Şimdi Ara

PUBG'de 50 FPS üzeri veren ekran kartı önerisi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
2.855
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    3600 işlemcin varmış soğutucuda varsa gıdıkla işlemciyi 4.4 yada 4.5 olması lazım yeni seri işlemciyse . Anakartin zaten sağlam hissetmez bile ramlerede ayar çek verdiğim grafik ayarında FPS çoşacaktır sadece pubg de değil çoğu oyunda coşar . İyi bir sistemi iyi bir şekilde kullanabilmek bilgide gerektirir şuan belkide sen sisteminden %20 daha az performansta alıyosundur . RX 580 ile Karakin ilk geldiğinde çayırda bayırda 150 FPS gördüğüm oluyordu

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaos_3492

3600 işlemcin varmış soğutucuda varsa gıdıkla işlemciyi 4.4 yada 4.5 olması lazım yeni seri işlemciyse . Anakartin zaten sağlam hissetmez bile ramlerede ayar çek verdiğim grafik ayarında FPS çoşacaktır sadece pubg de değil çoğu oyunda coşar . İyi bir sistemi iyi bir şekilde kullanabilmek bilgide gerektirir şuan belkide sen sisteminden %20 daha az performansta alıyosundur . RX 580 ile Karakin ilk geldiğinde çayırda bayırda 150 FPS gördüğüm oluyordu
    Yok 4.4 falan görmüyor. 4.2 bile görmüyor 1.35 voltajda

2019 ekimde değişimden geldi sanırım kötü silikon gelmiş. 4.1 de bile 1.35 voltaj istiyor diye biliyorum. Şanssızlık. 4.0 üstünde stabil değil malesef

3600 ün o güzel overclock olan modelleri 2020 ilkbahar yazı dönemiydi. Benimki ilk çıktığı seneden olduğu için silikon performansı kötü. İşlemciyi 1 sene bekleyip almak lazım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: MeGaDave06

Yok 4.4 falan görmüyor. 4.2 bile görmüyor 1.35 voltajda

2019 ekimde değişimden geldi sanırım kötü silikon gelmiş. 4.1 de bile 1.35 voltaj istiyor diye biliyorum. Şanssızlık. 4.0 üstünde stabil değil malesef

3600 ün o güzel overclock olan modelleri 2020 ilkbahar yazı dönemiydi. Benimki ilk çıktığı seneden olduğu için silikon performansı kötü. İşlemciyi 1 sene bekleyip almak lazım

Alıntıları Göster

Zamanında şu r5 3600 konusunda yatar kalkardık işlemci alır test eder satardık hey gidi günler heyy.

PUBG'de 50 FPS üzeri veren ekran kartı önerisi

• Uzun süre 570 kullandım ve görüntü kalitesini biraz artırınca 100+ fps biraz zor. Anca en düşük ayarlarda sürekli 100'e yakın fps alınabiliyordu. Ben görüntüye önem verdiğim için karışık ayarlarla 70-80fps arası ayarlıyordum.

Nvidia kartlarla daha iyi performans veriyor zaten. Benim RX570'le aldığım fps'in %20-30 aşağısını arkadaşım 750ti ile alıyordu.

1 sene önce oynadım en son tabi, sonradan değişiklik oldu mu bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VYC Majoris -- 15 Temmuz 2021; 0:13:8 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: VYC Majoris

Uzun süre 570 kullandım ve görüntü kalitesini biraz artırınca 100+ fps biraz zor. Anca en düşük ayarlarda sürekli 100'e yakın fps alınabiliyordu. Ben görüntüye önem verdiğim için karışık ayarlarla 70-80fps arası ayarlıyordum.

Nvidia kartlarla daha iyi performans veriyor zaten. Benim RX570'le aldığım fps'in %20-30 aşağısını arkadaşım 750ti ile alıyordu.

1 sene önce oynadım en son tabi, sonradan değişiklik oldu mu bilmiyorum.

Boşver hocam konuda rx 570 ile yok çatışmada yok arazide minimum 110 alıyorum yazanların kafalarının güzel olduğuna eminim

Rx 570 kim pubgde minimum 110 fps almak kim. Ha tüm ayarları en lowa çekersin tamam. Ama grafik ayarlarını medium yaptığın anda 110 fps imkansız pubgde

Hele bi tanesi yok gtx 1660 ti ı 3000 bilmem ne cl ramle kombinleyecepime rx 570 cl14 3600 ramle tercih ederim yazmış

adamın sistem belli ramleri belli ekran kartı tavsiyesi istiyor bunlarda "rx 570 omo şo romlorlo kollonsom" bilmem ne rx 570 i ram ve işlemciyle kombinasyon kurup 100 fps tavsiyesi veriyolar. Adamın sistemi belli belli bizene senin ram ve işlemci kombininden

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• MeGaDave06 kullanıcısına yanıt

RX570 sanki çok güçlü bir kartmış gibi 1600af yetmez falan denmiş bir de. Ben de 1600af ile kullanıyordum zaten ve 1600af rx570'e hiçbir şekilde darboğaz yapmaz. Hatta neredeyse tüm oyunlarda RX570 darboğaz yapıyor 1600AF'ye. Rx570'in eti ne budu ne ki zaten?

Sonradan 1600af satıp 10400f kullandım aynı sistemde ve aynı değerleri alıyordum. 144+ fps almak için tüm ayarlar en aşağı çekilir ve çözünürlük çubuğu da %90 falan yapılır ki o zaman belki daha güçlü işlemcinin artısı olabilir.

Önceki mesajımda dediğim gibi Pubg için bir kart alınacaksa Nvidia bakılmalı. Piyasa eskisi gibi olsa çok ucuz fiyata alınacak 960 gibi bir kart çok memnun eder konuyu açan arkadaşı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VYC Majoris -- 15 Temmuz 2021; 14:3:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • VYC Majoris kullanıcısına yanıt

.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GenqhisKhaan89 -- 2 Ağustos 2021; 12:29:42 >
  • Herkese öncelikle tşk ederim ben fazla hani oyun oynayan birisi değilim tabi oynadığım oyunlarda var ama oyun bağımlısı değilim 50 ve 70 fbs arası veren bı kart benim işimi görür şuanda oynadığım Pubg orjinal ( kartım yandı rx 470 4 GB kullanıyordum şuan çok eski bir kartım var onu taktım
    Sapphire Amd Radeon HD5450 1GB Pubg 10 fbs alıyon :)

Öle kart arayışına girdim piyasada çok kötü bir kart olmuş 3 bin 4 bin

• Palit marka ekran kartı aldım çok memnunum 1050 ti 4gb pubg 130 fbs gördüm sabit 110 benim beklentilerimi aşti

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.