Şimdi Ara

Pull and bear'da indirim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
5.264
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    SS bekliyoruz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende siyahından aldım. Normalde giyeceğime pek ihtimal vermiyorum fakat su almamasından dolayı sadece snowboard yaparken giyerim. Teşekkürler fırsat için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: unfortunately

Bu giysileri sizden önce de birçok giyen deneyen oluyor sonuçta virüs taşıyan birisi de giymiş olabilir. Ayrıca ürün kargo ile gelecek, şu durumda taşıma ve hijyen koşulları sebebiyle kargo da sıkıntı. Kargo personelleri her gün birçok insanla etkileşim halinde. Bu tabi benim şahsi öngörüm. Gazete bile almayın diyen uzmanlar var.
    Marketten vs hiç bir ürün de almamalıyız o zaman hocam.
    Yiyecek konusuna ne diyor uzmanlar yemeği kendimiz mi üretelim karantina boyunca?
  • quote:

Orijinalden alıntı: unfortunately

Bu giysileri sizden önce de birçok giyen deneyen oluyor sonuçta virüs taşıyan birisi de giymiş olabilir. Ayrıca ürün kargo ile gelecek, şu durumda taşıma ve hijyen koşulları sebebiyle kargo da sıkıntı. Kargo personelleri her gün birçok insanla etkileşim halinde. Bu tabi benim şahsi öngörüm. Gazete bile almayın diyen uzmanlar var.
    Görüşünüze saygı duyuyorum ama böyle yaşanmaz hocam. Sizde mental sağlınız için bundan vazgeçin bence

• unfortunately kullanıcısına yanıt
    Ekonomik açıdan düşünecek olursak bu indirimler daha başlangıç firmalar ellerindeki stogu bitirmek için daha ne indirimler yapacak ben de o yüzden bekliyorum 😀

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dilsiz Gurme

Görüşünüze saygı duyuyorum ama böyle yaşanmaz hocam. Sizde mental sağlınız için bundan vazgeçin bence

Alıntıları Göster
    Şu uyduruk sweatshirti almadan da yaşayabilirsiniz hocam emin olun. Ben giyim alışverişi acil değilse erteleyin dedim. Durum onu gerektiriyorsa birkaç ay böyle yaşanacak hocam yapacak bir şey yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Worcestershire

Marketten vs hiç bir ürün de almamalıyız o zaman hocam.
    Yiyecek konusuna ne diyor uzmanlar yemeği kendimiz mi üretelim karantina boyunca?

Alıntıları Göster
    Yiyecek konusuna ne diyor bilmiyorum ancak bu sizin dediğinize elmayla armutu karıştırmak deniyor hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafa2790

Ekonomik açıdan düşünecek olursak bu indirimler daha başlangıç firmalar ellerindeki stogu bitirmek için daha ne indirimler yapacak ben de o yüzden bekliyorum 😀
    ben vatandan iyi bir indirim darbesi bekliyom
    şu an ellerinde 5 yıl önceki macbook stokları var
  • quote:

Orijinalden alıntı: CeyKalDa

3 taksitle yeşil olanından sipariş geçtim
    ucuz bişey alıp az az ödeyince ve bunu yazınca mutlu mu oluyorsun?
  • Pull and bear'da indirim
    Pull and bear'da indirim
    Pull and bear'da indirim

xl tam oldu
    yan fermuarı açmadan kazak gibi rahatça giyip çıkarabilyom

• CeyKalDa kullanıcısına yanıt
    Mağazalar kapalı insanlar sadece yiycek içecek alısverişine yoğunlaştı. Bekleyene çook güzel indirimler gelecek firmaların hepsi stokları eritmek istiycek ekonomik olarak da zor günler bekliyor parayı dikkatli harcayın.

Yakışmış

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafa2790

Mağazalar kapalı insanlar sadece yiycek içecek alısverişine yoğunlaştı. Bekleyene çook güzel indirimler gelecek firmaların hepsi stokları eritmek istiycek ekonomik olarak da zor günler bekliyor parayı dikkatli harcayın.
    Onu bunu bilmem, nakitte olanlar için birçok indirim dönemi başlıyor. Bu sadece giyim vs. için geçerli değil, otomotivden gayrımenkul alanına kadar geçerli.
  • OneTreeHill kullanıcısına yanıt
    su almadığını nerde okudun dostum ? bende snowboard için almayı düşünüyorum da..
    Şuan satışlar azaldığından, ki daha da azalacağından ben de bekleme taraftarıyım.

Ayrıca; Hakan Bey yüzünüzü saklamaya ne gerek vardı, özlemiştik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tepedeninme -- 28 Mart 2020; 14:54:41 >
  • arkadaş şuna adres ekleyemedim ya ne cepten ne de netten personal errror v.s diyor karşılaşan varmı hiç ?
  • bunların çok daha iyilerini 90 liraya magazada sattılar zaten son indirimde.

aceleye gerek arkadaslar daha fiyat düşürecekler biraz sabır.
  • cokbaska kullanıcısına yanıt
    Ne demek kardeş SS :)

• isml38 İ kullanıcısına yanıt
    Sikirin şat

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.