Bildirim
Pupa servis Apple care onarım merkezi
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
1 haftaya belli olur sonuç onlar bilir..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aslında UPS bugün tatil olmasa yarın belli olurdu yada cumartesi artık pazartesiyi bekleyecegiz değişim olur inşallah
Bende bayramdan önce, Esc servise kargoylayla yolladım ve oradan Apple onarım merkezine gönderilmiş cihaz. Hala onarım merkezinde görülüyor, Esc sitesinden baktığımda. Bu baktığınız Apple in kendi sitesi galiba? Link verirseniz bende bakmak isterim.
Sizin cihaz çok geç kalmış hocam verdiğim siteye Apple hesabı ile giriş yapın alta inice onarım durumunuz kontrol edin yazar oraya girin sizden seri numarası ve onarım kimliği isteyecek bu onarım kimliğini verdiğiniz servisten yada Apple'dan alacaksınız almadıysanız pazartesi ye kalır yarın çalışmıyorlar sanrim
https://support.apple.com/tr-tr/repair
15 ağustosta Vodafone bayisine verdim, 18 ağustosta serviste işleme alınmış cihaz ve aynı gün Apple onarım merkezine gönderildi diye bilgi geldi servisten. Hala bekliyorum araya bayram tatili girdi diye normal olduğunu düşünüyorum. Maalesef onarım kimliği vermediler bana o yüzden durumu öğrenemem galiba. Ölü piksel var diye gönderdim, ekran değişir diye düşünüyordum, ekran değişimini servis yapmayıp neden onarım merkezine gitti onu anlamıyorum. Cihaz zaten iki aylık hatasızdı.
Artık tüm işlemler Apple onarım merkezinde yapılıyor araya bayram girse bile yine gecikmiş arayın mağduriyetini anlatın hocam normalde ben 2 defa cihaz degistirdim en uzun 10 günde geldi kargo süreleri dahil
Pazartesi arayayım hocam. Teşekkür ederim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- bildirim sesi gelmiyor
- yenilenmiş telefon kullanıcı yorumları
- iphone powerbank şarj etmiyor
- nano ekran koruyucu nedir
- wifi ağına katılamadı sorunu
- airpods sağ kulaklık çalışmıyor
- en iyi powerbank markaları
- en iyi telefon kılıfları
- apple watch 9 özellikleri
- apple watch ultra 2 özellikleri
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X