Şimdi Ara

PUBG için F/P kulaklık tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
1
Favori
2.206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bütçem bu civarlarda geziniyor
    Şu an bende RAMPAGE SNR10 var adım seslerinde sıkıntı yok ama ateş ediyorkar bana nereden hasar aldığımı anlayamıyorum bu sebepten kulaklık değişicem
    7.1 pek düşünmüyorum
    HyperX Cloud Stinger beni tatmin edermi rampage'e nazaran...50 mm neoidyum sürücüsü var cloud stingerın faydası nelerdir bu sürücünün Siz ne düşünüyorsunuz varmı tavsiyeniz ayrıca... Gelin beraber bilgi alışverişi yapalım.
    ANAKART:ASUS M5A99FX PRO R2.0

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaiqTheLiar -- 7 Nisan 2018; 14:17:7 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Up!

• O biraz pubg nin sorunu, sennheiser game one ile bende de anlayamıyorum silah seslerin yönünü.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Evet mermi sesinden düşman tahmini yapılmıyor diğer oyunlar gibi.

• O modeli hiç kullanmadım bişey diyemeyeceğim ama dediğiniz gibi f/p olarak tavsiye ediliyor.

dün aldım 1 gun kullandım. Memnunum Tavsiye ederim.
    İNTEL ALDER LAKE CORE İ7 13700KF all p-core 5.5 GHZ- all e-core 4.3 ghz-ring x45-PALIT GeForce RTX 4080 GameRock OC-MSI MPG Z690 EDGE WIFI DDR4- GSKILL 32GB (2x16GB) TRIDENT Z DDR4 4400MHz CL19 1.5V Dual Kit RGB LED-THERMALTAKE 500 BEYAZ 3X TEMPERED GLASS PENCERELİ GAMING KASA-AeroCool Miragel360,su soğutma CPU,TDP 550 W-CORSAİR AX12000i-LG UltraGear 32GP850-B 31.5″ 1ms FreeSync Premium-G-SYNC IPS QHD Gaming (Oyuncu) Monitörü -165hz-o.c 180hz-8-10 bit-Samsung 980 pro 2tb- WD_Black SN770 1TB NVMe - Samsung 970 Evo Plus 1TB -WD Elements 6TB 3.5" USB 3.0-WD 3.5 2TB Caviar Blue-Cooler Master SK652 Red Switch Low Profile Mekanik Rgb Türkçe Oyuncu Klavyesi Beyaz-SteelSeries Rival 5 Destiny 2 Edition Gaming Mouse Beyaz - EPOS Sennheiser GSP 301 Beyaz-Creative Sound Blaster Zx- 11 adet SilverStone Air Blazer 120RW ARGB LED 12cm 94CFM Yüksek Hava Akışlı 2200RPM Kasa Fanı + 5 adet Arctic BioniX P120 PWM PST 12cm Kırmızı/Siyah Gaming Kasa Fanı
  • Pubg'de çok rahat düşman tahmini yapılabiliyor. Fakat oyunun şöyle salaklığı var. Eğer ki tam karşınızdan ya da tam arkanızdan size sıktıklarında ses iki taraftan geliyormuş gibi algılıyorsunuz. Onun içinde karakterin kafasını devamlı hareket ettirin. Yani sağ sol yapın size ateş ettiklerinde ve sesin nereden geldiğini belirleyin.
    AMD Ryzen R9 5900x || MSI B550A Pro || Powercolor Red Devil 6800xt || ARCTIC Liquid Freezer 240 Cpu Cooler || Crucial Ballistix Tactical 3000 MHz 32 GB DDR4 || EVGA SuperNOVA G2 750w || Deep Cool Kendomen Red || AOC 24" 24G2U IPS 144 Hz || Xbox 360 Wireless Controller || Logitech G502 RGB &amp; G633 &amp; G710 &amp; F710 Wireless Controller

• Superlux hd 668b yada hd-681 evo öneririm 10-30,000 Hz frekans tepkisi var oyun için çok iyi.Aliexpressden yada diğer çin sitelerinden 35 dolar civarına bulabilirsiniz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.