Şimdi Ara

PUMA nın gözlükleri nasıl?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkdaşlar PUMA marka gözlük alacağım, kullananlar var mı? ya da kalitesi nasıl, cam kalitesini iyidir eminim, bazı modellerinde polarize camda var. Ama çerçeve kalitesi nasıl ondan emin değilim sonuçta ucuz da değil, 900TLye kadar modelleri var sezon sonu kalan modeller 150-200TLye kadar düşüyor.

Niye puma çünkü spor gözlük olarak en şekilli yinede şık gözlükler puma da. Herkese hitap eden gözlükler değil, genelde ektrem sporcular puma gözlük kullanıyor galiba, çünkü çok renkli uçuk modeller. O yüzden ben biraz koyu çerçeveli resmi duran modellere yönelcem.

http://de.puma.com/de/en/men/accessories/sunglasses

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .i. -- 10 Temmuz 2016; 14:30:03 >

• .i. . kullanıcısına yanıt
    ben göreve giderken gözlüğümü değiştireyim dedim yat kalk sürün gözümdeki dayanmaz diye

gittiğim gözlükçede mustang marka inanılmaz muthıs gozlukler vardı 200 300 fiyatı değişiyor ama taktıgım en sık gozluklerdi. tavsiye ederim saglamda
  • 2 camı bi de çerçevesi var puma gözlüklerinin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • zeki
  • O zaman 2 tane PUMA gözlük almıştım, PUMA nın gözlükleri on numaraymış, iyi kalite. Sonrasında 1 adet PUMA gözlük daha aldım.

Her şekilde giymek için siyah, kahverengi çerçeveleri tercih edebilirsiniz. Genelde puma gözlükleri sporcular için her renkten oluyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.