Şimdi Ara

pul nerde satılır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
6.550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • pul koleksiyonu yapmak istiyorum nerde satılır? bu pullar

• http://www.trfila.com/

buraya göz atabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alcon11

http://www.trfila.com/

buraya göz atabilirsiniz.

teşekkürler başka net harici varmıdır ? satılan bir yer
  • pul koleksiyonu antika istir.. sıkıcıdır.. baska seylerle ilgilenmeni tavsiye ederim.. tabi karar senin.. kendimden biliyorum.. hala onca pulum var bi lkenarda duruyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: onurmaurer

pul koleksiyonu antika istir.. sıkıcıdır.. baska seylerle ilgilenmeni tavsiye ederim.. tabi karar senin.. kendimden biliyorum.. hala onca pulum var bi lkenarda duruyor

evet ama gerçekten güzel oluyor pul koleksiyonu yapmak ben seviyorum sizdekiler nasıl?
  • postanede satılır.ilk ordan başlayabilirsiniz.linkini verdiğim site çok kıymetli bir sitedir.değerli bilgiler bulabilir,ve bu işin emektarları ile tanışabilirsiniz.şahsen 4 yıldır üyeyim.
  • en yenisi 15 senelik çin pul kitabı.. bakmadım hic.. salla gitsin.. enerijini baska seylere harca.. gencsin sanirim daha.. sosyal ol..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sahafcı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pul kolleksiyonerliği gayet sosyal bir iştir zaten.hatta o kadar sosyal oluyorsunuzki sergi sergi gezmeye vakit bulamıyorum şuan.bu işe vakit ayırabilecekseniz güzel bir meşgale olacaktır size.
  • mersinde sahaf olarak tanıdığım şuan aklımda yok.fakat pul biriktirenler var.en kolay yolu mersin ptt filateli servisine gidin,oraya pul almaya gelenler ile sohbet edebilirsiniz,ayrıca oranın memurları size detaylı bilgiler verecektir.
  • Elinde olan satmayı düşünenler ulaşabilrmi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.