Şimdi Ara

Pulsar 150 NS mi? Mondial 180 Z-one S mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
12.204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi akşamlar arkadaşlar. Başlıkta belirttiğim üzere bu iki motor arasında arada kaldım. Bugün 150 ns in üzerine bi oturdum. Oturaklı bir motora benziyor. Ama abisi 200 NS e göre piyasaya geç çıktığı için forumlarda çok net bilgiler bulamadım. Mondialın ise yine oturaklı görüntüsü ve pulsardan 1000 lira daha ucuz olması beni cezbediyor!! en kalitesinden ziyade fiyat performans da benim için oldukça önemli. Bu motorları kullananlar yorum yaparsa olumlu/olumsuz yönlerini çok mutlu olurum.
    Lütfen sibiar yebere diye atlamayın çünkü, 11 kW dan daha güçlü bi motor almam gerekiyor. Varsa diğer önerilerinizi de alabilirim. Örneğin, arora 180-19 ars hakkında bilginiz varsa... Şimdiden çok teşekkürler

• Piyasaya baktığımızda bajaj güzel bir ivme yakaladı, çinlilerden az da olsa daha kaliteliler ve ikinci elleri daha iyi şuanlık.
    Z-One S hakkında pek kullanıcı paylaşımına denk gelmiyorum forumlarda, az kullanan var sanırım, ama pulsarların konulari gayet canlı mesela motosiklet.nette , ben bajaj derim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ikisinide alma kardeş alacaksan git adam gibi motor al parayı çok kolay kazanıyorsun galiba ?
  • kılasik olacak ama honda cbf150 yamaha ybr125 bu benim kullandığım motor 2015 tvs rtr150 3 ünün ortak özellkleri vitesleri boş a geçer satmakta sıkıntı çekmezsin dene hangisi hoşuna giderse al pişman olmazsın.
  • Çok fazla düşünmeye gerek yok aslında tvs apache rtr150 doğru seçim
  • nokiaxxx kullanıcısına yanıt
    Tvs hakkında yorumlariniz nelerdir hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • titreşim dışında mükemmel görünüş olsun süspansiyon fırenler 80kmh kadar ivmelenmesi yol ve rüzgar şartlarına göre 110 oluyor 2 kişi kendini hemen toparlıyor yakıt üzmüyor 100km de 2.5 lt ortalama aydınlatma yeterli yinede alma niyetindekilere denemelerini tavsiye ederim titreşim kişiden kişiye algı aralığı değişiyor ilk önce test edin derim hangi motor olursa olsun .çin motoru alırsınız boşa geçmez servise gidersiniz yağ değişiminde düzelir derler yok öyle bir şey zaten bu 3 lüye binen cbf ybr tvs başka motorlarla uğraşmaz.
  • arkadaşlar cbr,ybr, tvs apache 150nin olmadığını yazmıştım dikkat ederseniz. Başka önerileriniz varsa açığım
  • z one 150 kullanıyorum...

Çok uzun süre 250 lik scooter kullandım. Artık vitesli motor zamanı diyip alışmak amaçlı biraz da uygun fiyatlı olsun diye z one 150 aldım.

İlk şansızlığımı ön amortisör de yaşadım. 50 km de yağ kaçırdığını fark mettim. ancak servise gittiğimde sadece yağ keçelerini değil sağ sol tüm amortisör ü değiştirdiler. (demek istediğim servis konusunda sıkıntılı değiller)

motor hakkında, biraz sert olduğu ve 100 km görünce hafif yalpalama sıkıntım vardı. o da tamamen üstündeki lastiklerdenmiş. lastikleri değiştirince bu sıkıntılarda kalmadı.

şu an son derece sıkıntısız kullanıyorum.

Ancak kaç liraya ne aldığını bilerek değerlendirmek lazım. Kısaca verdiğin paranın karşılığını fazlasıyla alıyorsun. bunlar benim kişisel görüşlerimdir...

Şunu da eklemek isterim, motoru yüzde 90 oranda artçı ile kullanıyorum. buna rağmen çok sorun çıkartmıyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi True_Sun -- 2 Şubat 2016; 10:55:25 >

• madem illa başka motora bineceğim diyorsun mondial180 al 5400km kullandım soğukken gaz yemez kesiklik yapar boş a geçmez başkada bir sorunu yok hız olarak tatmin eder yakıt 3lt civarı şekli güzel bir motor.

[simage]
     Pulsar 150 NS mi? Mondial 180 Z-one S mi?
    [/simage]
  • Arkadaşlar kusura bakmayın konu dışı ama pulsar 150 ns benim ilk motorum bunun jiklesini nereden açıp kapatabiliriz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.