1 haziranda gösterime girecek olan Taxi serisinin son filmi olan T4XI...Yeni araç 407..çokta yakışıklı olmuş..Filmden sonra yollarda benzer modları görebilir miyiz acaba
bana taxi 2 filmi iğrenç gelmişti 3 ü seyretmedim 4 ü görünce de koşarak uzaklaşırım heralde
çok daha güzel bi body kit yapılabilirdi.belki de ben sade, aşırıya kaçmayan modifiyelerden hoşlanıyorumdur body kit, havalandırmalar fln.bot gibi olmuş bence
türkçe altyazılı T4XI filmi çıkmıştır bilginize biraz korsan olur
quote:
Orjinalden alıntı: fircam
filmde kullanılan araçlar dizel
Nasıl anladın dizel olduğunu
ya bodykıt ı begenmeyenler olmus bence cok manyak bir makine olmus bodykıt le beraber zaten kendi tasarımı 10 numara olan araca bide body kıt gelince akıllara zarar olmus...
quote:
Orjinalden alıntı: __RaVe__®
ya bodykıt ı begenmeyenler olmus bence cok manyak bir makine olmus bodykıt le beraber zaten kendi tasarımı 10 numara olan araca bide body kıt gelince akıllara zarar olmus...
zevk meselesi abi bence daha güzel body kit yapılabilirdi.sank izmit sanayide yapmışlar.toplanıp böle abi şuraya da havalandırma çakalım şuraya da bunu koyalım diye diye elek gibi olmuş araba.o kadar çok havalandırma deliği fln var ki içinde fırtınalar kopuyodur hızlı giderken
peugeot 407 silhouette gibi bi modifiye yapsalardı bu traş arabadan bence kat kat güzl olurdu.gerçi zevk meselesi bu iş.tartışılmaz
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme