Şimdi Ara

Çelik kordonu deri ile değiştirdim (Seiko 5 7009)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
6.048
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çelik kordon sert darbelerde hem tokasından açıldığından hemde kolumdaki kılları yolduğundan koyu kahverengi deri kordonla değiştirdim. Yakıştığını düşünüyorum. Saatin antika havasına güzel bir artı kattı.

Bu arada saat tahminen 40 yaşlarında Seiko 7009 mekanizmaya sahip bir saat. 7009 mekanizmanın şuan daha üretimi yok. Evde bulduğumda kadran da dahil berbat haldeydi. Bende aslına sadık kalacak şekilde restore ettirdim. Günlük 5 dk civarı ileri gidiyor. Önceden maksimum 1 dk sapması vardı. Elletmeyi pek düşünmüyorum. Zaten ileri gitmesi şuan işime geliyor Birkaç defa az daha kaçıracağım randevulara tam zamanında gitmemi sağladı

Aslında Başka bir Seiko 5 alıp bunu yıpranmasın diye kenara koymayı düşünüyorum ama malum mekanik saatler ucuz değil.

Buda metal kordonlu hali:

Buda ilk bulduğumdaki hali:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jason Becker -- 22 Ağustos 2012; 17:15:02 >

• Tam bu modelden bir kullanici da daha vardi yazacaktim ki eski nickini gorup hatirladim
    Kayis guzele benziyor bu arada nereden aldin?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • güzel olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: some_one

Tam bu modelden bir kullanici da daha vardi yazacaktim ki eski nickini gorup hatirladim

Bir saatçiden aldım. Siyah, kahverengi ve bir açık ton kahverengi arasından bunu seçtim. Zaten saatçi kayışı görmeyle bu cuk oturur demişti.

15 liraya aldım. Baya kalın, kaliteli bir kordon. Yanlardan dikişli olduğu için baya dayanıklı.

Pazarlıkla 10'a kadar inebilirdim aslında da uğraşmak istemedim biraz acelem vardı

• quote:

Orijinalden alıntı: Jason Becker

quote:

Orijinalden alıntı: some_one

Tam bu modelden bir kullanici da daha vardi yazacaktim ki eski nickini gorup hatirladim

Bir saatçiden aldım. Siyah, kahverengi ve bir açık ton kahverengi arasından bunu seçtim. Zaten saatçi kayışı görmeyle bu cuk oturur demişti.

15 liraya aldım. Baya kalın, kaliteli bir kordon. Yanlardan dikişli olduğu için baya dayanıklı.

Pazarlıkla 10'a kadar inebilirdim aslında da uğraşmak istemedim biraz acelem vardı

Kokuyor mu?
    Buffalo diye bir marka var kokuyor...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Nezleyim şuan kokup kokmadığını anlayamıyorum
  • quote:

Nezleyim şuan kokup kokmadığını anlayamıyorum

Restorasyonu nerden yaptınız bende de var da 7009 mekanizmalı biraz restorasyoına ihtiyacı var ve ne kadar tuttu bende deriye geçerceğim sanırım ss de atabilirim sohbet ederiz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: D&Guetta

quote:

Restorasyonu nerden yaptınız bende de var da 7009 mekanizmalı biraz restorasyoına ihtiyacı var ve ne kadar tuttu bende deriye geçerceğim sanırım ss de atabilirim sohbet ederiz

Bulunduğum yerde bir saatçiye yaptırdım.

Makinede fazla hasar yoktu. Sadece temizlenecek, balans değişecekti. Yeni kadran + bakım + çelik kordon 50 lira tuttu.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: D&Guetta

quote:

Bulunduğum yerde bir saatçiye yaptırdım.

Makinede fazla hasar yoktu. Sadece temizlenecek, balans değişecekti. Yeni kadran + bakım + çelik kordon 50 lira tuttu.

Nerede ikamet ediyorsunuz bednede fazla hasar yok kadran bakım kordon lazım banada

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.