Bildirim
Pull & Bear %20 indirim!
COLUMBIA PUFFECT™ HOODED JACKET 2008413257 : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0CH1BMGZP
16 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Indirim sadece sitede mi yoksa magazada da varmı indirim bi bilginiz var mı. Pull bear güzel marka mal kalitesi fena sayılmaz. Hazır indirime girmişken 3 5 parça bisey almak lazım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: cemaldemirag
Indirim sadece sitede mi yoksa magazada da varmı indirim bi bilginiz var mı. Pull bear güzel marka mal kalitesi fena sayılmaz. Hazır indirime girmişken 3 5 parça bisey almak lazım.
hocam zaten Türkiyede kargo ile gönderim yapmadıkları için mağazalarda indirim -
link verir misin ulaşamadım -
Lan daha geçen dün alışveriş yaptım ordan ya olmaz ki ya
nasip -
quote:
Orijinalden alıntı: LiveForSpeed
Lan daha geçen dün alışveriş yaptım ordan ya olmaz ki ya
nasip
Aynen kaziklandim
Daha bekleyin. 2 hafta içinde %40 olabilir indirim. Şimdiden almayın. Zaten depolarında yüzlerce ürünleri var. Bitmez merak etmeyin. Geçen mağazasına gittiğimde depodan ürün alıyorlardı veiçeri baktığımda şu kolları dilimli olan deri ceketten en az 50 tane vardı. -
Kot pantolonlarada indirim yapsalar ya kalıpları super
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HP. -- 22 Kasım 2014; 9:20:41 >
Geçen hafta 300 TL'lik alışveriş yaptım :( -
http://www.pullandbear.com/tr/en/man/jackets-c29063.html#/4051004
Bu ürünü nasıl alabilirim.. Acaba türkiyeye satışları varmı mağaza olarak yoksa sadece türkiyedeki mağazalarındamı satış var.. -
alışveriş için 15 aralığı bekleyin daha etrafta pek indirim yok. fakat mudo outlet de 3 al 2 ode den hedıyelık esya aldım. mudo porselen 4lu fıncan + demlik 29 tl,20 ye denk geldı mesela. -
İndirimler başladı mı arkası gelir P&B ve Bershka'da. Yakında indirim oranı artar büyük ihtimalle. Senelerdir böyle oluyor. 90 liralık montu 40 liraya almıştım geçen sene. Pişman olmamak için bekleyin yani. -
H&m den aldığım montu iade edip beğendiğim montu pull&beat dan aldım. Konuyu açan arkadaşa teşekkürler..
evet, daha önceki indirimlerde oldugu gibi,
BU BAŞLIĞIN
ZARA-PB-BSK İNDiRİM TARİHLERİ
olarak değiştirlmesini ve
daha öncekilerde oldugu gibi konu hakkında bilgi sahibi olan forumdaşlarımızın katılımlarını ve bilgilendirmesini
rica ediyorum.
geçen kış, 2 ocak 2014 te asıl indirimler başlamıştı. -
quote:
Orijinalden alıntı: fizisyen
evet, daha önceki indirimlerde oldugu gibi,
BU BAŞLIĞIN
ZARA-PB-BSK İNDiRİM TARİHLERİ
olarak değiştirlmesini ve
daha öncekilerde oldugu gibi konu hakkında bilgi sahibi olan forumdaşlarımızın katılımlarını ve bilgilendirmesini
rica ediyorum.
geçen kış, 2 ocak 2014 te asıl indirimler başlamıştı.
Katılıyorum. -
quote:
Orijinalden alıntı: cebo01
Pişman
Hangi tarihte almıştınız hocam? -
quote:
Orijinalden alıntı: Erdem2602
quote:
Orijinalden alıntı: cebo01
Pişman
Hangi tarihte almıştınız hocam?
Aralıktaydı galiba. Yine böyle indirimler başlamıştı ama daha da düşeceğini bildiğim için biraz daha bekleyip almıştım istediğim montu. Önce 60 civarına düşmüştü, 10 gün sonra falan 37.95 veya 39.95 gibi bir fiyata aldım. Aklımda 37.95 gibi kalmış ama öyle bir fiyat olur mu bilmiyorum. Genelde 4.95 ya da 9.95 ile biter ya :)
Faturayı bulursam hem tarihi hem fiyatı net olarak söyleyebilitim. -
Pull&Bear candır, sweatshirt veya kazak almayı düşünüyorum. Pusuya yatalım bizde. -
Bekleyin daha %40 /50 olacak
quote:
Orijinalden alıntı: AdiqeCaLe
Pull&Bear candır, sweatshirt veya kazak almayı düşünüyorum. Pusuya yatalım bizde.
Hocam nereden alışveriş yapıyorsunuz.. bu markanın online sitesi varmı acaba?
Benzer içerikler
- bim kokoreç fiyat
- afyon eko sucuk yorumları
- bim parfüm erkek
- vakıf birlik zeytinyağı hile
- madame coco battaniye 1 alana 1 bedava
- kasım indirimleri ne zaman
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X