Bildirim
Puma Ayakkabılar 99 TL
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Chi acaba china'nın kısaltması mı :) kadıköyde 30 liraya almayanı dövüyolar -
Bunlar orjinal mi ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: ÖZELKUVVET
quote:
Orijinalden alıntı: ender10000
Bunlar orjinal mi ?
Mesaj atıp orijinal mi diye sormuştum bana orijinal puma olduklarını söylediler.70 Mağazamız var söylediler
O mesaj atan arkadaştan kesilmiş faturalardan bir adet örnek atmasını isteyin. Faturada ürün kodu adı açıklaması yazıyor mu bir bakın yoksa spor ayakkabı yazıp geçiyor mu faturaya onu kontrol edin. 70 mağazası olması çakma satmaması anlamina gelmez.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Güvenebilsek güzel fiyatlar ama riskli duruyor -
-
türkiye de 70 mağazası olup da adını ilk defa duyduğum marka olarak kendilerini tebrik ediyorum. bu kadar sessiz sedasız 70 mağazaya ulaşan başka bu kadar şüphe uyandıran firma görmedim. orijinal olsa ne olacak 39 var 44 var. sahte ayakkabı satan bir çok site bilmem ne avm de mağazamız var yazıyor millet gidip almayacak ya güven vermek için bunuda öyle sandım Google da aratınca mağaza fotorafları var. bir tane bile buçuklu numara yok numarası olan dandik modellerde ve fotoğraflardakide bence gayet çakma ürün. eğer bu adamlar orijinal satıyorsa gelin beni yokuş aşağı yuvarlayın başka bişey demiyorum. -
70 mağazası olan bir firmanın çakma satma lüxü yok. satıyorsada kendisininde haberi yoktur. böyle bir amatörlükte 70 mağaza açamaz.
ürünler bence orijinal çünkü pumayı türkiyeye getiren firmalardan birinin faturasını görmüştüm. çinden gelişi 12 ile 23 dolar arasında değişiyordu. -
Eskiden 1tlye ayakkabı satan bir mağaza açıkçası bende güvenemedim. -
Mağaza bilindik bir mağaza.
Arkadaşın dediği gibi bir TL ye ayakkabı satıyordu.
Çok çeşit var çakma olmaz diye düşünüyorum. -
Hangar vardı ya bir ara bu da o ayarda birşey -
mağazalar çin de mi, ben hiç tr de görmedim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi answer my question -- 30 Aralık 2016; 13:55:12 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Varmi daha once alisverisi olan -
Pek güvenilir değil bilginize. -
küçük ilçelerde var galiba ankara civarında. ben sahsen gördüm hep magazasında da nike ve pumayı ucuza sattıgını anlatan pankartlar olur ama hiç içine girmedim. çakmayı bu kadar açıktan satamaz gibi geliyor. -
Cakma olmasada yurt disindan gelen cogu arkadasimin belirttigi artik cagu marka fason mal ürettiriyor model hersey ayni ama kalite dusuk
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Şikayetvar da ayakkabılar için türlü şikayet var ama hiç sahte çakma ayakkabı şikayeti yok. -
-
dostum sana katılmamız için sitede 1 tane olsa bile buçuklu numara olması gerekir. 1 tane bile buçuklu numara yok. 2. olarak da o BMW logolu pumaları 100 liraya bırak çinden bilmemnerden getirmeyi. üreten adam satamaz. yetişkin BMW logolu puma 160tl nin altındaysa çakma oğlu çakmadır. -
Benzer içerikler
- atasun optik numaralı gözlük kampanyaları
- saka su kampanya
- beşler nostalji sucuk
- burger crush
- afyon eko sucuk yorumları
- büyük indirim günleri ne zaman
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X