Şimdi Ara

Pull And Bear mağazasında çalışıyorum sorusu olan?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
12.223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yaklaşık 7 aydır part time çalışıyorum sorusu olan varsa cevaplayabilirim

Pull and Bear'da Çalışma Koşulları ve Maaşları

Pull and Bear mağazalarında çalışma şartları ve maaşlar mağaza konumuna, pozisyona ve deneyim seviyesine göre değişiklik gösterebilir. Genel olarak, Pull and Bear çalışanları aşağıdaki faydalardan yararlanabilir:

• Rekabetçi maaşlar: Pull and Bear, çalışanlarının maaşlarını sektör ortalamalarına göre belirler.
    • Part-time çalışma fırsatları: Pull and Bear, öğrenciler ve esnek çalışma saatleri arayan kişiler için part-time çalışma fırsatları sunar.
    • Esnek çalışma saatleri: Tam zamanlı çalışanlar, genellikle hafta içi ve hafta sonları değişen vardiyalarda çalışır.
    • İndirimli alışveriş: Çalışanlar, Pull and Bear ürünlerinde indirimli alışveriş yapabilir.
    • Kariyer gelişimi fırsatları: Pull and Bear, çalışanlarına kariyerlerinde ilerlemeleri için eğitim ve geliştirme fırsatları sunar.

Pull and Bear Maaşları

Pull and Bear'da maaşlar pozisyona ve deneyim seviyesine bağlı olarak değişmekle birlikte, aşağıdaki aralıklar genel bir fikir verebilir:

• Satış Görevlisi: 3.000 - 4.500 TL (2023)
    • Mağaza Müdürü: 5.000 - 7.000 TL (2023)
    • Bölge Müdürü: 8.000 - 12.000 TL (2023)

Pull and Bear Çalışan Yorumları

Pull and Bear çalışanları genellikle olumlu geri bildirimler verir ve şirket kültürünü, çalışma ortamını ve kariyer gelişimi fırsatlarını överler. Çalışanlar ayrıca rekabetçi maaşlardan ve indirimli alışveriş avantajlarından memnun olduklarını belirtirler.

Pull and Bear'da çalışma koşulları ve maaşlar hakkında daha fazla bilgi edinmek için şirketin resmi web sitesini veya Glassdoor gibi iş inceleme platformlarını ziyaret edebilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • nasil girdin,

girmeden once tecruben var miydi,

calisma sartlari nasil,

zorlaniyor musun,

yogunluk oluyor mu,

ustlerin nasil davraniyor

?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bir gün full calisiyosun atıyorım yani 12 saat mola hakkın 3 saat olduğu doğru mu?

Ciro/performans primi,sayım primi mevcut mu?

Ekstra verilen haklar veya kısıtlamalar var mı(sakal,giyim kuşam,)?

İşe nasıl girdin inditex Grubuna girme şartları neler marjinallik arandıgı doğru mu?

Arkadasim gel sokayım seni ise diyo sana da sormuş bulunayım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Auckland

Zara da calisan arkadasim var part 1750+250 ticket diyor sanırım sizinde öyledir ?

Bir gün full calisiyosun atıyorım yani 12 saat mola hakkın 3 saat olduğu doğru mu?

Ciro/performans primi,sayım primi mevcut mu?

Ekstra verilen haklar veya kısıtlamalar var mı(sakal,giyim kuşam,)?

İşe nasıl girdin inditex Grubuna girme şartları neler marjinallik arandıgı doğru mu?

Arkadasim gel sokayım seni ise diyo sana da sormuş bulunayım

Evet bizdeki maaşlarda aşağı/yukarı böyle ama yemek parası 250den fazla bana 270-300 arasında yatıyor genelde

Ben hiç full çalışmadım, ama mağazada full çalışan arkadaşlar var 11 saat iş + 3 saat mola yapıyorlar genelde(genelde ürün günü)

Ciro primi mevcut ne kadar iş o kadar para

Şuana kadar sakal ile ilgili çıkmadı, giyim zaten mağaza sana üniforma veriyor

CV ile başvurdum kariyerden ertesi gün görüşmeye çağırdılar

Marjinallikten ziyade giyimine, saçına, sakalına bakan kişiler tercih ediliyor halkımız buna marjinal diyor ama bakımlı ve eli ayağı düzgün kişileri alıyorlar sonuçta birçok firma full personele verdiği maaşı burada part time olarak alıyorsun

Bence imkanın varsa gir çalış ben kariyer düşünüyorum okulum bitince. Özlük hakları çok güzel korunuyor iş yoğun ama sana köle muamelesi yapmıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The_GodFather. -- 2 Nisan 2018; 17:18:41 >

• quote:

Orijinalden alıntı: karahancer2

Meşhur soruyu soralım maaş ne kadar ?

Maaş + prim ile asgari maaş civarlarında para alıyorsun bazen asgariden 100 az bazen 100 fazla, indirim dönemlerinde daha da yükseliyor.

Orijinalden alıntı: Rajeesh

tipe göre alıyorlar dimi la?

Evet tip önemli zaten zara,pull,bershka ya girdiysen farketmişsindir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.