Şimdi Ara

PUBG Mobile [ANA KONU] (54. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir (1 Mobil) - 8 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.554
Cevap
39
Favori
238.792
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar durbunu actiniz 4* karsinizda 3 4 adam var bakarken sag sol yapmiyor hedefe getiremiyorum dokunmatik durakliyor o en onemli an ciazlar sp845 li en dusuk ayarlarda bile var bu olay

neden bu androidler kanser ediyorda ios larda yok oyunun tum reklamlarinda android ciazlar olurken ioslarin daha iyi oynatmasi cok sacma hic bir duzeltme getirmediler su oyuna

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba 5 aydır falan oynamıyodum bugun emülatörü bi indireyim dedim oyuna üç kere girdim 100 kişinin 100 üde bot seviyemde yüksek nprmalde sadece 5 aydır oynamıyodum oyun mu değişti ne oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi calculus07 -- 9 Mart 2020; 14:11:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: calculus07

Arkadaşlar merhaba 5 aydır falan oynamıyodum bugun emülatörü bi indireyim dedim oyuna üç kere girdim 100 kişinin 100 üde bot seviyemde yüksek nprmalde sadece 5 aydır oynamıyodum oyun mu değişti ne oldu
    takimlara gir bot gelmez

• Buz diyarı m416 çıktı kutudan ama geliştirmek için 1 tane materyal eksik uc ilede alınmıyor meret heralde sprey çok varda diğeri.
  • Emülatörde işaret fişeğini hangi tuşla elimize alıyoruz?
    Düşman eşya işaretleme yardım gibi şeyleri nasıl yapıyoruz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Drumyr

Emülatörde işaret fişeğini hangi tuşla elimize alıyoruz?
    Düşman eşya işaretleme yardım gibi şeyleri nasıl yapıyoruz?
    Aslında konuyla sürekli ilgilenecek birisi konuyu devir alsa sizin sorduğunuz sorular dahil bir çok şeyi ilk mesaja sabitlerdi.
  • damn2u kullanıcısına yanıt
    İsaret fişeğini nasil atcaz peki?hangi tuşa basmam lazım?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

İşaret fişeği tabancaların yerine geçer yani onun drobunu bulursanız 3. tuşta bulunur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: damn2u

İşaret fişeği tabancaların yerine geçer yani onun drobunu bulursanız 3. tuşta bulunur.

Alıntıları Göster
    teşekkür ederim oldu :)
  • Uc yüklemek isteyen tarafima ulaşabilir ucuza sağlayabilirim.

1620 uc 85 tl
    3510 uc 180 tl

• quote:

Işaret fişeği tabancasını alacaksın tava vs bombanın olduğu yerde ya x tuşu ya da 3 veya 4 numaraya basınca gelir havaya doğru tut atarken

• Hayatımda bu oyunda olan hileyi hiçbir oyunda görmedim. Her oyun 2 3grup hileci var. Hepsinde otomatik eğim var. Sanhok ta dağlardan aşağı sikip indiriyorlar. Bu sezon artık hile korkunç seviyelerde. Her harita her oyun Araplar hile yapıyor. Bosuna oynamayin. Hilenin gelmediği bir oyun bile yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkans -- 22 Mart 2020; 18:57:58 >
  • PUBG Mobile [ANA KONU]

• quote:

Orijinalden alıntı: berkans

Hayatımda bu oyunda olan hileyi hiçbir oyunda görmedim. Her oyun 2 3grup hileci var. Hepsinde otomatik eğim var. Sanhok ta dağlardan aşağı sikip indiriyorlar. Bu sezon artık hile korkunç seviyelerde. Her harita her oyun Araplar hile yapıyor. Bosuna oynamayin. Hilenin gelmediği bir oyun bile yok.
    bu oyun hileyi satiyor dikkat edersen ban yemiyen hilecilerin cogu kiyafetleri parali para ile 3 5 bisi satin aldinmi hile serbest

nefret ediyorum su araplardan beceriksiz olduklari icin hile kullaniyorlar

• Arkadaşlar bir sorum olacak. Telefondan telefona shareit ile pubg mobile göndersek çalışır mı bir sıkıntı olur mu sağlıklı mı

• Arkadaşlar pubg mobile'ı eskiden oynadığım telefonuma şuan play storedan indiremiyorum apk olarak virüs muhabbetlerinden dolayı pek güvenemiyorumhttps://www.pubgmobile.com/tr/event/2ndAnniv/ bu site resmi sitesi mi burdaki apkyı indirmem sorun olur mu cevap verirsenis sevinirim teşekkürler.

• tercumanlik T kullanıcısına yanıt
    data ve obb dosyalarını da gönderirseniz çalıştırır büyük ihtimalle.

• 5432239155 ID arkadaşı oyun bozanlıktan layın
    PUBG Mobile [ANA KONU]

• 5432239155 ID arkadaşı oyun bozanlıktan layın

• 565133390 ID arkadaşı oyun bozanlıktan layın

• 
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.