Şimdi Ara

PUBG için ekran kartı önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
1
Favori
8.808
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Şuan ki ekran kartı : asus nvidia geforce gtx 1050 ti

Ana kart : Gigabyte Z87-D3H

ve 8 gb ram bulunmakta pubg oyununu oynarken bir çok fps drop yaşamaktayım, sorunun ekran kartında olduğunu düşünüyorum sizin fikriniz nedir ne yapılmalı ?

• Sorun ne ekran kartında ne işlemcide. İkisi de sikintisiz stabil 60 fps için yeterli. Format atın bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sistem pubg için gayet uygun aslında sıcaklıkları kontrol edin isterseniz

• En az gtx 1070 olmalı ki fps 60'ın altına düşmesin.
  • Arkadaşlar oyuna girerken 150 fps alırken paraşütle düşerken 7 fps hatta 1 fps bile oluyor bilgisayarın soğutmasında bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum.
  • Dostum bende sli titan x 4770k var fps drop bende de oluyor. Oyundan kaynaklı o diğer oyunlarda olmuyor. 1050tl yeterli boşuna para harcama. Bekle yeni seri çıkacak o zaman alırsın

• İşlemci sogutucunu değiştirmeni öneririm ayrica bir 8 gb ram daha taksan sıkıntı kalmaz 7 yillik fx işlemci ile 45-50 fps aliyorum cift fanli stok fan ve 16 gb ram ile problemsiz sıkıntısız ısınmadan rahat oynuyorum..sen bi format attir yada ram takviyesi yap işlemciyede stok fan al keyfine bak.:))

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 8 gb ram acaba yeterli mi pubg için ?
  • ben oynuyorum bir sıkıntısını görmedim şimdiye kadar.
  • MSI afterburner ile riva turner i aç, cpu mhz değerine bi baksana. Ya da uğraşmak istemiyorum dersen görev yöneticisinden işlemci hızına bir bak, drop yediğin zamanda işlemci hızın 0.4 ghz lere kadar düşüyor mu?

Senin dediğin sorunun aynısı başıma gelmişti, anakartım işlemciyi 0.8ghz ye kitliyodu bi süre sonra 400fps aldığım cs go da 30fps ye düşüyodum ki anlık dropları saymıyorum bile.

Çok illet bi sorun inşallah çözebilirsin.

• Ayrıca PUBG' yi ultra oynamanın hiçbir mantığı yok. Google'ye Shroud PUBG settings yazıp aynı ayarları kullanmanı tavsiye ederim. FPS ve oynanabilirlik açısından çok farkettiriyor.

• Kullanıma göre 8gb ram bu oyuna çoğu zaman yetmiyor. Yetse de sınırda zaten. O yüzden all low ayarlarda oynayın (zaten rekabetçi ortamda 1080ti de alsa oyuncular bu ayarları kullanıyorlar.) Eğer ki fps droplar yaşıyorsanız hala 8gb ram eklemek gerek.

Oyun gerçekten saçma sapan bir optimizasyona sahip. 1060 6gb ile de 144hz monitörünüz varsa adam akıllı oynanmıyor. Bence en kötü 1070 gerekli ciddi ciddi rekabetçi oynamaksa amaç.
  • Merhabalar... yunus ben antalyadan.

Sistemim

Amd phenom ×4 960 b.e. 3.4

16 gb ram ddr3

Asus radeon eah 6850 1 gb gddr5 256 bit gpu

250 gb ssd

Bu sistem 6 7 belki 8 senelik. Bu sistemi sadece gpu ile upgrade edebilir miyim? Pubg çalışıyor fakat düşük ayarda bile bazen çok takılıyor.... tşk ederim

• Overclockdan anlıyorsan 1050 tini overclock et. Gpuz den bak bakalım rami ne marka micron değilse rahata 1000 mhz memory clock verebilirsin. benimkine 165 coreclock verebiliyordum. Ciddi performans artışı olutyordu. Memory clock +200 +100 verek test et. OCCVT ile vramleri stres testine sokabilirsin. corecloke oyunlarda test edersin furmakrk düşük saat hızlarıyla çalıştığı için doğru sonuç vermiyor. Pubg yeşillik en düşüğe ayarlanır Fps kazancağın en büyük ayar gölgedir. gölge medium efekti lowa alırsan fps sorunun olmaz 1050 ti ile.
  • Hocam yaptığınız oc lar sonucunda % kaç performans artışı yaşadınız?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyuna göre değişiyordu %10-20 arası. 50 fps yi 60 fps taşıyabilirsin.
  • Sorun ramlarindan kaynaklaniyor, pubg için 8 yetersiz

• yns_07 Y kullanıcısına yanıt
    evet rx570 gibi bir kart alarak edebilirsin ancak yine de darboğaza maruz kalacağın oyunlar olacaktır.
  • ram 16 ve dual yapılmadan pubgdeki fğs dalglanmasında kurtulmassın.
  • hocam bende tek 16 var, ikinciyi takarsam artar mı performans?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.