Bildirim
Pulsefire geri verdim.Peki avatarım?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Bence durur...
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Fakirim. -
iyimiş h.o -
quote:
Orijinalden alıntı: Stay Heavy!
Evet dün gece pulsefire skinini geri vermek için mail atmıştım bugün oyuna girdim ve evet geri vermişim RP geri gelmiş fakat theme , avatar duruyor gibi.Gördüğünüz gibi hiç arkadaşım olmadığı için oyunda siz de kontrol ederseniz iyi olur...Durur mu bu avatar
.
3.2k vermediler heralde?
-
quote:
Orijinalden alıntı: Kaancer
quote:
Evet dün gece pulsefire skinini geri vermek için mail atmıştım bugün oyuna girdim ve evet geri vermişim RP geri gelmiş fakat theme , avatar duruyor gibi.Gördüğünüz gibi hiç arkadaşım olmadığı için oyunda siz de kontrol ederseniz iyi olur...Durur mu bu avatar
.
3.2k vermediler heralde?
Bro senin nicki hr okuduğumda aklıma pancar geliyo :D kaancar ya ondan :D
-
neden hiç arkadaşın yok -
-
quote:
Orijinalden alıntı: Talonx
neden hiç arkadaşın yok
Bilmem aramadım heralde ondan.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dohdor -- 6 Temmuz 2012; 17:48:01 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Kaancer
quote:
.
3.2k vermediler heralde?
1625'e almıştım 1625 verdiler maalesef
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dohdor -- 6 Temmuz 2012; 17:42:56 >
-
8k rp
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
oyhş rp ye bak -
PBE :=) -
neden geri verdin ki ? -
Ben de mi geri versem ya overrated, yine de kötü değil tabi. -
quote:
Orijinalden alıntı: starnebula01
neden geri verdin ki ?
Oyuna yeniden başladığım için zaten çok yeni champlar/Alışamadım (jet jumplarda panik yapıyordum)/ Pek ısınamadım / Frozen ezreal skinimi daha çok seviyorum/
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: starnebula01
neden geri verdin ki ?
Oyuna yeniden başladığım için zaten çok yeni champlar/Alışamadım (jet jumplarda panik yapıyordum)/ Pek ısınamadım / Frozen ezreal skinimi daha çok seviyorum/
Bencede doğru karar vermişsin Frozen Ezreal çok daha iyi hem karlıda çıktın avatar duruyor -
amumu 2 -
PBE? :P -
quote:
Orijinalden alıntı: SenJi
Bro senin nicki hr okuduğumda aklıma pancar geliyo :D kaancar ya ondan :D
isim+soyadın ilk 3 harfi.
Benzer içerikler
- pre ne demek
- lol euw hesap açma
- wild rift meta
- scrim ne demek
- troll nickler
- riot mmorpg
- lol sistem gereksinimleri
- ping düşürme
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X