için başka çözümler arıyorum.
    Evimizin duvarlarının yeni evler gibi olması için ne yaptırmalıyım.

    Kalorifer tesisatı döşenirken 2nci kata boruların çıkışını nasıl verdirmeliyim. Tesisatçıları serbest bırakırsan, kolon kiriş dinlemeyip her yeri kırıp döküyorlar. Hilti yerine Karot makinası kullanan kişileri tercih etmem binaya zarar verme konusunda artı sağlar mı?



  • pürüzlü derken ham sıva sanırım, duvarınızın yüzeyi ne olursa olsun yani ham sıva veya alçılı yüzey farketmez duvar kağıdı yapabilirsiniz sıkıntı olmaz.

    Duvar kağıdından vazgeçip duvarların düz kaymak gibi olmasını istiyorsanız yine saten alçı çektirmeniz gerekmektedir.
  • Selamlar alçı sıvadan kaçınmak istiyorsanız mevcut duvar üzerine ince alçıpan bölme duvar döşetebilirsiniz. Tabi ki iyi bir alçıpan ustası https://www.ustasigelsin.com/ustalar-canakkale-alcipan-bolme-duvar/78?il=17 bulmanız işinizi kolaylaştıracaktır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ustasigelsin -- 8 Haziran 2017; 19:0:12 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.