|
Bildirim
|
Resmen herkez "BİLGİ SAHİBİ OLMADAN FİKİR SAHİBİ" olmuş.
Gerçekten hayatında OTOMATİK DİZEL PUNTO kullanmayan herkez yazmış, yetmemiş başka araç önermiş, o da yetmemiş OPEL'in otomatik vites sistemi olan "Easytronic" demiş biri . Hatta yetmemiş biri kalkıp otomatik alacak adama manuel araç önermiş. Hey allahım :))) Allah kimseyi bilmediği konuda yalan yanlış yorum yapmaktan korusun. 1- Tamamen İtalyan montaj çok rijit bir kasası olan tok bir araçtır. 2- Motor 1,3 95hp multijet dir. 1200kg 'luk aracı çok güzel ivmelendiren yakıt tasarrufu tartışılmazdır. 3- DUALOGİC adı verilen yarı-otomatik şanzumanı diğer zamanının yarı otomatiklerine göre en sorunsuz ve en az sarsıntılı çalışanıdır. 4- Parçacı, bakımı, yakıtı donanımı gayet yerinde FIAT aracıdır, TOFAŞŞŞŞ değilll önce bunu öğrenin Tam 7 yıldır evimin önünde duran rutin bakımları dışında hiç sorun çıkartmayan fiyatına göre mükemmel bir otomatik araçtır. 50bin TL ye otomatik dizel bu ayarda başka araç söyleyin bakalım bilgisi olmayıp fikri olan güruh???? |
50 bin TL'ye başka araba mı kalmadı?
|
corolla kullandım hatta kullanmayı bırak babam 2008 de sıfır alıp 2016 ocak ayında sattı bana göre 5 para etmez ama bizim keriz milletimiz toyota arıza yapmaz bilmemne aslında gayette problemli araçlar evet değişiklik için servise gitti ama yağ yakma yine devam etti ayrıca corolla punto dan hiçbir şekilde az yakmaz bunu anca senin gibi oto vahilleri rüyasında görür buraya yazar auris elbette punto dan üstün olacak sonuçta segment farkı var ama tasarım olarak auris te çok matah değil hele arka tasarım punto nun kesinlikle daha başarılı iç plastik aksam oldukça kalitesiz c segmentine yakışmayan istersen aç testlerini izle bolca trim sesi alır corolla lar maalesef 90 lardaki başarı ve kalitesini yakalayamadım ancak son kasa hakkında bilgim yok bilgim olmayan bir araç hakkında senin gibi cahilce atıp tutmam 12 senedir bu forumdayım bilen bilir
|
ya okuduğunu anlamayan sensin adam iyi dememiş tasarım olarak demiş ki bence doğru toyota tasarım olarak hiçbir zaman iddialı olmadı kaldıki 2008/2011 arası corolla lar tasarım olarak oldukça vasat araçlardır punto özeliikle evo serisi ile oldukça gösterişli ve şık duruyor elbette kalite farkı olacak çünkü segment farkı var ama şunu o beynine sok corolla lar sorunsuz değiller emin ol öyle abarttığın kadar kalite yok fotoları hala mevcut babam 2008 de sıfır alıp 8 sene bindi ha diyeceksin madem memnun değildin neden 8 sene kaldı diye bana kalsa o kadar tutmazdım ama toyota iyi yapar zihniyeti pederde de var gerçi şimdi öyle düşünmüyor ya o ayrı mesele yani punto ya 50 bin verilmez o konuda hem fikirim ama corolla da çok matah değil gözümde bunu belirtmek istedim.
|
Alternatif markalar varken Fiat'a o kadar para bağlanır mı?
|
Öncelikle herkez değil herkes.
2. olarak ben ben punto öyle böyledir demedim sadece 50 binlik bir araç değil. 3. olarak 2008-2009 Çok Temiz Dizel otomatik Corolla'lar var o fiyatlara. |
Puntoyu bilmeyen bir sürü eleman gelip zırvalamış durmuş konuda.Yok elektrikli direksiyon kendi kendine kaza yaptırıyormuş da yok bagajı darmış da yok üretimden kalktığı için satılmıyormuş da vs vs zırvalıkla dolu cümleler.Puntoyu alıp satıp 3-4 defa punto alıp kullanan var.Ben 3 dizel biri benzinli olmak üzere 4 tane punto alıp sattım ve şu an 250000 km de bir punto kullanıyorum.Bunu satsam da ileride de punto gene alabilirim.Eğer şu yaristeki berbat ön göğüs bir fıatın aracında olsaydı yerin dibine sokarlardı.14 jantlı 90-100 bine polo alacağıma taş gibi multijet motoru olan punto alırım.
|
Biliyorum fakat yüzde 80'i yetkili serviste ücretsiz şekilde değiştirildi.
Auris Alsın Tasarım Puntoyu 10'a katlar, Performansı Puntodan iyi, Yakıt Puntonun daha iyi, Konfor ve sürüş olarak kıyas kabul etmez. Corolla 5 para etmez dersen benim senle muhattaplığım biter iyi bayramlar. Şundan eminimki hiç dizel Corolla kullanmamışsın yada samimi değilsin. |
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi genckaptan -- 30 Aralık 2018; 13:20:12 > < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 29 Aralık 2018; 18:5:47 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
|